- 7 Kasım 2015
- 616
- 180
- 18
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
İş 9.00 da başlıyor bana dediki 9.30 a kadar gelebilirsin.sabah 8:30 da orda olabiliyosun madem niye haftanın üç günü o saatte gidip işi bu hale getiriyosun, yarım saat erken kalk, böyle zılgıtı yiyip rezil olmazsın
Ya ama bilerek yapmıyorum.. Neyse kırılgan bir insanım zaten..Eviniz uzak olabilir tabi ama haklı değilsiniz.
Özel sektörde çalışsanız işe 40 dakika geç gitmeniz durumunda uyarı bile almadan işten çıkarılabilirdiniz veya onlar çağırmadan gidip kendiniz açıklama yapardınız.
Devlet memuru olmanın yazılı olmayan kurallarını uygulamaya erken başlamışsınız biraz.
Kessinler razıyım ben ama öncesinde açıklama yaptım tamam dediler..Bu ne saçma bir şikayet ya. Elbette vaktinde işte olacaksınız. Geç geldiğiniz her saatin ücretini kesseler kızarsınız ama.
Öyle yapıcam..Saatini kur ve zamaninda isinin basinda ol,arada olurda her zaman olmaz sonucta..
TamamBende 9 yıllık memurum 8.30 da iş başı yapıyoruz.taplasan 10 geçmemiştir geç gelmem ki oda 10 15 dk
üstlerin haklı 9.40 geç bi saat ve haftada üç kez çok fazla orda sizden başka çalışanlarda vat ve onlarada haksızlık
daha erken kalkın ve işinize vaktinde gidin
senelerce 3 vesait yaklaşık 2 saatten fazla süren köprü trafiği, dolmuş bekleme çileli yol gidip geldim, özel sektördeydim, bu tarz geç kalma 10 bileedin 15 dakkayı geçmezdi, eğerki anormal kar falan yağmadıysa, senin yaptığın ben uyanamıyorum, yolum uzak sızlaması biraz suistimale giriyo, sen farkında olmayabilirsin bunun ama başkaları farkediyo işteİş 9.00 da başlıyor bana dediki 9.30 a kadar gelebilirsin.
Bugünde bağırdı her gün 09.15 te gelip bana kendini göstereceksin diyo müdür değil öbürü. Ağzının ortasına vurasım geldi. Neyse..haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?