- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
hayaller üst düzey çalışan,gerçekler boş gezenin boş kalfası
Ne 9 40 mi ne 9 30 mu ne 9 15 mi bu satte ise mi gidilir. İş yeriniz haklı. Üstelik 9 30 a kadar da musama göstermiş. Evli ve çocuklu olsanız bir de..ben kendime geç kalıyorum derdim ama sizi okuyunca ohooo..İş 9.00 da başlıyor bana dediki 9.30 a kadar gelebilirsin.
Bugünde bağırdı her gün 09.15 te gelip bana kendini göstereceksin diyo müdür değil öbürü. Ağzının ortasına vurasım geldi. Neyse..haklısın
Deme kız valla tiramisu olayından sonra zaten yeni üyelere falan bi ön yargı olmuştu bende şimdi bu da tuzu biberi oldu. Ne içiyorlarsa aynından bende istiyorum çünkü bu kadar rahat milletin lafını eleştirisini yiyemem ben.Önceki konusu da Hollywood yapımlarından fırlamış gibiydi zaten. Bir tiramisu havası var da o daha dişliydi. Bu kötü söz duymaktan sanki hoşlanırcasına kabullenmiş bir biçimde tavır alıyor.
Aşırı gevşek tavırları da zaten gerçek dışı. Tam kurgu bir karakter.
Ama 40 sayfa laf yemekten ne gibi bir haz aldı merak da etmiyor değilim. Ha canım şimdi biz tuzağa düştük diye aptal değiliz, yorumlarımız bütünüyle ayna gibi seni yansıtıyor bil istedim.
Daha yazacağım çok şey var ama susuyorum.
Canım bu bir şey içmeyle olabilecek bir şey değil. Tamamen ruhsal bir durum.Deme kız valla tiramisu olayından sonra zaten yeni üyelere falan bi ön yargı olmuştu bende şimdi bu da tuzu biberi oldu. Ne içiyorlarsa aynından bende istiyorum çünkü bu kadar rahat milletin lafını eleştirisini yiyemem ben.
çok güzel yazmışsınız da konu sahibi fake herkes bu görüşteAday memur da olsaniz sizi gondermeleri hiccc oylee kolay değildir hele ki yarim saat gec kalmis olmaniz sebebi ile sizi kimse atamaz. Oyle olsa devlet dairelerinde memur kalmazdi.Kaldi ki herkes gec kaliyordur orda. Bu işin bir sürü prosedürü iviri ziviri var.Memuriyette işler oyle onlarin dedigi gibi yürümüyor emin olun. Uzgunum ama bayan olmaniz sebebiyle size bunları soyleme cesareti buluyorlar.Yeni olmanizin da etkisi var.Erkek memura bunu diyecek cesaret yoktur amir kesiminde korkarlar. Size düşen madem ugrasiliyor acik vermeyeceksiniz. Orasi devlet dairesi kimse kimsenin abisi babasi degil mesafeyi asla bozmayin sizli bizli hanimli beyli konuşun gereksiz muhabbete girmeyin kapali kutu olun.Onlar en kucuk cikarda sizi harcarlar zaten arkanızdan da kulis dönmüş belli ki.Asaletiniz onaylandiktan sonra daha rahat edeceksiniz zaten. Ayrica madem onlar sizle ugrasiyor siz de gözünüzü acip kurumdaki aciklarini arayin buldugunuzda kanitli sekilde bimere yazin isimsiz sekilde. Memuriyette sinsi olmak gerekiyor. 3 kez kurum degistirmis dolayisiyla farkli farkli birimlerde calismis 2 kez adaylik görmüş 8 yillik bir memur olarak söylüyorum bunlari...
Aday memur da olsaniz sizi gondermeleri hiccc oylee kolay değildir hele ki yarim saat gec kalmis olmaniz sebebi ile sizi kimse atamaz. Oyle olsa devlet dairelerinde memur kalmazdi.Kaldi ki herkes gec kaliyordur orda. Bu işin bir sürü prosedürü iviri ziviri var.Memuriyette işler oyle onlarin dedigi gibi yürümüyor emin olun. Uzgunum ama bayan olmaniz sebebiyle size bunları soyleme cesareti buluyorlar.Yeni olmanizin da etkisi var.Erkek memura bunu diyecek cesaret yoktur amir kesiminde korkarlar. Size düşen madem ugrasiliyor acik vermeyeceksiniz. Orasi devlet dairesi kimse kimsenin abisi babasi degil mesafeyi asla bozmayin sizli bizli hanimli beyli konuşun gereksiz muhabbete girmeyin kapali kutu olun.Onlar en kucuk cikarda sizi harcarlar zaten arkanızdan da kulis dönmüş belli ki.Asaletiniz onaylandiktan sonra daha rahat edeceksiniz zaten. Ayrica madem onlar sizle ugrasiyor siz de gözünüzü acip kurumdaki aciklarini arayin buldugunuzda kanitli sekilde bimere yazin isimsiz sekilde. Memuriyette sinsi olmak gerekiyor. 3 kez kurum degistirmis dolayisiyla farkli farkli birimlerde calismis 2 kez adaylik görmüş 8 yillik bir memur olarak söylüyorum bunlari...
çok güzel yazmışsınız da konu sahibi fake herkes bu görüşte
Aklıma hırsızın hiç mi suçu yok denilen Nasreddin hoca fıkrası geldi birden
Yani kadın olduğu için bunlar erkek olsa haftada üç gün 45 dakika geç kalsa sorun olmayacak öyle mi
Ya kadın şaka altında bana laf göndermiş işte sanki onun dediğine bakıp öyle şey mi olur.. Ne kadar abarttınız ya. Dövdürmek nedir yahu ?iyice saçma olmaya başladı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?