Bir daha geç kalırsan gönderirim.. ! Ben bişe yapmadım ki..

Tamam teşekkür ederim..

biz niye 8de işbaşı yapıyoruz yaa :/ daha 5 aylık memursun adaysın bide geç geliyosun valla iyi cesaret. mesai kaçta başlıosa o saatte orda olmalısın bu senin görevin. saat 5 ten sonra sana çalış deseler nasıl calısmayacagın gibi sabahları da bunu sorumluluk ssahana almalısın

Canim yani hangi iste olursan ol bu sekilde kimse kabul etmez. Cok calisma ile kapatabilecegin bir konu degil bu. Ben eski is yerimde yilda en fazla 3 belki 4 gec kalmisimdir ama yinede goz3 batarsin.erken gel ama gec kalma bunu prensip haline getir.
Tamam öyle yapıcam.. teşekkürler

Bir de o yaşlı değil de siz genç ve toysunuz galiba

35 yaşında bu ne hırs dediğiniz adam işini yapıyor esasen bir de sadece siz geç geliyorsanız diğer kişiler de kızıyor söyleniyordur bu nedenle o da amir olarak uyarmak zorundadır aksi görevi ihmaldir

Kaldı ki herkes birbirine esasen düşman olduğu için açığını arar bu nedenle de kimseye müsamaha göstermek gerekmez

İşinizi yapın ve çıkın tek bayan olmak zor uyanmak vs bahane olamaz

Birisi var oda benim gibi en fazla 9.30 da geliyor ama ona bişe demiyor.. 30 yaşında oda

Haftada 5 gun mesai yaptigini dusunursek 3 gun neredeyse 1 saatlik gecikmeyle gidiyomussun abartmiyo musun sence de
? Kamuda calisiyosun diye boyle seylerin hos gorulmesini bekliyosan yaniliyosun. Uyku problemim var diye bi mazeret mi olur?

Tamamen haksizsiniz 40 45 dkgeç gelmek nedir ...özel sektörde olsaydiniz buna cesaret bile edemezdiniz.
evet haklısın..

Birisi var oda benim gibi en fazla 9.30 da geliyor ama ona bişe demiyor.. 30 yaşında oda
Ya siz aday memursunuz henüz.
Bu güven ve cesaret nereden geliyor böyle hiç anlamıyorum.
Sonra devlet dairesinde bizim işler neden yürümüyor diye kafaları yiyelim biz.
Yazık hakikaten gencecik insanlar bile kaytarma peşinde.

Evet evet haklısınız. Ama ne yapmam Lazım soruyorum içime kapandım zaten. İyice şimdi iyice suskun oldum.

Kaytarmıyorum asla hiç bir şekilde. Sabah erkenden gidip gazete okuyanlar var hiç bi iş yapmadan oyalanan. Ben bulunduğum yere bir çok proje getirdim uygulama vs. Hepsi tuttu diyorum ya başarılı çalışkan birisiyim. Ben demiyorum müdürü kaç kez Dedi bunu.. Sizde lütfen böyle diyip beni iyice üzmeyin haklısınız diyorum ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…