Merhaba hanımlar. Bundan 2 sene önce bi arkadaşıma 800 lira borç verdim ve ne zaman uygun olursa durumu o zaman ödeyebileceğini söyledim ve hatta ödemese bile olurdu çünkü benim için çok değerli birisiydi. Ödeyemezse ondan soğumamak İçin ödemese de olacağını söylemiştim. Borç verme nedenim de o dönem beklemediği bi ödemesi çıkmıştı ve çalışmıyordu. Son 1 senedir konuşmuyorduk arada bir kırgınlık vardı ama hiç yüz göz olmadık. Son 2 aydır inanılmaz elim sıkıştı bazı yatırımlar yaptık. Hiç tercih etmezdim ama dayanamadım eski arkadaşımı aradım ve 2 sene önce verdiğim parayı istedim ama direkt olarak 800 tl demedim 200 göndersen bile olur dedim. O da sağ olsun 1000 lira olarak gönderdi, 200 lira farkı almayacağımı söylediğimde kabul etmedi saatlerce bunu konuştuk. Bu parayı istediğim için kendimi hiç kötü hissetmiyorum ama 1 senedir çalışıyor veremeyeceği bir para değildi ve anında da gönderdi. Kendimi kötü hissetmeli miyim?
Edit:200 TL’yi gönderdim tekrar ve o da bana geri gönderdi iş iddiaya bindi. Bi gün misafirim olursa o zaman alacağını söyledi 200 lirayı. Ve ihtiyacım olmasa istemeyeceğimi bildiğini söyledi.
Edit:200 TL’yi gönderdim tekrar ve o da bana geri gönderdi iş iddiaya bindi. Bi gün misafirim olursa o zaman alacağını söyledi 200 lirayı. Ve ihtiyacım olmasa istemeyeceğimi bildiğini söyledi.