Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

:sm_cool:.))))))))))) Kiz Allah Iyilini Versin . Hiç Gülcem Yoktu . Benimki 13 Yaşinda . Kazik Kadar Oldu Valla Akli 5 Kariş Havada . Oda Kardeş Diye Hoplayip Ziplio

Allah bagışlasın büyümüş kızın.çevrenin etkisi büyük tabi . hadi ikinci nerde diyee başımın etini yiyorlar .olsa sizemi sorcam dicem ama den miyor işte .arkadaşları senin kardeşin yok bizim duygularımızdan anlamassın demişler o aglar ben aglarr:a015::a015:

Aynen Banda Söyleyip Duruyolar . Milletin Ağzi Torba Değilki. BENDE ONLARA İNAT 3 ÇOCUK ALDIRDIM DİYRUM. AAOOO DEYİP SUSUYOLAR:1shok:

Hadi Canim Söyleme . Kiskananlar Bile Vardir Nazar A Inanirim Ben . Nebiliyim Hani Bu Ortam Başka Tabi Burda Derdimize Ortak Olanklarla Paylaşim Ama Komşularim Arkadaşlarimin Arasinda Hep Mesafe Koyarim .

Selam kızlar.. bende dün adet oldum ( üzüldüm ama ağlamadım:) ama sabah en yakın arkdşımın hamile haberini alınca (hemde ilk denemede, 2.çocuğu ve 36 yaşında ve sigara içiyo.) ağladım.. onun adına çok sevindim yüzünden.. kendimi düşününce tutamadım gözyaşlarımı.. ama iyiyim şimdi.. toparlandım.. geceler bizi bekliyo yine dedim :))) kısmet

berencim aynı durumu bende yaşadım akrabam 38 yaşında 2.çocuğa ilk denemede kaldı..sevinsemmi üzülsemmi anlayamıyorum..sonra onun adına seviniyorum kendi adımada kıskanıyorum ne yapıyım elimde deil..allahım bizlerede verir inş...

evet zeynep aynı şeyleri hissettim bende.. eşim kendimi toplamamı sağladı. bide o arkdşın eşiyle çok samimi arkdşlar.. eşi haberi vermek için aradı eşimi.. kapattıktan sonra dediki ne şans ya 1sene oldu uğraşıyos olmadı adamlar ilk denemede tutturdular dedi bak bu ay 2 günde bir tependeyim:))))küssekte görevimizi yerine getirces dedi :))))))))))) ay ne güldüm yaa.. neyse güzelim inş.. allah en kısa zamanda sağlıklı birer tane daha evlat nasip eder hepimize. aminnnnnnn

kimi insanlar çok şanslı oluyo..bende öyle yapıyom kızgın bile olsak o işi yapıyoz valla..sanki tutuyoda boşa çaba...:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…