Bir bitemeyen eş ailesi

Babanız ne kadar degerliyse o insan da degerlidir. Cok yazik yasli basli kadin . Babaniza gidin siz ama babaaneyi edin size getirebilirdi 2 saat disaridan da yemek soylerlerfi konu yemek degilkadının derdi torununu gormek. Unutmayin yaptiginiz nevkafar kücuk gibi gorunsede ettiginizi gorursunuz bir gun
O zaman anlarsiniz. Cok üzüldüm esinize ve kadina. Sonucta insan torununa hasret.
Ben göstermemezlik yapmıyorum ki gidip 1 hafta orda da kaliyoru zaten ama ailesinde virüs çıkmışken bende gidip ordan Virüs kapamazdim sonuçta. Benim kendi şahsi arabam da yok ayrıca ha deyince her yere gidemiyorum yılda bir kez annemlere gidiyorum o kadar.

Hayırlı geceler kızlar.
Sinirden uyuyamayan ben çareyi burada bulacağımı düşündüm bana bir akıl verin ne olursunuz...
Bundan 2 Ay önce kadar babam kalp krizi geçirdi ve çok çok zorlu bir dönemden geçtik. Ben farklı bir sehirdeyim ve babamı ziyarete gitti 15 gün kadar kaldım hem destek amaçlı hemde torununa aşırı düşkün onu gördüğü zaman çok mutlu oluyor diye. Eşimin ailesi de aynı şehirde fakat ben oraya gitmedim. Çünkü malum virüs çok fazla babamda ağır bir hasta olduğu için sebep olmak istemedim. Hemde gittiğimde düzgün bir muamele görmediğim için içimden gelmedi. Eşim olmadan gitmiyorum da oraya. Eşimin annesi yok babaannesi var yani eşimin ailesi dediğim insan da tam olaraktan babaannesi. Eşimle tel de konuşurken sürekli o zaten bize çocuk göstermez sevemedim göremedim kendi de benim halime düşecek gibi laflar ediyordu çok canımı sıkıyordum ama birşey de dememiştim. Gecenlerde yine memelekete gitmek zorunda kaldım ve eşimin babaannesi benim olduğum şehire kızının yanına geldi. Ben evime döndüğümde eşim işinden izin aldı ve kış temizliği yaptık. 1 yaşındaki çocukla ne kadar yapılabilirse. 1 odaya 1 günümü ayırdım çok eşyamda yok halbuki ama bitmedi çünkü kızım hiç durmuyor. Babaannesi cuma günü gidecekmiş yarın yemeğe davet edeyim dedim babamın felç geçirdiğini duydum ve kızımı eşime bırakıp hastaneye gitmek zorunda kaldım. Akşam geldiğimde eşime babaannesini aratarak yarın kendilerini cagiracagimizi ama babamın hasta olduğunu söylemesini söyledim. Eşim kayinvabam hastalandı falan deyince iyileşir ne var dedi. Kendi de hasta bende kendisine öyle diyeceğim bundan sonra. Çok üzüldüm bunu duyunca. Biraz konuştuktan sonra 3 aydır görmüyorum çocuğu zaten bize çocuk mu gösterir sevdirmedi çocuğu bize diye söylendi eşimde çok pasif bı insan ağzını açıp tek kelime etmez ya konuş diyorum yok öylece dinliyor. Sadece "niye sevmeyin mi dedi babaanne niye öyle diyorsun" dedi başka birşey diyemedi ay çok sinir oldum ya yani benim babam hasta iken ben bunları düşünmek istemiyorum aslında ama çok takıntılı bir insanım ve kendimi yiyip bitirmekten başka birşey yapmıyorum. Velhasıl kelam ben bu kadına nasıl davranmalıyım ki haddini aşan kelimelerine bı son vermesini sağlayabilirim.
Öncelikle geçmiş olsun, acil şifalar babanıza.
Ben sizi hiç haklı bulamadım. Tamam babanıza gittiniz, pandemi var ama 15 gün kalıpta yaşlı kadına torununu bir yarım saat götüremediniz mi?
Eşinizede kızıyosunuzda kadın birşey dememiş ki olanı söylemiş. Evet eşiniz pasif bencede ama size karşı.

Ben sizi hiç haklı bulamadım. Tamam babanıza gittiniz, pandemi var ama 15 gün kalıpta yaşlı kadına torununu bir yarım saat götüremediniz mi?
Eşinizede kızıyosunuzda kadın birşey dememiş ki olanı söylemiş. Evet eşiniz pasif bencede ama size karşı.
Ama onların ailesinde 5 kişide virüs çıkmışken nasıl gidebilirim Allah aşkına söyler misiniz

Evlendiğin haftası şiddet uygulayan bir eşin var ve evliliğinizdeki sorun babannesi mi
Yani anlatsam roman olacak bir hikaye mecburluk çöküş pişmanlık aptallık ne ararsanız var. İstek dışı bir evlilik ve olanlar.

Haklısınız evet bana karşı beni ezdiren bı insan bana karşı pasif

Ama onların ailesinde 5 kişide virüs çıkmışken nasıl gidebilirim Allah aşkına söyler misiniz
Siz ilk mesajınızda bundan bahsetmediniz ama? Öyle bir şey varsa kimseye gidilmez zaten. Ama anladığım kadarıyla bu uzun süredir oluyor. Kendi şehrinize gelmiş bir davet etmemişsiniz, gidip görmemişsiniz. Kadında hissediyor ve söylüyor. Siz buna neden kızıyorsunuz onu anlayamadım. Bilemiyorum ben olsam vicdan yaparım.

Bir de çocuk yaptınız. E diyecek bir şey bulamadım
Evladım olduğu için hiç pişman değilim o benim diğer yarım ama taktir ilahi olacak varsa önüne gecemiyorsun korunur iken olan çocuğun önüne de geçemem ve oldu diye de bir cana kıyamam.

Siz ilk mesajınızda bundan bahsetmediniz ama? Öyle bir şey varsa kimseye gidilmez zaten. Ama anladığım kadarıyla bu uzun süredir oluyor. Kendi şehrinize gelmiş bir davet etmemişsiniz, gidip görmemişsiniz. Kadında hissediyor ve söylüyor. Siz buna neden kızıyorsunuz onu anlayamadım. Bilemiyorum ben olsam vicdan yaparım.
Temizlik yaptım esimi bir daha evde imkanı yoo bulamam ve onun yardımı ile yaptım. Bulunduğum şehirde 5 tane torunu var ve onlar cagirmazken benim çağırmamam göze batan.

Evladım olduğu için hiç pişman değilim o benim diğer yarım ama taktir ilahi olacak varsa önüne gecemiyorsun korunur iken olan çocuğun önüne de geçemem ve oldu diye de bir cana kıyamam.
Elbette bir cana kıymayın öyle bir şey demedim. Neyse ben gerçekten anlayamadım kocanızla aranız iyi mi neden istemeden evlendiniz şuan kötü müsünüz.

😳😳😳 Öfkenizi eşinize mi yoneltseniz babaanneden önce?
Zaten ona birçok kinim var ama şu saatten sonra yapacak hiçbir şeyim yok. Ha şimdi o kadar iyi ki herşeyi yapar bana şuradan kalk şuraya otur demez ama hayllerimi çocukluğumu gençliğimi de çalan bir insan eşim zaten. Üniversite okuyacaktim çok iyi de bir bölümü kazanmıştım ama olmadı yıktı hayallerimi. 😭

Zaten ona birçok kinim var ama şu saatten sonra yapacak hiçbir şeyim yok. Ha şimdi o kadar iyi ki herşeyi yapar bana şuradan kalk şuraya otur demez ama hayllerimi çocukluğumu gençliğimi de çalan bir insan eşim zaten. Üniversite okuyacaktim çok iyi de bir bölümü kazanmıştım ama olmadı yıktı hayallerimi. 😭
Zorla mi kaçırdı sizi

Temizlik yaptım esimi bir daha evde imkanı yoo bulamam ve onun yardımı ile yaptım. Bulunduğum şehirde 5 tane torunu var ve onlar cagirmazken benim çağırmamam göze batan.
Eeee yani? Bunlar bahaneler sizde biliyorsunuz. Siz başkalarının yaptıklarına göre mi hareket ediyorsunuz? Size ne onlar çağırmış çağırmamış.
Bence bahaneleri, kadına kızmayıda bırakın deyin istemiyorum ben uğraşmak görüşmek. Sizin hayatınız sizin kararınız.

Back
X