- 23 Şubat 2018
- 615
- 3.499
- 113
- 34
- Konu Sahibi lalaslan34
Ben oğlumu bana ver karnındaki senin olsun diyen bir baba olabileceğini de sanmıyordum. Ya da şiddeti aile yanında dahi uygulayabilecek bir insanımsı...Acaba öğretmen mıydı? Öğretmenlik mi yapıyordu? Kolay kolay bir eşin, memur olan öğretmene işini biraktiracagini sanmam. Geri dönüşü belli şartlar dışında zor çünkü.
Artık herkes kendine öğretmenim diyor. O nedenle de aydınlık bir yüz olamıyoruz.
Ama varmış işte

aynen öyle bazen en yakınına bile anlatamazlen insan buralara girip hiç tanımadığı kadınların fikrini öğrenmek istiyor kendi hayatı hakkında sanki file kalmıyor düşünmekten beynim uyuşuyor sürekli düşünmekten tehdit edilmekten. Evet aldım doktor düşük tehlikesi oluşmuş diye de belirtti raporda zaten
 aynen öyle bazen en yakınına bile anlatamazlen insan buralara girip hiç tanımadığı kadınların fikrini öğrenmek istiyor kendi hayatı hakkında sanki file kalmıyor düşünmekten beynim uyuşuyor sürekli düşünmekten tehdit edilmekten. Evet aldım doktor düşük tehlikesi oluşmuş diye de belirtti raporda zaten