Bir daha geç kalırsan gönderirim.. ! Ben bişe yapmadım ki..

mesai saatlerine uymalısın.yaptıkları hoş değil ama sende baya rahat davranmışsın.benim müdürüm 5 dk nın hesabını sorar.8-5 mesaide.

Daha adayken boyleyseniz asil olunca nasil yaparsiniz merak ediyorum. Ozel sektorde olsaniz iki gunluk isiniz var.

Ayrica en fazla 45 dk gec kaliyorum nedir ya. Vallahi rahatliginiza hayran kaldim. Size tavsiyem sadece 1 haftacik ozel sektorde biraz takilmaniz. Is hayati nedir bir gormeniz.

9da iş başı yapıyosun daha ne istiyosun bilmiyorum. Düzelmesi için birinin sert çıkması gerekiyormuş çıkmış. Yaptığın büyük terbiyesizlik ama. Hani iş başı erken olur dolmuş olmaz evin ordan tolere ederler.

Ben 7.30 iş başı yapıyorum. 7de girmek zorundayım. 30 dk kahvaltı+işe odaklanma vs. İşe 70 km uzaktayım. 5te kalkıyorum. Bahsettiğin saatlerde biz çay molası yapıyoruz.

Bu kadar göze batmanizin nedeni stajer olmanız. Bu sureci en sorunsuz şekilde geçirmenin lazım. Ki iş başlama saatiniz erken değil. Öğretmen olsaydınız yanmistiniz. Bizim önceki okulunda ders 7.30 da başlıyordu . ben 6 da yollara dusuyodum. 5 dakika geç kal öğrenciler direk haber ucuruyordu.

Evet evet haklısınız. Ama ne yapmam Lazım soruyorum içime kapandım zaten. İyice şimdi iyice suskun oldum.
Yerinizde olsam birilerinin hakkını yediğimi düşünür, işini layıkıyla yapacak birilerine yerimi bırakırdım ama.
Siz şimdilik zamanında iş yerinizde olsanız yeter.

Pfff sanki memurlar çok üretken insanlar, çok yaratıcı işler yapıyorlar gibi herkes ateş yağdırmış. İnternete takılıp, çay kahve içip sohbet ediyorlar memurlar sanki çok ciddi bir iş yapıyorlar gibi burda ciddiyet denmiş güldüm yani. 45 dk daha az zaman öldürsün bu hatun benim için sakıncası yok.

Evet evet haklısınız. Ama ne yapmam Lazım soruyorum içime kapandım zaten. İyice şimdi iyice suskun oldum.

Ya siz nasil memur olabildiniz? Insanlar kpssyi kazanmak icin bi taraflarini yirtiyor. Siz daha napacagiiim diyorsunuz. Cevap tek şikli oysa ki. Erken gitmek!!!!

bi de ben başlığa ayrı güldüm. BEN BİŞE YAPMADIM Kİ
daha napıcan haftada 200 dk kaytarıyosun işten, sen sanırım heralde normalde de böyle sevimlilik yapınca ses edilmeyeceğini sanıyodun ama amirine sökmeyince böyle oldu
eskiden kadınlar kadınlık silahını kullanıyodu, şimdi herkes bi bebeksiliği kullanıyo, işe de yarıyo ama genelde

Bu arada kimse kadınsın diye ayrıcalık yapmaz. Öyle bir şey yapacak adam kadın çalıştırmaz dicem tabi ki memur olmanın güveni bu sendeki.

her memuru aynı kefeye koymamanız dileğiyle sevgiler :)

Ya anlamıyorum bakın gerçekten o kuruma ben çok şey kattım proje uygulamalar uluslararası işler daha ne diyim.. Ya zaten ağlamaktan gözlerim şişti.. Zaten çocuk gibiyim öyle zılgıt hayatımda yemedim.. Ölmek istedim o an.. Zaten çözüm arıyorum onun için buradayım..

Nasil bu kadar kolay genelleme yapabiliyorsunuz???
Memur denen tanim bi cok kisiyi kapsiyor.

Tamam öyle yapıcam.. teşekkürler
Birisi var oda benim gibi en fazla 9.30 da geliyor ama ona bişe demiyor.. 30 yaşında oda
Bakın ona demez sana der

Sen saatinde gider o neden gelmiyor dersin o zaman haklı olursun

Memuriyette siyaset de vardır hemşericilik de vardır vardır oğlu vardır daha adayın tek katı kural olan iş saatine aykırı davranılmaz

Günde 11 saat memuriyet nasıl bir şey gümrük vs mi mesai mi var

Memurlar arada öğlen geç gelir erken çıkar vs ama siz devlet dairesine gidince memur hanım uyanamadığı için geç geliyor dense vatandaş olarak kızmaz mısınız ben direkt bunun amiri yok mu derim zira

Tamam öyle yapıcam..

Yarim saat erken gidersen hersey cozulur 9.15 de orda ol is hayatinda boyle seyler yasanir canini sıkma ozel sektor daha zor emin ol

Evet kaytarmıyorsunuz her gün mesaiye 40 dk geç başlıyorsunuz sadece.
Burada özel sektörde çalışan insanlarla dalga geçmek gibi oluyor sizinki.

İyi idare etmişler bu güne kadar, ben olsam etmezdim.

Eviniz uzaksa yakına taşının, otobüs yoksa araba alın, uykunuz kıymetliyse işi bırakın yani kimse size cinsiyetiniz veya özel durumunuz için tolerans göstermez, göstermemeli.

Bi de şımarık havalar, müdürüm bana kıyamaz, artık güler yüz yok falan; gereksiz bir özgüven.

Başlığınıza katılıyorum, siz bir şey yapmamışsınız. Vaktinde olmanız gereken yerde bulunmamışsınız, amirleriniz de iyi niyetle bugüne dek düzeltmenizi beklemiş, kavrayacağınıza iyice salmış, bunu hak sanmışsınız.

Kendinize çeki düzen vermenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…