Bir çıkar yol gösterin lutfen 😔

Pembis Hayaller

Oysa bir umuttu hep 🙏
Pro Üye
15 Ocak 2016
6.893
33.931
548
28
Selam kızlar hayırlı sabahlar inşallah ülkemiz bir an önce selamete erer de kurtuluruz bu illet hastalıktan konuma geceyim okuyun lütfen kızlar bi akıl verin

Kv ve ailemle aynı şehirde yaşıyoruz 5 aylık evli 4 aylık hamileyim (lütfen neden hemen hamile kaldın demeyin)😔 gorucu usulu evlendim ben 22 esim 26 yasinda 3 gün önce akşam saat 5ti baktim kv ve görümce geldi oturup akşam yemeğine geldik dediler bisey demedim kalktım yemek hazırladım ondan önce pazar sabahı yine kapıda belirmişlerdi

kahvaltıya geldik diyerek eşim sadece pazar günleri evde ve onunla geçirmek istiyorum günümü moralim bozuldu ama yine bisey demedim

Evimin her detayına karışır misal koridorda iki lamba vardı birini söktü bu buraya yeter dedi wcde iki lamba vardı yine birini söktü sen bilmez fazla yakarsın elektrik çok gelir dedi (tabi ben o gittikten sonra hepsini geri taktım)

Dün eşimi aradı size yemeğe gelecez diye benimde hamilelegim çok kötü geçiyor bulantı falan en üst seviyede hatta o aradiğı zman bn yatak odasinda uyuyordum o kadar kotuydum, eşim geldi beni uyandırdı annem gil yemeğe gelecekmiş kalk yemek hazırla diye 😳tabi yine saat 4 bende kalktım bağırdım eşime ne durumda oldugumu bilmiyomusun nasıl bana sormadan kabul edersin diye ki haftanın 3 günü yemekli bizdeler inanın biktim
Ki kızlar ben virüs dolayisiyla evden adımımi atmıyorum herşeyden önce bebegimi düşünüyorum eşime dedim ben sana bile yemek yapamıyorum dedi bana yapmayabilirsin aileme yapmak zorundasın 😔 onların bir dediğini iki edemezsin basında taç edeceksin vs.vs. çok bağırdı bana hatta bağırdıktan sonra sanırım panik atak krizi geçirdim tırnaklarım mosmor oldu bütün vücudum titremeye başladı kalbim yerinden çıkacakmış gibi attı kendi kendimi sakinlestirmeye çalıştım

Ve bu bana yaptigi ilk degil kizlar canim bisey ceker asla almaz gecen gun bir tane halka tatli istedim alamam dedi başka zman anneme giderken badem gordum markette resmen yalvardim arabayi durdur diye durmadi almadi 😔anneme anlattim annem gidip aldi bana diyeceksiniz sen neden kendine almiyosun ikisindede yoldaydik ve arabayi o kullaniyordu

Sabaha kadar ağladım kendime üzülmedim bebeğime üzüldüm yani daha anlatamadığım o kadar şey var ki bundan sonra ailenin yüzünü goremeyeceksin annen gile gitmeyeceksin dedi

3 kere montumu giydim evden gitmek için ama yapamadim işler daha kötü olur diye belkide artık daha kötü olması gerekir bilmiyorum çünkü ben haftanin iki günü ağlama krizine giriyorum ve o çekip gidiyor umru olmuyor evet fiziksel şiddet yok ama en ufak kavga da bagirabildigi kadar bağırıyor bana kendimi o kadar çaresiz hissediyorumki bana bir akıl verin😔

Kotu yorum yapacak olanlar lütfen yapmasin zaten iyi bi dönemde değilim

Eşinizin yaptığı çok kabaca gerçekten birde hamile kadına ya 😡 saygıda kusur etmezsin tamamda zaten bulantısı vs olan birine neden kaba davranırsın kaynanagil yapsın getirsin yemek onların çağırması lazım yazık ya düşüncesiz insanlar . Allah biran önce akıl fikir versin bunlara sende hayırlısıyla kucağına bebeğini alır dertlerinden sıkıntından kurtulursun canım benim . Ailenin yanına git kötüysen bu halde kimseye hizmet edecek değilsin 😕

Eşinizin yaptığı çok kabaca gerçekten birde hamile kadına ya 😡 saygıda kusur etmezsin tamamda zaten bulantısı vs olan birine neden kaba davranırsın kaynanagil yapsın getirsin yemek onların çağırması lazım yazık ya düşüncesiz insanlar . Allah biran önce akıl fikir versin bunlara sende hayırlısıyla kucağına bebeğini alır dertlerinden sıkıntından kurtulursun canım benim . Ailenin yanına git kötüysen bu halde kimseye hizmet edecek değilsin 😕 eşin ile alakalı çok yorum yapmak istemiyorum kötü birseyde demek istemiyorum

Eşinizin yaptığı çok kabaca gerçekten birde hamile kadına ya 😡 saygıda kusur etmezsin tamamda zaten bulantısı vs olan birine neden kaba davranırsın kaynanagil yapsın getirsin yemek onların çağırması lazım yazık ya düşüncesiz insanlar . Allah biran önce akıl fikir versin bunlara sende hayırlısıyla kucağına bebeğini alır dertlerinden sıkıntından kurtulursun canım benim . Ailenin yanına git kötüysen bu halde kimseye hizmet edecek değilsin 😕
Gidemem ki gitsem alsa gelip beni almaz ve bir kere gidersem babamda beni bırakmaz bilmiyorum napacagim😔

Ahh pembisim bunu daha öncede söyledim sana kocan gercekten öküz ve ailesine tapıyor.gorucu usulü evlendik demişsin .peki birbirinizi seviyor musunuz ? Yani sevgi varsa insan her şeye Katlanıyor da sevgi yoksa bunlar işkence gibi be kuzum ☹️

Ahh pembisim bunu daha öncede söyledim ve sana kocan gercekten öküz ve ailesine tapıyor.gorucu usulü evlendik demişsin .peki birbirinizi seviyor musunuz ? Yani sevgi varsa insan her şeye Katlanıyor da sevgi yoksa bunlar işkence gibi be kuzum 🤔
Görücü usulü olmasına rağmen aşık olmuştum seviyordum kendisini ama günden güne bitiriyor sevgimi

Ya bu deveyi gudersin ya bu diyardan gidersin..Adam ne seni seviyo ne çocuğunu..Alacaksin adamı karşına konuşacaksın ben bu evin hanımının kimseye bu halimle hizmet edemem bana sormadan kimseyi bu eve getiremezsin ben senin çocuğunu taşıyorum diyceksin çok istiyorsan ben giderim burda ananla bacına koyun koyuna yaşarsın de al çantanı git hiç düşünme gerisini bakalım ne yapacak ya düzelip adam olacak yada amip gibi yaşamaya devam edecek annesiyle bosanirsan da dua et kurtulduğuna..Rabbim kucagina almayi nasip etsin..Yolun açık olsun

Gidemem ki gitsem alsa gelip beni almaz ve bir kere gidersem babamda beni bırakmaz bilmiyorum napacagim😔

Arkanda duran bir ailen varsa kendine asla sorun etme . Gitmek istiyorsan git yataktan kalkamayacak durumdasın ya kalkma girsin baksınlar durumuna bune ya kötü durumdasın zaten insanlar hiç düşünmüyor bu kaynanalar özellikle benimde kızım var onada aynısını yaparlarsa yada benden bunun şeyi çıkar mı diye 😡😞😕

Önceden hissederdim de ben hıçkıra hıçkıra ağlarken kapıyı cekip gittiginden belli sevmediğini dusunuyorum
Yani benim hissettiğim kadarıyla kocan ailesinin esiri .onlar ne derse onu yapıyor.yasinizda küçükmüş 😞senin onu biraz kendi tarafına çekmen lazım.

Arkanda duran bir ailen varsa kendine asla sorun etme . Gitmek istiyorsan git yataktan kalkamayacak durumdasın ya kalkma girsin baksınlar durumuna bune ya kötü durumdasın zaten insanlar hiç düşünmüyor bu kaynanalar özellikle benimde kızım var onada aynısını yaparlarsa yada benden bunun şeyi çıkar mı diye 😡😞😕
Evet arkamda dururlar ama gidip gitmeme konusunda kararsızım hani çekip gitmek yerine bişeyleri düzeltmek istiyorum ben

Ahh pembisim bunu daha öncede söyledim sana kocan gercekten öküz ve ailesine tapıyor.gorucu usulü evlendik demişsin .peki birbirinizi seviyor musunuz ? Yani sevgi varsa insan her şeye Katlanıyor da sevgi yoksa bunlar işkence gibi be kuzum ☹

Sevgide biryere kadar gidiyor . Herşey bu kaynanalar gerçekten sorunun temeli s1 tabak yemek getir gel evine bak şuan içimden nasil tuttun anlatamam o halinle 😕

Eş de eş ailesi de insan evladı değil. Yol yakınken ayrıl çocuğunun da psikolojisi o evde bozulmasın. Kocan başında durunca sanma ki sana vermediği değeri evladına verecek. Müge anlı nın bir sözü var çok severim “ annesini sevdiğim çocuğunu severim” seni sevmiyorlar ki bebeğini sevsinler.

Sevgide biryere kadar gidiyor . Herşey bu kaynanalar gerçekten sorunun temeli s1 tabak yemek getir gel evine bak şuan içimden nasil tuttun anlatamam o halinle 😕
Bebegimi görmeye bir kere bile gelmedi doktora eşiyle gelenlere o kadar ozeniyorumki anlatamam :(

Kayınvalidenler de eşin de tam cinnet geçirmelik hakkaten. Allah akıl fikir versin hepsine. Konuyu bi daha okuyup sinirlenirken aklıma şöyle bişey geldi. Acaba onlar yemek yerlerken hala oturuyolarken yani, miden de bulanmış olursa o sırada, acaba kendini tutmayıp ortalık yere kussan mı? Hani şöyle kapı girişi gibi onların geçmek zorunda olacakları bi yere. Belki durumunu biraz anlayıp en azından tiksinip o kadar da sık gelmezler. Eşin bu durumda iyice delirir mi bilmiyorum ama bi düşün istersen.

Kayınvalidenler de eşin de tam cinnet geçirmelik hakkaten. Allah akıl fikir versin hepsine. Konuyu bi daha okuyup sinirlenirken aklıma şöyle bişey geldi. Acaba onlar yemek yerlerken hala oturuyolarken yani, miden de bulanmış olursa o sırada, acaba kendini tutmayıp ortalık yere kussan mı? Hani şöyle kapı girişi gibi onların geçmek zorunda olacakları bi yere. Belki durumunu biraz anlayıp en azından tiksinip o kadar da sık gelmezler. Eşin bu durumda iyice delirir mi bilmiyorum ama bi düşün istersen.
Zaten yemek hazirladigimda 2 3 defa rahat cikaririm ben görüyorlar zorla lavaboya yetistigimi ama vicdan merhamet yoksunular ne yazikki

yasınız cok kucuk oldugu ıcınde hatalar yapmıssınız kotu yorum yapmayın demıssınız ama yaptıgımız uyarı ve elestırıler kotu yorum degıl ve ıyılıgınız ıcın once bunda hemfıkır olalım

bu adam bır gunde boyle olmadı ,boyleydı ve bu adama sımdı cocuk vermenın sırası degıldı degıl mı guzel arkadasım
cekıp gıdecektım dıyorsunuz ya,hayır gıdemezsınız blof yapmayın ısler daha kotu olur cunku

bu adam degısmez once bunu kabul edın , rahatsız oldugunuz seylerde haklısınız ama buna bırazda sız sebep olmussunuz
mesela ,
geldıler ya cat dıye yemege
bende hasta yatıyordum ıyıkı geldınız yemek yapacak halım yoktu x yemegını cok guzel yapıyorsun canım da cektı sana zahmet der gecer yatarsınız yerınızden kalkmazsınız
konusur konusur gıder boyle boyle onlar da uzaklasır

esınız mesela benım aıleme yapmak zorundasın dıyebılıyor sıze
bu cesaretı bulabılmıs
ayaklarınız yerde saglam degıl yanı o yuzden sızı hızmetcı gıbı goruyor demıyor kı benım karım nerde nasıl davranması gerektıgını bılır bana bıle kendını ezdırmez dıyemıyor bu kadar rahat laf soyleyebılıyor

eger guclu olmak boyle seylere boyun egmemek ıstıyorsanız gerı donusu olmayacak sekılde blof yapmadan net davranmanız lazım
ama yok yarın bırgun pısman olurum esım benı ıkna eder degısır dıyorsanız (hıc degısmeyecek ama sız oyle dusunuyorsanız) altdan alacaksınız

baska yolu yok cunku bu adam bu , degısmez.

o bagırıyormus ya sıze tam agzını yırtmalık, sız fazla yalnız bırakılmıssınız kardesınız aılenız yok mu bu adam nıye bu kadar kımsenız yokmus cok zayıf bırıymıssınız gıbı ezıyor . terbıyesız adam.

Back
X