- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
görücü usulüymüş, aileniz yada sizi bir araya getirenler hiç tanıyamamış mı bu aileyi ? söz nişan döneminde nasıllardı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisanlilikta çok çektim kvden eşim buluşmaya gelmeden annesinden izin alırdı kv izin vermezse bulusamazdikbulusamazdikgörücü usulüymüş, aileniz yada sizi bir araya getirenler hiç tanıyamamış mı bu aileyi ? söz nişan döneminde nasıllardı ?
Kotu yorumdan kastim kırıcı yorum yoksa tabiki hatalarimi soyleyebilirsiniz ya deveyi gudecem ya diyardan gidicem bilmiyorumKötü yorumla ne demek istediniz bilemem ama manzara kötü, ne diyebiliriz ki. Bana yemek yapma ama aileme yapmak zorundasın lafını etmesinden nasıl bir kafaya sahip olduğu anlaşılıyor. Hamilesiniz de, sizi üzmek istemem ama böyle bir hırboyla ne yapılır ki? Bu kafa değişmez. Yani ya kendinizi asla ezdirmeyeceksiniz, kana kana dişe dişe bir mücadeleyle bu adama haddini öğretmeye çalışacaksınız, yıpratıcı olacak, sonu iyi olur mu onu da bilemem. Ama ikinci ihtimal daha kötü, çünkü o ses çıkarmayıp, sürekli alttan almak, eşinizin istediklerini yapmak olabilir. Bu da köle hayatıyla eş değer. Şu genç yaşta görücü usulüne ne gerek vardı ki, ah ya. Niye hamile kaldınız diye sormuyorum, zira bunu kendiniz yeterince soruyorsunuzdur bence. Şuan başka bir soru sormak lazım, bu adam tüm bu odunluklarına katlanmanıza değer ne veriyor olabilir size?
Nisanlilikta çok çektim kvden eşim buluşmaya gelmeden annesinden izin alırdı kv izin vermezse bulusamazdikbulusamazdik
Ne yapabilirim mesela elimde bir mesleğim yok bebeğimle nasıl geçinebilirimyani aileniz göz göre göre mi onay verdi evliliğe ? yada kimse ile paylaşmadınız mı bunları ?
kötü yorumdan kastınız bile bile evlenmişsiniz lafını duymamaktı sanırım
yani hamilesiniz ve eşiniz zorla hizmet ettiriyor, canınızın çektiği birşeyi almıyor. bizim yazacağımız hangi şey bundan kötü olabilir ki ?
Deve bile daha kolay güdülür. Ve demin bir şey yazmışsınız,çok üzüldüm. Bu adam sizinle zorla yatıyor. Daha acı bir şekilde dile getirmek istemiyorum. Bunu kendinize yaptırmayın. Sevgiyi geçtim, size saygısı da yok. Bu insani bir yaşam değil. Nişanlılıkta da görmüşsünüz aslında ruh hastası olduğunu, neye tutundunuz da evlendiniz, neye umut bağladınız, gerçekten çok şaşırdım. Sesiniz çıkmalı, yoksa gerçekten iyi bir yere gitmiyor bu ilişki, zaten iyi bir yerde değil. Ailenizin haberi var mı sorunlarınızdan?Kotu yorumdan kastim kırıcı yorum yoksa tabiki hatalarimi soyleyebilirsiniz ya deveyi gudecem ya diyardan gidicem bilmiyorum
Malesef eşinizden ne köy olur ne kasaba. İşte bu yüzden karşıyım şu görücü usulüne. İnsan insanı tanımadan bilmeden nasıl evlenir de karısı olur zaten hiç aklım almış değilSelam kızlar hayırlı sabahlar inşallah ülkemiz bir an önce selamete erer de kurtuluruz bu illet hastalıktan konuma geceyim okuyun lütfen kızlar bi akıl verin
Kv ve ailemle aynı şehirde yaşıyoruz 5 aylık evli 4 aylık hamileyim (lütfen neden hemen hamile kaldın demeyin)gorucu usulu evlendim ben 22 esim 26 yasinda 3 gün önce akşam saat 5ti baktim kv ve görümce geldi oturup akşam yemeğine geldik dediler bisey demedim kalktım yemek hazırladım ondan önce pazar sabahı yine kapıda belirmişlerdi
kahvaltıya geldik diyerek eşim sadece pazar günleri evde ve onunla geçirmek istiyorum günümü moralim bozuldu ama yine bisey demedim
Evimin her detayına karışır misal koridorda iki lamba vardı birini söktü bu buraya yeter dedi wcde iki lamba vardı yine birini söktü sen bilmez fazla yakarsın elektrik çok gelir dedi (tabi ben o gittikten sonra hepsini geri taktım)
Dün eşimi aradı size yemeğe gelecez diye benimde hamilelegim çok kötü geçiyor bulantı falan en üst seviyede hatta o aradiğı zman bn yatak odasinda uyuyordum o kadar kotuydum, eşim geldi beni uyandırdı annem gil yemeğe gelecekmiş kalk yemek hazırla diyetabi yine saat 4 bende kalktım bağırdım eşime ne durumda oldugumu bilmiyomusun nasıl bana sormadan kabul edersin diye ki haftanın 3 günü yemekli bizdeler inanın biktim
Ki kızlar ben virüs dolayisiyla evden adımımi atmıyorum herşeyden önce bebegimi düşünüyorum eşime dedim ben sana bile yemek yapamıyorum dedi bana yapmayabilirsin aileme yapmak zorundasınonların bir dediğini iki edemezsin basında taç edeceksin vs.vs. çok bağırdı bana hatta bağırdıktan sonra sanırım panik atak krizi geçirdim tırnaklarım mosmor oldu bütün vücudum titremeye başladı kalbim yerinden çıkacakmış gibi attı kendi kendimi sakinlestirmeye çalıştım
Ve bu bana yaptigi ilk degil kizlar canim bisey ceker asla almaz gecen gun bir tane halka tatli istedim alamam dedi başka zman anneme giderken badem gordum markette resmen yalvardim arabayi durdur diye durmadi almadianneme anlattim annem gidip aldi bana diyeceksiniz sen neden kendine almiyosun ikisindede yoldaydik ve arabayi o kullaniyordu
Sabaha kadar ağladım kendime üzülmedim bebeğime üzüldüm yani daha anlatamadığım o kadar şey var ki bundan sonra ailenin yüzünü goremeyeceksin annen gile gitmeyeceksin dedi
3 kere montumu giydim evden gitmek için ama yapamadim işler daha kötü olur diye belkide artık daha kötü olması gerekir bilmiyorum çünkü ben haftanin iki günü ağlama krizine giriyorum ve o çekip gidiyor umru olmuyor evet fiziksel şiddet yok ama en ufak kavga da bagirabildigi kadar bağırıyor bana kendimi o kadar çaresiz hissediyorumki bana bir akıl verin
Kotu yorum yapacak olanlar lütfen yapmasin zaten iyi bi dönemde değilim
Ne diyelim ki biz?Nisanlilikta çok çektim kvden eşim buluşmaya gelmeden annesinden izin alırdı kv izin vermezse bulusamazdikbulusamazdik
Ailemin haberi var en azından annemin onların da durumu kötü onlara da yük olmak istemiyorum bilmiyorumDeve bile daha kolay güdülür. Ve demin bir şey yazmışsınız,çok üzüldüm. Bu adam sizinle zorla yatıyor. Daha acı bir şekilde dile getirmek istemiyorum. Bunu kendinize yaptırmayın. Sevgiyi geçtim, size saygısı da yok. Bu insani bir yaşam değil. Nişanlılıkta da görmüşsünüz aslında ruh hastası olduğunu, neye tutundunuz da evlendiniz, neye umut bağladınız, gerçekten çok şaşırdım. Sesiniz çıkmalı, yoksa gerçekten iyi bir yere gitmiyor bu ilişki, zaten iyi bir yerde değil. Ailenizin haberi var mı sorunlarınızdan?
Ne yapabilirim mesela elimde bir mesleğim yok bebeğimle nasıl geçinebilirim
İyi bir dönemde değilsiniz ama konuda iyi yorum yapılacak hiçbir yer yok hatalar zinciri resmen sizi görücü usulü zorla mı evlendirdiler ? Hani boşanıyorum desen sahip çıkarlar mı ? Bu adam hep böyle yaratık mıydı hiç mi çıkıp gezmediniz huyunu suyunu anlamadınız ?Selam kızlar hayırlı sabahlar inşallah ülkemiz bir an önce selamete erer de kurtuluruz bu illet hastalıktan konuma geceyim okuyun lütfen kızlar bi akıl verin
Kv ve ailemle aynı şehirde yaşıyoruz 5 aylık evli 4 aylık hamileyim (lütfen neden hemen hamile kaldın demeyin)gorucu usulu evlendim ben 22 esim 26 yasinda 3 gün önce akşam saat 5ti baktim kv ve görümce geldi oturup akşam yemeğine geldik dediler bisey demedim kalktım yemek hazırladım ondan önce pazar sabahı yine kapıda belirmişlerdi
kahvaltıya geldik diyerek eşim sadece pazar günleri evde ve onunla geçirmek istiyorum günümü moralim bozuldu ama yine bisey demedim
Evimin her detayına karışır misal koridorda iki lamba vardı birini söktü bu buraya yeter dedi wcde iki lamba vardı yine birini söktü sen bilmez fazla yakarsın elektrik çok gelir dedi (tabi ben o gittikten sonra hepsini geri taktım)
Dün eşimi aradı size yemeğe gelecez diye benimde hamilelegim çok kötü geçiyor bulantı falan en üst seviyede hatta o aradiğı zman bn yatak odasinda uyuyordum o kadar kotuydum, eşim geldi beni uyandırdı annem gil yemeğe gelecekmiş kalk yemek hazırla diyetabi yine saat 4 bende kalktım bağırdım eşime ne durumda oldugumu bilmiyomusun nasıl bana sormadan kabul edersin diye ki haftanın 3 günü yemekli bizdeler inanın biktim
Ki kızlar ben virüs dolayisiyla evden adımımi atmıyorum herşeyden önce bebegimi düşünüyorum eşime dedim ben sana bile yemek yapamıyorum dedi bana yapmayabilirsin aileme yapmak zorundasınonların bir dediğini iki edemezsin basında taç edeceksin vs.vs. çok bağırdı bana hatta bağırdıktan sonra sanırım panik atak krizi geçirdim tırnaklarım mosmor oldu bütün vücudum titremeye başladı kalbim yerinden çıkacakmış gibi attı kendi kendimi sakinlestirmeye çalıştım
Ve bu bana yaptigi ilk degil kizlar canim bisey ceker asla almaz gecen gun bir tane halka tatli istedim alamam dedi başka zman anneme giderken badem gordum markette resmen yalvardim arabayi durdur diye durmadi almadianneme anlattim annem gidip aldi bana diyeceksiniz sen neden kendine almiyosun ikisindede yoldaydik ve arabayi o kullaniyordu
Sabaha kadar ağladım kendime üzülmedim bebeğime üzüldüm yani daha anlatamadığım o kadar şey var ki bundan sonra ailenin yüzünü goremeyeceksin annen gile gitmeyeceksin dedi
3 kere montumu giydim evden gitmek için ama yapamadim işler daha kötü olur diye belkide artık daha kötü olması gerekir bilmiyorum çünkü ben haftanin iki günü ağlama krizine giriyorum ve o çekip gidiyor umru olmuyor evet fiziksel şiddet yok ama en ufak kavga da bagirabildigi kadar bağırıyor bana kendimi o kadar çaresiz hissediyorumki bana bir akıl verin
Kotu yorum yapacak olanlar lütfen yapmasin zaten iyi bi dönemde değilim
Yattıdan kastınız cinsel birliktelikse eğer evli bile olsanız bu bir tecavüzdür farkında mısınız ?Dün gece geldi yanıma hiç bisey demeden çok afedersiniz yattı benimle karşı geldim istemedim ama gücüm yetmezki
Evet ama sevgi en azından biraz sabretmemizi sağlıyor.duzelir belki diyorda . bayanınkinde sevgi felan yok sanki bilemiyorum.Sevgide biryere kadar gidiyor . Herşey bu kaynanalar gerçekten sorunun temeli s1 tabak yemek getir gel evine bak şuan içimden nasil tuttun anlatamam o halinle![]()
Tecavüz etti yani ? Evlâdım deli misin senDün gece geldi yanıma hiç bisey demeden çok afedersiniz yattı benimle karşı geldim istemedim ama gücüm yetmezki