Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

kız gerçektende iycenek tembelleştin sen ha sırnaşık şey. hamilelik gibi görünüyo bu işin sonu.

hayatım ama sen çok güzel yamışsın esra arkadaşımıza bende aynı şeyleri yazıcaktım ne gerek var...a.s bunda sonra seni sözcüm ilan ediyorum ne dersen ona katılıyorum..:dance: malum tembellik başa bela:enbuyukkk:

bak sözcülük ücretim yüksektir. sonra ödeyemeszen yazılarımı çaldı diye tazminat açarım ona göre.naniknanik

bu gün gününde yine çocuk meselesi açtılarmı kız .avukatlığınıda yapabilirim istersen ............. ek gelir naparsın bu dr. lara çok para gidio.:sm_confused:

ah valla bana bir avukat lazım valla gel sana feda olsun paralar.:içelim:..direk bana söylemediler ama bitane uyuz karı var o sürekli bebek konusunu açıp durdu gözümün içine baka baka...senağlama bende stresimi kredi kartlarımdan çıkardım gelirken ..gittim yatak odama stor perde sipariş ettim..oh sefam olsun:teytey:

gız kociş dicek sen güne müne gitme otur evde kk dakı delilerle konuş .hiç olmazsa masraf ettirmiolar.

kız iflas dedinde medi smartım geldi ben tabiki indirimli aldım işimiz bu işe çok yarıo.oyüzden eşimin dier harcmalarıma sesi nin pek çıktı yok..

Kiz Nerelerdeydin Seni Ariyodum Varmi Bişey Hamiş Kalinca Insan çok Sinirli Oluyomuş Senin Gibi Yani ...))))

canım benim sinirim adet olucamda ondan bir türlü olamıyom..acaba söktürücümü alsam onun bir yan etkisi varmıdır..

kizlar adetim yine vaktinte geldi artik pes ettim.

canım o ne biçim söz öylee.. pes etmek yok.. durmak yok.. her adette aynı hüsranı bizlerde yaşıyoruz... ama pes etmek yok.. elbet olucak bizimde bebişlerimiz..sıkma canınıı.. demekki vakti gelmemeiş daha..

canım o ne biçim söz öylee.. pes etmek yok.. durmak yok.. her adette aynı hüsranı bizlerde yaşıyoruz... ama pes etmek yok.. elbet olucak bizimde bebişlerimiz..sıkma canınıı.. demekki vakti gelmemeiş daha..

öylede canim bilmiyorum ya gercekten moalim cok bozuldu napcami bilmiyorum artik calismakta istiyorum bebis olmayinca :çok üzgünüm:

öylede canim bilmiyorum ya gercekten moalim cok bozuldu napcami bilmiyorum artik calismakta istiyorum bebis olmayinca :çok üzgünüm:

anlıyabiliyorum canım senii.. her ay hepimiz yaşıyoruz bunları.. bende bu ay baya şüphelenmiştim kenidmden.. dün test yaptım reglime normalde daha var.. negaitf çıktı.. ama bugünde adet beliritilerim başladı sanki. .. demekki bende boşa heveslnemişimm..ne yapalım nasip işte.. elbet gelcieklerrr...sıkma canını...sevgiyle kall..
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…