emekli maaşını verecek 1 sene boyunca .maaş mı ikramiye mi
ilk yıl dedi diyorsunuz maaş o zaman
fakat emekli maaşı da olmazsa nasıl geçineceksiniz benim devreler yandı
eşiniz hem çalışıp hem emekli maaşı alacak da emekli maaşını mı abisine verecek
merhaba arkadaşlar , önceki konumda eşimin ailesine olan verici tavrından az çok bahsetmiştim .
Allah nasip ederse eşim yakında emekli olacak , dün akşam eşimle yemek yerken bunun gelişmelerini konuşuyorduk , konu başında dediki '' ama sana kötü bir haberim var , emekli maaşına ilk sene dokunmayacağız abime vereceğim , durumunu toparlaması için( 70 bine yakın banka borcu var) '' yemek boğazıma düğümlendi , evin aylık kredisi çok yüksek biraz ödeyelim peşinat yapalım diyecek sanmıştım bunu dedi , son derece kararlı ve ciddi ..sussam olmaz konuşsam olmaz , kafasında kararını vermiş , belkide benim maaşım ben yıllarca çalıştım hak ettim , tasarrufu da bana ait diye düşünüyor , bilmiyorum ,belkide haklı .. artık ne düşüneceğimi bilmiyorum sadece kalbim çok kırıldı , aile olmadığımızı hissettim .
öyle bir şey değil maalesef , abisini çok seviyor , babaları küçükken vefat etmiş tek kardeşi abisi , abisi de hızlı yaşamış alkol , sigara para biriktirmemiş hiç , har vurup harman savurmuş . hep orda burda yemeklerde içkilerde ,. hasta oldu sonunda . tedavi esnasında da calısamıyor , bankalarada 70 bine yakın borcu varmış , onun ödenebilmesi için maaşı bir sene vereceğim diyor eşim .Eşinizi evlendirdi, okuttu vs ise bilemem. Bir vefa borcu varsa. Yoksa böyle bir saçmalık yok. Sizde ilk yıl emekli maaşınızı yeğene falan verın. Senden aklıma geldi, iyi fikir dersiniz. Yeğeniniz yoksa ben varım. Teyzeciğim benim
emekli maaşını verecek 1 sene boyunca .
ikimizde çalışıyoruz ,ailecek siz ne ile geçineceksiniz asıl onu soruyorum ben
en sonunda tası tarağı toplayıp gideceğim gibi zaten .Siz çalışıyor musunuz? Eğer öyleyse güzel fikirmiş bende artık aileme yardım etmeyi düşünüyorum diyin.
Eşinizin ikinci evliliği olduğunu yazmışsınız. İlk eşinden niye boşanmış hiç araştırdınız mı?merhaba arkadaşlar , önceki konumda eşimin ailesine olan verici tavrından az çok bahsetmiştim .
Allah nasip ederse eşim yakında emekli olacak , dün akşam eşimle yemek yerken bunun gelişmelerini konuşuyorduk , konu başında dediki '' ama sana kötü bir haberim var , emekli maaşına ilk sene dokunmayacağız abime vereceğim , durumunu toparlaması için( 70 bine yakın banka borcu var) '' yemek boğazıma düğümlendi , evin aylık kredisi çok yüksek biraz ödeyelim peşinat yapalım diyecek sanmıştım bunu dedi , son derece kararlı ve ciddi ..sussam olmaz konuşsam olmaz , kafasında kararını vermiş , belkide benim maaşım ben yıllarca çalıştım hak ettim , tasarrufu da bana ait diye düşünüyor , bilmiyorum ,belkide haklı .. artık ne düşüneceğimi bilmiyorum sadece kalbim çok kırıldı , aile olmadığımızı hissettim .
Şuan maaşı 3500 tl imiş adamın. Bir de 3000 tl kira geliri varmış. Geçen konusunda yazmıştı. Kiraya ve eşinin maaşına güveniyor galiba.ailecek siz ne ile geçineceksiniz asıl onu soruyorum ben
evet bende mesaiye kalırsam 2400 gibi bir maaş alıyorum .Şuan maaşı 3500 tl imiş adamın. Bir de 3000 tl kira geliri varmış. Geçen konusunda yazmıştı. Kiraya ve eşinin maaşına güveniyor galiba.
Aldatma konusunun doğruluğuna emin olamadım.kötü bir neden ne yazıkki , eşimi aldatmış .
bu yardım edeceği abisinin eşi bir gün laf arasında '' yusuf akrabalarına çok düşkün, çok eli açık , eski eşi bundan bunalmıştı , sürekli kavga ederlerdi bu yüzden demişti ''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?