bir daha görebilir miyim?

Ayy bu arada bende kocami otobuste gormustum bakakalmistim o geldi aklıma hey gidi günler heyy

Güzel olmuş istee bidaha karsilasirsaniz hafiften kafanla bi selam verirsin hafiften bi tebessum edersin. Bir sure boyle boyle olursaaa sonradan da bi günaydın denebilir diye dusunuyorum.

Aaaaa gerçekten mi ne güzel ne mutlu size:) Peki sonra nasıl tekrar gördünüz eşinizi?

Aaaaa gerçekten mi ne güzel ne mutlu size:) Peki sonra nasıl tekrar gördünüz eşinizi?
Yani bizim hikayemiz otobste gelismedi tam olarak. Ben onu gormustum dikkatimi cekti cunku daha oncede ruyamda gormustum. Meger benim okula giderken aktarma yaptigim bolgede anket yapiyorlarmis. Ben bi anket sirketinde calismaya basladim aşk tesadufu sever yaa oda oradaymis. Tabi ben aynı kisi oldugunu biraz geć anladım. Ama ruyamda gordugume eminim. Hatta gorur gormez halam ve kuzenlerime tarif etmistim. :)
Onlarda sahitlerimdi :)
Biz birbirimize yazılmışız demek ki canım

Çok güzel yaa maşallah size mutluluklar sizinle olsun:)

böyle konular okuyunca içim kıpır kıpır oluyor umarım yine karşılaşırsınız. yüzüğü filan var mı yok mu ona dikkat edin, gerisi gelir bence
:):)Biliyor musunuz başıma böyle bir şey geleceğini söyleseler gülüp geçerdim:) Sanırım yoktu çünkü benim yanımda da arkadaşım vardı o ince detaylara bayağı dikkat eder de:) Umarım size gelişmeleri anlatabilirim:)

Senin fac.. yazışınaa
Aman ifşa etme fac..i

Konu sahibi arkadaşım, ilerde geriye dönüp baktığında bi keşken olmasın.
Kalbini çarptırdıysa çabala bulursun umarım :)
Tabi görüşüne tutulduklarımızın içi çürük çıkabiliyor ama en azından acaba olabilir miydik demezsin :)

Çok teşekkür ederim çok sağolun:) hayat gerçekten keşke demek için çok kısa o yüzden denemeye değer diyorum:)

Ayy mazi canlandı gözümde.. Hey gidi gençliğim

Bir gün dershaneye gitmek için otobüs beklerken durakta birinin bana baktığını farkettim.. Nasıl da hastayım, zaten ilgi çekmeyen bir kızım o zamanlar. Anlam veremiyorum bakmasına. Yanımda da bir arkadaş var, erkek. Bindik otobüse ve o bakan kişi de bindi. Hiç ilgimi çekmiyor adam, arkadaşımla sohbet ediyoruz falan. Yol boyu bakmaya devam etti sanırım. Bizden bir durak önce indi, benim oturduğum cam kenarından geçerken bana gülümsedi ve el salladı. Bir afalladım ki anlatamam. Ama pek önemsemedim, yani öyle sanıyordum.

O gece rüyamda gördüm o adamı!

Bir hafta sonra yine aynı arkadaşla dershaneden çıkmışız, otobüsteyiz. Bir durak sonra kim bindi dersiniz? Gördüğüm an içim çekildi. Ve geldi önümde durdu. Yanımdaki arkadaş indiğinde de benimle konuştu. Aşık oldum, ilk ve son kez :)

Bir daha karşılaşırız nasılsa diye birbirimize bir şey sormadık. Bir daha ne zaman karşılaştık biliyor musunuz? 11 ay 20 gün sonra...

Ay beni banlamasinlar fac.. yuzunden dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…