Bir cinsellik başlığında ben aooovv🤤🤭

Doğumdan sonra ilk 4 ay çok zor oluyor zaten bebege adaptasyon süreci lohusalık uykusuzluk falan

Ben diyorum esime ara ver bak bebisimiz rahat etsin diye
Bana diyorki dogjnca sanki rahat mi birakacak diyor
Dogru söylüyor adam çok zor ilk 4 ay. Benimki 1 yaşına girdi hala korkarak yapıyoruz uyanacak diye bu arada profiline baktım da hemşeriyiz seninle

Benimde iki gebeligimdede hic ara vermedik diyebilirim hatta eskiye gore artmisti bileki dogum icin faydali bile bisey ta ki benim 35 haftalik olup karnimin kocaman olusuyla libidolarimin dusmesiyle canim kocamin 3 gun oldu 3 gun oldu diye pesimde gezmeleri basladi suandada bi sakincasi yok diye biliyorum doktor yasaklamadigi surece ama simdide benim canim istemiyor

Allah anali babali buyutsun, simdiden sansi bahti acik olsun bebeginin canim.

Konuya gelirsek :)) evet bizde de epey sikinti vardi. Allah daha buyuk ve cozumsuz dert vermesin canim. 6 aylik bebegim var benim de.. hamilelik zamaninda doktor her ne kadar sikinyi olmaz dikkatli olun vs. dediyse de bizimkini ikna edemedik. Solugu bi arkadasim vasitasiyla psikologda aldik, cinsel saglik, cinsel sogukluk vs konularina hakim.

Bize odevler verdi bazi. Uzun uzun okudum cevaplari bi arkadas bahsetmis, oral seks onlardan biri. Senin zaten libidon yerinde kocani uyardiginda dinlemiceksin ve oral yolla keyfini yerine getirmeye calisacaksin.. devami gelebiliyor.

Ikincisi, sanirim sen demistin canim kendi kendimize mi hallenelim diye. Yani 30 yasimdayim ben ve masturbasyon inanilmaz dogal bir sey tatlim.. neden olmasin ? Bize psikolog oyuncak bie onerdi. Ozellikle libidon arttiginda gerginlik olabilir sayet partnerinden bi karsilik alamadiginda. Bu da iyi bisi degil stres nihayetinde. Onu yasamaktansa alirsin guzel oyuncagini (sirin bisi olmasi onemli) senin deyiminle kendine hallenebilirsin. Bu cok dogal. Esin ne yapiyor ki sanki??

Umarim yenebilirsiniz bunu ama biz bir sekilde yenmistik.. ve masallah hic sikintisiz da dogdu bebek. Yani son 2 haftaya kadar mutlu ettik birbirimizi :))

Bol sans canim.

ya çok tatlısınız çok güldüm okurken

Canım merhaba doktor zaten anormal bir durumda bunu size belirtiyor onun dışında birler söylemiyor biz gebe olduğumu öğrendiğimden doğuma kadar iki güne bir birlikte olurduk hatta sabahı doğuma gidecektim gecesi ilişkiye girmiştik yani doktorunuz yasaklamadığı sürece hiçbir sakıncası yok bende bilmiyordum sağlık ocağında ebeme sormuştum hem bebeğin olduğu kese nerede hiçbir alakası yok ki rahat olun

Tamam kızlar tamam :) sıkıntı yok kocamı baştan çıkardım eheheheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…