Bir bitemeyen eş ailesi

Bence siz genel olarak kinlisiniz o tarafa. Şuan eşiniz için iyi deseniz de çoğu şeyin izi kalmış demek ki en ufak şeyde patlak veriyor

Kimin rızası ile kaçtınız.

Konuya yazdıkça olaylar çığırından çıkıyor.
Eşimle biz sevgiliydik 1 yıl kadar konuştuk daha sonra benim ailem istemediği için ayrılmak zorunda kaldım sanırım içimde çokta bı sevgi yoktu ona karşı. Ben o sıralar bı yerde çalışmaya başladım 1 ay bile dolduramadim çünkü beni her yerde sıkıştırıyordu falan baya uzun bı muhabbet bunlar kısa keseyim. Benim ailem çok çok katı insanlar ve babam çok tanınan bir insan arkadaşları falan bizi görüyordu veni kolumdan tutup çekiştirirken falan. Çok korkuyordum çünkü zaten bı aile baskısıyla buyumusuz hep bir ürkek hep bir çekingen. Kimseye birşey de diyemedim böyle bir bela var başımda diye. Ama keşke keşke deseymisim cahillik işte 18 yaşında hiçbir şeyden haberi olmayan bir genç kız.

Elbette bir cana kıymayın öyle bir şey demedim. Neyse ben gerçekten anlayamadım kocanızla aranız iyi mi neden istemeden evlendiniz şuan kötü müsünüz.
İyiyiz çokça iyiyiz ama içte yaşanan öfke kin bitmiyor malesef.

Bence siz genel olarak kinlisiniz o tarafa. Şuan eşiniz için iyi deseniz de çoğu şeyin izi kalmış demek ki en ufak şeyde patlak veriyor
Hemde çok. 2 ay birlikte yaşadık babaannesi ile ama 2 asır gibiydi.

Öncelikle babanıza çok geçmiş olsun..
Konuya gelmek gerekirse eşiniz size şiddet mi uyguluyor? Hem de başkalarının dedikleri yüzünden? Kusura bakmayın ama şu anda konumuz babaanne değil eşiniz olmalı..

Geri kafalı insan olunca maalesef ki öyle başkasının lafına bakarak yapıyor. Kendisi okumamış beni de okutmadı.

Başkası beni ilgilendirmiyor ama sadece beni herkese söylemesi de beni incitiyor. Yani 21 yaşındayım 4 yıllık evliyim daha birgün bana kızım şunu da şöyle yapalım bak bundan bu gelir demedi. En ufak birşeyde eşimi arayıp şikayet etmekte buldu herseyi.

Baskı içinde büyüyen çocuklar böyle oluyor işte...Ailenizde de hata var çok katı olmaları sizi korkutmuş ancak sizde de var keşke söyleseymişsiniz aileler kızar sinirlenir ama her zaman çocuklarının iyiliği için hareket ederler..

: 65729599, member: 1009384"]
Baskı içinde büyüyen çocuklar böyle oluyor işte...Ailenizde de hata var çok katı olmaları sizi korkutmuş ancak sizde de var keşke söyleseymişsiniz aileler kızar sinirlenir ama her zaman çocuklarının iyiliği için hareket ederler..
[/QUOTE]
Keşke soyleseymisim o kadar pişmanım ki yani bunun pişmanlığı 4 yıl önceye dayanıyor.

Keşke soyleseydim o kadar pişmanım ki anlatamam. Ya o aileden çektiğim o kadının yaptıkları beni hayattan soğuttu. 18 ya 18 yaşımda beni mahvettiler.

Kadının pek kötü tarafını göremedim

Keşke soyleseydim o kadar pişmanım ki anlatamam. Ya o aileden çektiğim o kadının yaptıkları beni hayattan soğuttu. 18 ya 18 yaşımda beni mahvettiler.
Sizi anlıyorum ve haklısınız..Ama keşkeler bir işe yaramıyor maalesef. Önemli olan bundan sonraki adımlarınız daha gençsiniz ama aynı zamanda artık bir annesiniz hem kendinizi hem kızınızı düşünerek hareket edin diğerlerini umursamayın

Ve ben babamla barışalı daya 4 ay oluyor yani o özlem o his o kadar kötü ki. Ben memelekete gittiğimde babam rahatsizken saniye bile yanından ayrılmak istemedim 3 buçuk yıl görmemişim babamı. Diyorum ya takma konuşur susar ama yok olmuyo. Kızım benim her şeyim. Ben kızımı hicbirzaman benim gibi büyütmicem.

Baba özlemi zor..inşallah iyi olur babanız kızımı öyle yetiştirmeyeceğim demişsiniz ne güzel:) genelde çocuklar fark etmeden ebeveynleri gibi bir anne babaya dönüşür derler ama sizin öyle olmayacağınıza eminim umarım kızınızın bahtı açık olur:) sizde hem onun hem kendiniz için doğru kararı verin lütfen..

İnşallah teşekkür ederim.

Babanız zor bir dönemden geçiyor zaten niye bir de kafaya takıyorsunuz ki babaanneyi .zaten bir ayağı çukurda birkaç bahane sun sun söyle istediği kadar çemkirsin yine aynı bahaneleri söyle papağan gibi

Yani kötü bir huyum var biri beni böyle sürekli taciz ederse oturur dalga geçerim asla bir kavga asla ciddi bir söz duyamaz benden. İyice delirip kendi kendini yer. Ben yine gülerim... Napayım elimde değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…