bir bu eksikti ..

Sizin konunuz muydu eşiniz evlenmeden hemen önce ev almıştı galiba.Yanlış hatırlıyorsam düzeltin.Doğru hatırlıyorsam eşinize bir sıkı vermenin zamanı gelmiş.Yaşınız ona göre daha az diye sizi yönetiyor gibi geliyor bana.Bu tür erkeklere evlilik harika bir şey ya.Kadın dışarda çalışsın sana bir yükü olmasın , kendi masraflarını kendi çalışarak karşılasın eve katkı yapsın.Evi temizleyip yemek yapsın ev işlerini de halletsin.Eşi de bir karar alırken fikir sormasın , çift gibi değil de bekar gibi tek başına kararlar alsın.Böyle adamlar ortada evli barklı adam sıfatıyla gezsin.Şu düzende erkek olmak harika valla.

Emekli maaşı kendi emeği kendi maaşı ise, tasarrufu sadece kendine ait ise, bundan dolayı da size fikrinizi dahi sormadan böyle bir karar verdiyse ne ile geçineceğinizi de düşünmüştür.
Yani sizin maaşınız suzan suzi.
E bu mantıkla sizin maaşınızın tasarrufu da sadece size ait olmalı.
Siz istiyor musunuz bakalım, komple kendi maaşınızla ev geçindirmek?
Bu ne yaman çelişki.
Ben kabul edemezdim..
Zaten senin benim olaylarını hiç sevmem.
Aile birliğine ters.

o ne demek ya? siz neyle geçinecekmişsiniz?

siz de annenize verin maaşınızı aç açına oturun bence. valla ben inadım yaparım. abisi borç yaparken size mi sordu da?

Adamın kendi parası şu bu demeyin hiç . Bizim kendi ailemiz de ki 90li yıllarda çalışan kadın bu kadar değildi tek para kazanan babamdi ve Babamın parası hepimizin di. Annemindi bizimdi. Önce kendi ailesini düşünecek bir insan "çekirdek ailesini" . Abisi de mantıklı borclanmaliydi kimse kimsenin yükünü çekmek zorunda değil bence

Emekli maaşımı vereceğim diye ne kolay çıkmış eşinizin ağzından? Sanki ekmek alıp veriyor

Herkes borcu nasıl yapıyorsa ödemesini de bi zahmet düşünsün yaa oğluna-kardeşine güvenip mi yapmış borcu?

son pismanlik fayda etmeyeck bunu kocaniz agir odeyecek siz caniniI. skmayin

Ne münasebet yahu maaş onun olabilir ama sadece kendi tasarrufunda olacaksa evlenmeyecekti o zaman o para sizin ailenizin. Yeri gelir yardım edilir ama bu cok fazla ve sacma

Çok üzücü ya, gerçekten...

İşe giderken de abisi baksaymış madem? Her zaman abisi yanında olsaymış. Bunu kabul eden abide de suç var. Aile hangisi? Eşiniz daha farkında değil. Kendi ailesinin hakkını başkalarına veriyor.

Oğlu varken siz neden veriyorsunuz ya ne münasebet ! Sizin de artık ayrı eviniz var, eşinizin bunu size teklif ederken emrivaki yapması ve sizden hiç çekinmemesi de çok çirkin ayrıca.

sizin esinizde benim babami goruyorum,
ailenin her derdine o kosar,
maddi manevi somurulmesine izin verir.

ama annem sizin gibi degil, o da babam gibi maalesef, o da izin veriyor somurulmeye.

Inanin ben cocuklari olarak o kadar rahatsiz oluyorum ki, akrabalarimdan nefret ediyorum bu sebeple,
babamla annemle kac kez tartistim ama ileriye gidemiyorum,
paragoz gibi gorunuyorum cunku.
Ama alakasi yok,
babamin mali bana kalsin derdinde de degilim,
istiyorum ki bu yaslarinda gezsinler tozsunlar yesinler icsinler,
asalak surusunu besleyeceklerine.

ama boyle gelmis boyle gider diyorlar degismiyorlar.

Sizin esiniz de degismez bence,
ya bu deveyi gudun ya bu diyardan gidin, akil sagliginiz icin.

Eşine istemediğini aile düzeninin bozulacağını söylemişsin ya tepkisi ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…