- 13 Aralık 2014
- 314
- 108
- 303
- Konu Sahibi butterfly effect
-
iletişim ağlarını denerdimHerkese iyi geceler diliyorum:) Valla benimki sanırım tatlı bir dert.Hayatınızda ilk defa gördüğünüz birini tekrar görmek isterseniz neler yapardınız? Yani çok çok düşük bir ihtimal midir tekrar görmek?
Herkese iyi geceler diliyorum:) Valla benimki sanırım tatlı bir dert.Hayatınızda ilk defa gördüğünüz birini tekrar görmek isterseniz neler yapardınız? Yani çok çok düşük bir ihtimal midir tekrar görmek?
Adamı ilk nerde gördüğüme bağlı açıkçasıHerkese iyi geceler diliyorum:) Valla benimki sanırım tatlı bir dert.Hayatınızda ilk defa gördüğünüz birini tekrar görmek isterseniz neler yapardınız? Yani çok çok düşük bir ihtimal midir tekrar görmek?
Lakin adını soyadını falan hiç bilmiyorum.Dolmuşla eve dönerken karşı tarafta dolmuşa bindi sadece nerede indiğini biliyorum.İndiği yerde ev falan yok sadece fabrika falan.Büyük ihtimal o taraflarda çalışıyor.Yani bildiklerim bunlardan ibaretiletişim ağlarını denerdim
Bilmiyorum hoşlanmak mı denir buna başka bir şey mi:) Ama tek bildiğim şey tekrar görme isteği:)Çok teşekkür ederim yorumunuz için:)Birindenmi hoslandiniz. Evet oturdugunuz sehir cok buyuk degilse gorme imkaniniz var. Ad soyad biliyorsaniz sosyal medya uzerinden bulabilirsn ama tanimiyorsun ilk defa gormussun
Çalıştığını düşündüğün fabrikalardan aratabilirsin en iyi ihtimal buLakin adını soyadını falan hiç bilmiyorum.Dolmuşla eve dönerken karşı tarafta dolmuşa bindi sadece nerede indiğini biliyorum.İndiği yerde ev falan yok sadece fabrika falan.Büyük ihtimal o taraflarda çalışıyor.Yani bildiklerim bunlardan ibaret
Binip indigi yere tekrar ayni saatte gidebilirsin is saatleriyse mesela sabah 8 aksam 8 ornek cunku aksam vardiyasi olabilir. Sen kac gibi gordunLakin adını soyadını falan hiç bilmiyorum.Dolmuşla eve dönerken karşı tarafta dolmuşa bindi sadece nerede indiğini biliyorum.İndiği yerde ev falan yok sadece fabrika falan.Büyük ihtimal o taraflarda çalışıyor.Yani bildiklerim bunlardan ibaret
Lakin adını soyadını falan hiç bilmiyorum.Dolmuşla eve dönerken karşı tarafta dolmuşa bindi sadece nerede indiğini biliyorum.İndiği yerde ev falan yok sadece fabrika falan.Büyük ihtimal o taraflarda çalışıyor.Yani bildiklerim bunlardan ibaret
Bence düşük bir ihtimal değil. Bazen olmasına ihtimal vermediğimiz şeyler bile olabiliyor. Ama tabi ortal noktalarınıza bağlı. Arkadaş, yaşadışınız yer, okul, iş vb gibi
:):) Değil mi ama çok doğru söylediniz:)Oralarda dolan arada sırada elbet denk gelir. Ya da onu görmeye çalışma. Ummadığın ot başında biter :)
Şöyleki akşam saat yediye doğru bindi sanırım akşam vardiyasıBinip indigi yere tekrar ayni saatte gidebilirsin is saatleriyse mesela sabah 8 aksam 8 ornek cunku aksam vardiyasi olabilir. Sen kac gibi gordun
Konu sevmekse Allahtan umit kesilmezOlme esegim olme.
:)Konunuzla nickiniz de pek uyumlu olmuş
Bir kere gördüğü adamı da hemen sever mi insan abartmayın isterseniz. Tesadüfler zinciriyle adamı bulur devamı gelir belki kısmet yani...Konu sevmekse Allahtan umit kesilmez
sarı çizmeli mehmet ağaLakin adını soyadını falan hiç bilmiyorum.Dolmuşla eve dönerken karşı tarafta dolmuşa bindi sadece nerede indiğini biliyorum.İndiği yerde ev falan yok sadece fabrika falan.Büyük ihtimal o taraflarda çalışıyor.Yani bildiklerim bunlardan ibaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?