Bir daha geç kalırsan gönderirim.. ! Ben bişe yapmadım ki..

Önceki konusu da Hollywood yapımlarından fırlamış gibiydi zaten. Bir tiramisu havası var da o daha dişliydi. Bu kötü söz duymaktan sanki hoşlanırcasına kabullenmiş bir biçimde tavır alıyor.
Aşırı gevşek tavırları da zaten gerçek dışı. Tam kurgu bir karakter.
Ama 40 sayfa laf yemekten ne gibi bir haz aldı merak da etmiyor değilim. Ha canım şimdi biz tuzağa düştük diye aptal değiliz, yorumlarımız bütünüyle ayna gibi seni yansıtıyor bil istedim.
Daha yazacağım çok şey var ama susuyorum.

Ne 9 40 mi ne 9 30 mu ne 9 15 mi bu satte ise mi gidilir. İş yeriniz haklı. Üstelik 9 30 a kadar da musama göstermiş. Evli ve çocuklu olsanız bir de..ben kendime geç kalıyorum derdim ama sizi okuyunca ohooo..

Deme kız valla tiramisu olayından sonra zaten yeni üyelere falan bi ön yargı olmuştu bende şimdi bu da tuzu biberi oldu. Ne içiyorlarsa aynından bende istiyorum çünkü bu kadar rahat milletin lafını eleştirisini yiyemem ben.

23 yıllık memurum. Mesai 9,00 da başlıyor. Benden başka herkes 9.30 a kadar yavaş yavaş gelir. Ben 9 demeden mutlaka dairede olurum. Yıllardır bu böyle benim için. Kimseden laf duyup rencide olmaya gerek yok.

Canım bu bir şey içmeyle olabilecek bir şey değil. Tamamen ruhsal bir durum.
Böyle biriyle 9-10 ay kadar geçirdim de biliyorum. Bu ruh hali anlatılamaz, yaşamak gerekir birebir.
Bir üye daha vardı aylarca kandırmıştı hepimizi. Hiç bulunmadığı yerlerde bulunmuş, çalışmadığı işlerde çalışmış gibi yapıp hatta sevgilisi ile alakalı konular açmıştı. Oysa gerçek çok farklı çıkmıştı. Yani forumda olan şeyler bunlar bu da öyleyse şaşırmam pek. Olmamasını hala umuyorum orası ayrı.

eski konularından birkaçına baktım da araştırma görevlisiyim demişsin adın da buseymiş araştırma görevlisiysen nasıl tek bayan oluyorsun işyerinde önce onu açıkla konu sahibi

Aday memur da olsaniz sizi gondermeleri hiccc oylee kolay değildir hele ki yarim saat gec kalmis olmaniz sebebi ile sizi kimse atamaz. Oyle olsa devlet dairelerinde memur kalmazdi.Kaldi ki herkes gec kaliyordur orda. Bu işin bir sürü prosedürü iviri ziviri var.Memuriyette işler oyle onlarin dedigi gibi yürümüyor emin olun. Uzgunum ama bayan olmaniz sebebiyle size bunları soyleme cesareti buluyorlar.Yeni olmanizin da etkisi var.Erkek memura bunu diyecek cesaret yoktur amir kesiminde korkarlar. Size düşen madem ugrasiliyor acik vermeyeceksiniz. Orasi devlet dairesi kimse kimsenin abisi babasi degil mesafeyi asla bozmayin sizli bizli hanimli beyli konuşun gereksiz muhabbete girmeyin kapali kutu olun.Onlar en kucuk cikarda sizi harcarlar zaten arkanızdan da kulis dönmüş belli ki.Asaletiniz onaylandiktan sonra daha rahat edeceksiniz zaten. Ayrica madem onlar sizle ugrasiyor siz de gözünüzü acip kurumdaki aciklarini arayin buldugunuzda kanitli sekilde bimere yazin isimsiz sekilde. Memuriyette sinsi olmak gerekiyor. 3 kez kurum degistirmis dolayisiyla farkli farkli birimlerde calismis 2 kez adaylik görmüş 8 yillik bir memur olarak söylüyorum bunlari...

çok güzel yazmışsınız da konu sahibi fake herkes bu görüşte

Aklıma hırsızın hiç mi suçu yok denilen Nasreddin hoca fıkrası geldi birden

Yani kadın olduğu için bunlar erkek olsa haftada üç gün 45 dakika geç kalsa sorun olmayacak öyle mi

Ohh ne rahat bizde devlet memuruyuz ama 8 de işimizin başında oluyoruz bunun içinde yedi de uyaniyoruz ki sizin mesai 9 da başlıyor üstüne üstlük siz ona doğru işte oluyorsunuz kusura bakmayın da aldığınız maaşı hak ediyormusunuz devlet size çalıştığınız süre boyunca para ödemiyor mu eksik ödesin o zaman sizi hiç uyarmaya falan uğraşmasinlar

Ben amir olsam memurun 45 dakika geç kalmasına göz yummam.
1 saat erken uyanıp vaktinde işyerinizde olmanız gerekir.

Aklıma hırsızın hiç mi suçu yok denilen Nasreddin hoca fıkrası geldi birden

Yani kadın olduğu için bunlar erkek olsa haftada üç gün 45 dakika geç kalsa sorun olmayacak öyle mi

Sorun olur olmasina da karsilarina dikiltip sert üslupla laf soyleyemezler.

Daha neler ! İşinizin gereğini yapın benim nisanlim da adam memur 8 de mesai başlıyor en fazla 5 dk geç kalmıştır onda bile vicdan yaptı bende bir yönetici adayiyim ben olsam 3 uyarıyı yapmam direk rapor tutarım. 8 buçuk da gelebiliyrsan niye bu aşamaya getirdin acaba

Ya kadın şaka altında bana laf göndermiş işte sanki onun dediğine bakıp öyle şey mi olur.. Ne kadar abarttınız ya. Dövdürmek nedir yahu ? iyice saçma olmaya başladı artık..

Yavrum sen yapmazsın da o ciddi yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…