Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

balsurat canım avatardaki resim kızınmı yoksa...
bide ne dicem belirtilerin baya var hamiş olabilirsin . bide hamiş olunca sıcak basması oluyo terleme çoğalıo ve farklı kokuyo bende öyle olmuştu .gerçi çoğu kişinin farklı oluyo.

Canım benim keşke kızım olsa benım hiş bebeğim yok ki:çok üzgünüm:
Canım üşüme 3 gündür vardı .ama ayak altında yanma var.ama gercekten sen edım dıye demıyorum canım hergün penye değiştiriyorum tiksiniyorum kokudan
ama yıne yalancı belirtilerdir bunlar :a015:
bunlar sanaa.s.

canm:1rolleyes:ı inşallah bu resimdeki ve ismin gibi balsuratlı bi bebişin olur. bence sen hamişsin a.s

balsurat beni hiç bebeğim yokki demişsin ya içim burkuldu ya gözlerim doldu sana dua edicem hamiş olursun inşallah.

ŞERHANDE BENMDE 2. OLACAKTI DÜŞÜK OLDU ŞİMDİ BU AY ÇALIŞMALAR BAŞLIO ALLAH hepimize hayırlısını versin canıma.s

Canım allah razı olsun rabbim cümlemizin yüzünü güldürür inşallah

bende 2003te miyom ameliyatı olmuştum ogünden beri korunmuyorum bende hamile kalamadım.artık olacağınıda zannetmiyorum yaş ilerliyo artık.allaha bıraktım

bende yumurta tembelliği var aklına ne zaman eserse oluyo. klomenle hamile kalmıştım . yarın yine başlıcam

Gelişmediki çatlama Igensi Yapalim . Banamisin Demedii Günde üçtane Beşgün Kullan Dim .
Ilk Kizim Benzer Ital Bir Ilaç Kulanmiş Tim Ona Cevap Vermişti .ozamn çatlatma Ignesi Yapmişti Ama şimdi Olmuyor Neden Se

Aaaa Giz Bak Sen şu Işe Stres Yapma Sakin Canim . .. Olacaği Varsa Olur Inşallah .kiz Beyinlerimizi Uyştursak Falan Diyorum Bende . Sonra Allah'a 1 çocuğum Var Ona Sağlik Versin Diye Dua Ediyom

Doktorumda öle diyor stres yapacaksan hiç gelme diyor .herşey beyinde bitiyor diyor .olucak takma kafana diyor heppp diyorrr ama sonuç yok zaten kızım olmasa ne yapardım bilmiyorum .:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…