- 7 Kasım 2015
- 616
- 180
- 18
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
Tamam teşekkür ederim..cok haksizsin ve gercek dunyaya hosgeldin o sana kiyar bu 1. uyanma sorununu hallet bu 2 ..kimse sen bayansin diye ah vah etmez bu 3.. 6 da is basi yapan var kardeşim. .gerekirse 6.30 da cik evden..yazik degil mi memuriyetini yakmaya deger mi..doldurus degil bence acik soyleyeyim ben 9 da ordayken baskasi haftanin 3 gunu 9.45 de geliyorsa ben de sikayet ederim..benimde uykum agir olabilir bu baglamaz kimseyi..uykun agirsa aksam 8 de yat..
uykunu al..disiplin iyidir
Yani?Ya ama bilerek yapmıyorum.. Neyse kırılgan bir insanım zaten..
Tamam öyle yapıcam..Canim yani hangi iste olursan ol bu sekilde kimse kabul etmez. Cok calisma ile kapatabilecegin bir konu degil bu. Ben eski is yerimde yilda en fazla 3 belki 4 gec kalmisimdir ama yinede goz3 batarsin.erken gel ama gec kalma bunu prensip haline getir.
Birisi var oda benim gibi en fazla 9.30 da geliyor ama ona bişe demiyor.. 30 yaşında odaBir de o yaşlı değil de siz genç ve toysunuz galiba
35 yaşında bu ne hırs dediğiniz adam işini yapıyor esasen bir de sadece siz geç geliyorsanız diğer kişiler de kızıyor söyleniyordur bu nedenle o da amir olarak uyarmak zorundadır aksi görevi ihmaldir
Kaldı ki herkes birbirine esasen düşman olduğu için açığını arar bu nedenle de kimseye müsamaha göstermek gerekmez
İşinizi yapın ve çıkın tek bayan olmak zor uyanmak vs bahane olamaz
11 saat mi pardon nerde memursunuz 657 li misiniz ?Biz sabah 9 akşam 8 çalışıyoruz
Tamamen haksizsiniz 40 45 dkgeç gelmek nedir ...özel sektörde olsaydiniz buna cesaret bile edemezdiniz.
evet haklısın..senelerce 3 vesait yaklaşık 2 saatten fazla süren köprü trafiği, dolmuş bekleme çileli yol gidip geldim, özel sektördeydim, bu tarz geç kalma 10 bileedin 15 dakkayı geçmezdi, eğerki anormal kar falan yağmadıysa, senin yaptığın ben uyanamıyorum, yolum uzak sızlaması biraz suistimale giriyo, sen farkında olmayabilirsin bunun ama başkaları farkediyo işte
9 6 değil biz üst rütbede olduğumuz için fazla çalışıyoruz11 saat mi pardon nerde memursunuz 657 li misiniz ?
9 6 değil biz üst rütbede olduğumuz için fazla çalışıyoruz
Ya siz aday memursunuz henüz.Birisi var oda benim gibi en fazla 9.30 da geliyor ama ona bişe demiyor.. 30 yaşında oda
Evet evet haklısınız. Ama ne yapmam Lazım soruyorum içime kapandım zaten. İyice şimdi iyice suskun oldum.
Kaytarmıyorum asla hiç bir şekilde. Sabah erkenden gidip gazete okuyanlar var hiç bi iş yapmadan oyalanan. Ben bulunduğum yere bir çok proje getirdim uygulama vs. Hepsi tuttu diyorum ya başarılı çalışkan birisiyim. Ben demiyorum müdürü kaç kez Dedi bunu.. Sizde lütfen böyle diyip beni iyice üzmeyin haklısınız diyorum ya..Ya siz aday memursunuz henüz.
Bu güven ve cesaret nereden geliyor böyle hiç anlamıyorum.
Sonra devlet dairesinde bizim işler neden yürümüyor diye kafaları yiyelim biz.
Yazık hakikaten gencecik insanlar bile kaytarma peşinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?