eskı ben olsa benım içinde boşanma sebebi olurdu , ama acele davranmak istemiyorum , iyice görüp yaşamak istiyorum kendi içimde emin olmak istiyorum sanırım .Benim içim boşanma sebebi. Yuh yani.
evet söyleyeceğim .Kesinlikle istemediğinizi soylemelisiniz
Siz de maaşınızı bireysel emekliliginize yatırın haczedilemez bosansaniz bile bir hakkı yok o birikimdeikimizde çalışıyoruz ,
merhaba arkadaşlar , önceki konumda eşimin ailesine olan verici tavrından az çok bahsetmiştim .
Allah nasip ederse eşim yakında emekli olacak , dün akşam eşimle yemek yerken bunun gelişmelerini konuşuyorduk , konu başında dediki '' ama sana kötü bir haberim var , emekli maaşına ilk sene dokunmayacağız abime vereceğim , durumunu toparlaması için( 70 bine yakın banka borcu var) '' yemek boğazıma düğümlendi , evin aylık kredisi çok yüksek biraz ödeyelim peşinat yapalım diyecek sanmıştım bunu dedi , son derece kararlı ve ciddi ..sussam olmaz konuşsam olmaz , kafasında kararını vermiş , belkide benim maaşım ben yıllarca çalıştım hak ettim , tasarrufu da bana ait diye düşünüyor , bilmiyorum ,belkide haklı .. artık ne düşüneceğimi bilmiyorum sadece kalbim çok kırıldı , aile olmadığımızı hissettim .
son pismanlik fayda etmeyeck bunu kocaniz agir odeyecek siz caniniI. skmayinmerhaba arkadaşlar , önceki konumda eşimin ailesine olan verici tavrından az çok bahsetmiştim .
Allah nasip ederse eşim yakında emekli olacak , dün akşam eşimle yemek yerken bunun gelişmelerini konuşuyorduk , konu başında dediki '' ama sana kötü bir haberim var , emekli maaşına ilk sene dokunmayacağız abime vereceğim , durumunu toparlaması için( 70 bine yakın banka borcu var) '' yemek boğazıma düğümlendi , evin aylık kredisi çok yüksek biraz ödeyelim peşinat yapalım diyecek sanmıştım bunu dedi , son derece kararlı ve ciddi ..sussam olmaz konuşsam olmaz , kafasında kararını vermiş , belkide benim maaşım ben yıllarca çalıştım hak ettim , tasarrufu da bana ait diye düşünüyor , bilmiyorum ,belkide haklı .. artık ne düşüneceğimi bilmiyorum sadece kalbim çok kırıldı , aile olmadığımızı hissettim .
Çok üzücü ya, gerçekten...merhaba arkadaşlar , önceki konumda eşimin ailesine olan verici tavrından az çok bahsetmiştim .
Oğlu varken siz neden veriyorsunuz ya ne münasebet ! Sizin de artık ayrı eviniz var, eşinizin bunu size teklif ederken emrivaki yapması ve sizden hiç çekinmemesi de çok çirkin ayrıca.abisi rahatsızlığından dolayı 4-5 aydır çalışmıyor , emekli maaşı var, evleri kira ve 30yaşlarında bir oğulları var , oğlu iyi bir firmada üst düzey yönetici , geliri oldukça iyi , fakat eve bir katkısı yok , ne elektrik ne su parası ne kira . çok duyarsız bir evlat , başlarda babasının kredi borcu için ben hallederim dedi ama aylar geçtikçe unuttu bu sözünü ,, bu noktada eşim devreye girip emekli maaşını bir sene onlara vereceğini söyledi dün akşam . bende nasıl olduysa konuştum ''iyilikten maraz doğar dedim , sen çok vericisin dedim ,sen böyle davrandıkça o insanlara ellerini taşın altına koyma imkanını vermiyorsun ''ne de olsa Yusuf var diyorlar , ne olsa bize yetişir yardım eder '' bu tavrın evliliğini bizi etkileyecek farkında değilsin dedim .
Eşine istemediğini aile düzeninin bozulacağını söylemişsin ya tepkisi ne olduevet emeklı olduktan sonrada calısmaya devam edecek , ''farzedelimki bir 1 sene gec emeklı oldum o aylık hiç gelmedi '' diye düsünelim diyor . evet ev kredimiz var , araba kredimiz var. . bugüne kadarda yardım ediyordu , aylık mutfak alısverislerini yapıyor , para veriyor biliyorum bunları . ama emekli olunca düzenli bir maaş şeklinde verecek olması hoşuna gidiyor sanırım.. o değilde bunu abisi ve eşi biliyor sanırımkı , 2 gün önce hanımı mesaj atmış canım cicim hafta içi size geleceğiz oturmaya diye , şaşırdim, hiç aramaz sormaz normaldeiçim böyle hissederken ben nasıl bişey olmamış gibi güler yüz ilgi alaka göstereceğim geldiklerinde . off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?