Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

kızlar herkes yüklenince site kaldırmıyo. bunu önerilerde dile getirmek lazım biraz büyütsünler şu sitenin gücünü canım

ceeee eşim kaptı yerimi kavga dövüş kurtardımki neyse...bugün hava çok güzeldi kendimi dışarılara attım ..perşembede alışverişe gidicem

kocişlerinizi nası beslıyonuz bakim. bak doğacak çocuklarınıza iyi bakın.

ben benimkine keçi boynuzu pekmezi ve mesir macunu yediriyom..bide fındık badem..bakalım verimli olmuşmuyuz tahlil yaptırabilirsek öğrenicez..

iyi iyi çok güzel ben zencefille pekmezleri kariştırıp veriyom çocuk gibi yiyo valla .

bakın size bitarif veryim sizde yiyin .spermlere ve yumurta kalitesine çok iyi geliyomuş. muzları tereyağında tavada bi kaç kez çevirin .tabağa alınca cevile fındıkları doldurun . soğuyunca yıyın.çok güzel bitatlı oluyo

funda bana özel mesaj atmış nerdesiniz sizi göremiyom diye..şu kızcağıza öğretelim nasıl kullanıcağını yoksa bayılacam..şurda üçümüz bir muhhabbet edemedim..bana komplomu kuruyonuz ne..

kız bide zencefil verirsem adam çıldırır..zaten tatları rezil gibi..

sorma ya . gözleri döncek adamların. besle kargayı oysun gözünü derler ya bizi eldatmazlar dimi .ben ona çalışma gününe kadrr perhiz verdim birisin çoçuklarımız.

funda nere gitmiş kız nında kulağını çekelim valla sen bitaraftan ben bi taraftan .:mymeka:

giznurcum 5 günden fazla perhizde sperm kalitesini bozuyomuş haberin olsun..adamıda çatlatma yani..bizimki pekmezleri yiyince boğaya gelen öküzler gibi ayağını yere sürtüp beni güldürüyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…