Bir Çocuk Sevdim Star Tv

Bence de Bulent Inal'in kiza asik olmasi hic inandirici degi.. Baskasini bulamamislar mi??

Hic yakismiyorlar.. Dudaktan Kalbe dizisinde de oldukca yas farki vardi ama ne bilim uyuyordu bi sekil..

Bunlari hic yakistiramadim, babasi gibi duruyor. Belki sac bas, kiyafet oynarlar da yakisir ama senaryo ya da uymuyor bence.. cix begenmedim

Yine de Cetin Tekindor'un oyunculugu goturuyor isi.. Ablasi Emine (ay ne klise, Emine-Mine, biri evde kalmis gelenekci, digeri sosyete-asi) sapik sanirim o kiz..

Gulusu felan iiiiiiyy iyice sinir etti beni. Rastgele esim gordu o sahneyi, hani 'sahi mi, guzelmiyim ehe ehe' diye guluyordu ya, ay bu ne yaaa kapat sunu dedi bana

kızlar atv de herşeye rağmen diye bir dönem dizisi vardı, mine oradada başrol oyuncusuydu ama kızı o kadar değiştirmişler ki zor tanıdım...

herşeye rağmen dizisinin başrol oyuncusuymuş bende bugün okudum çok şaşırdım
tomris giritlioğlu,beren ve tubanın buluşçusu bu kıza çok güveniyor
ben dizide ablayı seviyorum evde kalmış abla profilini başarı ile oynuyor
çetin tekindorda bildiğim baba profili babam ve oğlumda asi de neyse o oyuncunun üzerine birşeyler katması lazımmm

minenin ablası evde kalmış, ie kalmış, çnkü işi gücü yok asosyal garip uyuz bi insan biraz toplm içine karışsa gereksiz bunalımlarıda kalmıcak biraz makyaj yapıp salınsın iş güç bulsn olmazsa koca bulsun

kızlar atv de herşeye rağmen diye bir dönem dizisi vardı, mine oradada başrol oyuncusuydu ama kızı o kadar değiştirmişler ki zor tanıdım...

Aaa gerçekten mi nasıl değişmiş ya çirkinleşmiş iyice
o dizide daha farklı daha güzeldi ne olmuş böyle
uyuz çirkin bir şeye dönmüş

diziyi öyleine izliyorum sıkı takipçisi olamadım
bi sogukluk var dizide ama ney çözemedimmm

bu kız çay keyfi reklamında oynamıştı.hani bu kurabiyeleri ben yapmadım ama ben aldım diye bağıran bi kız vardı ya o işte.dizide makyajsız çok değişik gerçekten..

bülent inal rahtysızlık veriyor bana da. ayrıca kaldımı bu devirde böyle adam. kağıt üzerinde evlenecekmiş. karşılık beklemeden. neden bu iyilik.. bi durgunluğu var ama nedir. acaba ölecek falan bi hastalığımı var şu dünyadan göçmeden işleyebildiğim kadar sevap işleyeyim falanmı diyor nedir. hem baksanıza kızının bakıcısına da her türlü desteği çıkmış zamanında kötü bi kaza geçirmiş kız.onu yanına almış. şimdide sana ev kurdum git otur diyor.

Ne berenmi bulmuş hahah ayy çok güldüm vallahii
Beren ne olmuşta oyunucu bulmaya keşfetmeye başlamış pehh
sanki bana yılların sinemacısı tiyatrocusu
2 tane kıytırık dizide oynadım diye kendini bir şey sanıyor herhalde
pehh hasbam ne olacak

Hayır tatlım Beren bulmamış ,Tomris Giritlioğlu bulmuş demek istedi arkadaş

bi zar attı adam kızı aldı yani alıcak iyi cesaret
ama güzel dizi cuma günleri o izleniyo bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…