Bir daha geç kalırsan gönderirim.. ! Ben bişe yapmadım ki..

Benim evimde calısdıgım yere uzak özel sektördeydim ve burdan saat bası otobüs gecer dolmus yok yürümek mümkün değil.ve ben sabah ezanları uyanırdım 8de işimde olurdum gec kaldıgım sayılıdır onlardada aglayarak giderdim oda sinirimden gec kalınca günüm berbat gider ve patronum gec kaldıgımda aradıgmda beni sakinleştirirdi,sıkıntı yapma hallederiz sen rahatca gel diye.bence işde titizlik budur cok nadir olabilir ama işe gec kalmak sık olmamalı heleki memurlukda.bazen bir kişinin gec kalması cogu kişiyi magdur ediyor.tabi adamın sana herkesin içinde demesi hoş değil.uyanamıyorsan bi kaç alarm kur bari kimseye laf söyletme kendine

Memuriyetim m sini bile bilmiyorsun. O kadar gec kalma hakkin yok. Uyanamama gibi bir luksun yok. Bayansin diye sana ayri bi muamele yapilmaz bunu unut. Ogrenirsin zamanla ama ogrenene kadar biraz cekeceksin belliki

ne kadar sımarıksın
mıllet 6 da kalkıyor gececı gunduzune katıp calısıyor
evın uzak dıye bır bahane kabul edılmez
madem taşın yakın bır yere
dugune mı gıdıyorsunn acaba gıyın cık ıste bır oncekı otobusle gıt

5 yıllık memurun 10 dk geç kalınca kendimi kötü hissederim. Zaten kırk yılda bir geç kalırım. Mesai 8 de başlar bizde. Üstelik sabah kahvaltımı evimde yapar kizimi hazırlayıp bakıcıya bırakıp sabah 8 de işimde olurum. Sizdeki rahatliga şaşırdım üstün çok haklı.

Alakasiz olacak ama dikkatimi cekiyor ne zamandir, neden herkes kahvaltisini isyerinde yapiyor?
Yani bu bi tercih mi yoksa isyerinin kurallari mi boyle merak ettim

Valla ben 8 de işbaşı olan yerde 5 dakika geç gidince uyarı almış insanım. . Sırf bu yüzden devlette çalışmak vardı ohh ne güzel ya valla 9.40 ta gitmek nedir ? Siz abartmissiniz bence çalışma şartlarınız özel sektöre göre çok iyi bunu suistimal etmeyin bence müdürünüz haklı.

yaaa dimi kanun var zere heryerde patlama oluyo isine bak

Yıllarca 5.45 te kalktım 06.00 da yola çıkıp yetişmek için. Bir kez bile geç kalmadım iki saat yol sürüyordu sekizde is başında oldum hep. Seninkisi simariklik şu an ben de kamu da çalışıyorum. Herhangi biri senin gibi olsa çok daha fazla tepki verirdim. Ne istiyordun öğlen mi ise gitmek istiyordun? Kalk kardeşim sükret o işine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…