Bir daha geç kalırsan gönderirim.. ! Ben bişe yapmadım ki..

Ya kafam gitti şifremi unutmuştum yeni aldım bunu ondandır.

Valla iş yeri gayet haklı.9da başlayan işe yarım saat müsema gösterdiklerine şükret.özel sektörde iki sefer üst üste iki defa sadece iki dakika geç girdim fabrikaya diye ciddi anlamda uyarı aldım.

aklıma pinokyo geldi dün kızıma okumuştum hani yalan söyledikçe burnu uzuyordu konu sahibi koy bakalım burnunun resmini bir bakacağım belki o zaman inanırım sana

Rahat, gamsiz, vurdumduymaz insan tipi her zaman itici gorunur is ortamlarinda ve kolay kolay bi karizma sahibi olamaz.. Siz boylesiniz demiyorum ama "uyku problemim var uyanamiyorum"deyince bana cok itici bi durus gorundu.. Bir de hassasim diyip duruyorsunuz, agladim icime kapandim vs.. Size iftira atılmadı, bunu bi anlayalım once.. Hataniz goze batti ve uyarildiniz; uzun bi sabretme surecinden sonra..
Bi de bayan olunca ne oluyor? Onlarla birlikte cikip zamani gelince maas almayi biliyorsunuz, 'onlar erkek onlara cok maas verin' diyor musunuz?
Yapmayin ne olur.. Bu tarz beklentiler empatiden yoksun kilar sizi ve karsi tarafi anlayamazsınız..

Zaten kadın yönetici mi ıyyyyyy düşmsn başına
Kadın yöneticilerin kadın çalışanlara kan kusturduğunu biliyoruz
Özellikle siz zihniyetindekiler
Yorum yapan kişinin zihniyetinde ne varmış

Yazın biz de öğrenelim

niye tanımadığınız bilmediğimiz insana çamur atıyorsunuz burada

Son düzenleme:
Şaka maka fakemiş her gün başka bir konu açıp başka bir kimliğe bürünüp konu açıyor ayyy ne işsiz insansın sen ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…