Bir cinsellik başlığında ben aooovv🤤🤭

Bize de doktor risk yok demişti ama yine de başımıza geldi ben de paylaşmak istedim. Riske girip girmemek herkesin kendi kararı. Herkesin başına gelecek diye bir kaide yok sonuçta
Son 2 ay genelde korunma öneriliyor , spermin doğum sancılarını tetiklediği düşünülüyor. İlşkinin sakıncası yok tabi ki.

Son 2 ay genelde korunma öneriliyor , spermin doğum sancılarını tetiklediği düşünülüyor. İlşkinin sakıncası yok tabi ki.

Ben de öyle yazdım zaten canım hatta ikinci gebelikte 37 haftaya kadar korunduk ve 38+5te dünyaya geldi

En sevdiğim ilişki kafası ya. İnşallah doktordan aldığımız cevaptan sonra bizde böyle tırmalaşırız

Valla tatlım ben 5. Hafta bitmesinden itibaren aşırı bulantı,koku hassasiyeti,tiksinti yaşıyorum. Ama bu benim libidoma hiç engel olmadı.
Hala nefes alsam midem bulanıyor ama seksin yeri ayrı onun yeri ayrı valla

Korkmayın diyicem de ilk başlarda yaşadıklarınız illaki korkmanıza sebep olmuş. Bende de kanama risk falan olsaydı sanırım bende tedirgin davranabilirdim.
Eşim de zaten selam bile vermezdi bana

Sanki ne olacaksa korkuyorlar. Halbuki hamile kadınlar daha seksi ve çekici gelebiliyormuş.
Ne anlar bizim ayı türk erkekleri
Ben bide üstüne dalga geçtim tabi eline falan çarpar kızın dedim adamın gözleri yuvasından çıktı
Bide sorsan hepsi şey peşinde iki gram çalışmıyor kafaları

Ben bide üstüne dalga geçtim tabi eline falan çarpar kızın dedim adamın gözleri yuvasından çıktı
Bide sorsan hepsi şey peşinde iki gram çalışmıyor kafaları
Kız onu desem herif komple vefat eder heralde.
Ben erkek olmalıydım ya yanlış yaratılmışız. Eşim bu hassasiyetle prenses gibi büyütürdü bebeği be güzel

Kız onu desem herif komple vefat eder heralde.
Ben erkek olmalıydım ya yanlış yaratılmışız. Eşim bu hassasiyetle prenses gibi büyütürdü bebeği be güzel
Napim kız baktım olacağı yok işi dalgaya aldım artık
Ne güzel olurdu onlar hamiş kalsaydı ahhh ahh zaten az göbek var bizimkine yakışırdı da

1 yaşında bir bebeğim olarak söyleyebilirim ki eğer ilk 13 haftayı geçtiyse herhangi bi kanama düşük ya da doktorun bı uyarısı olmadıysa istediğiniz sıklıkta yapabilirsiniz hiç bı sakıncası yok hatta son haftalarda yapılan cinsel ilişkinin doğuma çok büyük katkısı kolaylığı olduğu soyleniyor. Yalnızca son aya girildiğinde eşinizin içinize bosalmamasini öneririm bazı yerlerde erken doğuma neden olduğunu okudum. Bende erken doğum yaptığım için arastirmistim bu konuyu 34 hafta da doğum yapmistim çok şükür sorun yok Allah'tan. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah

Henüz 11 haftalığız ama hiç düşük tehlikesi kanama lekelenme vs yaşamadım.
Sadece dediğim gibi gebeliği ilk öğrendiğimizde doktor kalp atışı falan duyuluna kadar yasak demişti. Biz orda kaldık

Doktor size iliski yasak demedigi surece yasamanizda sikinti yok. Benim ilk 3 ay yasagim vardi biz sormadan doktor ara verin biraz demisti. Ben o donem istirahatliydim ve igne kullaniyordum dusuk onleyici. Sonrasinda normal yasantiniza donebilirsiniz dedi.

Son 3 ay erken dogum riskim vardi iliski yasak diye yine soylemisti. Dogumdan sonra 40 kontrolunde de neyle korunuyorsunuz diye sordu dogum kontrol yontemleri hakkinda bilgi vermek icin daha baslamadik dedim adama

Bende bu dediklerinin hiçbiri yok. Eşimin kendi pinpirikleri var sadece. illa taşa duvara sürtündürecek hdndnfnfn

Hamilelikte hormonal değişiklikler oluyor bu da genellikle siizn cinsel isteginizi arttırıyor.Düşük tehlikesi yoksa gayet normaldir daha gözleri olusmamış ,bebek nasıl görecek hissedecek ,eşinize rahim girişte bebegin ayrı yerlerde oldugunu ve bir kese içinde korunduğunu anlatın ,ayrıca rahatlamak için birlikte youtubede bu konu hakkında video izleyebilirsiniz.Saglıklı dogumlar insallah

2 hamileligim de full time Hatta ikisinde de sabaha doğuma girdim bende sıkıntı olmadı ama sen gene de doktora göre hareket et çok ugrasmissiniz korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…