- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi butterfly effect
-
Ayy bu arada bende kocami otobuste gormustum bakakalmistim o geldi aklıma hey gidi günler heyyAslında zaten olaylar bu şekilde başladı:) Ben parayı uzatmak için falan kalktım neredeyse düşüyordum karşı taraf Türk değil o yüzden ı am so sorry falan dedim:) Sonra kalkarken arkasını dönüp gülümsedi.Dolmuştan indiği vakitte camdan tatlı tatlı gülümsüyordu:)
Aaaaa gerçekten mi ne güzel ne mutlu size:) Peki sonra nasıl tekrar gördünüz eşinizi?Ayy bu arada bende kocami otobuste gormustum bakakalmistim o geldi aklıma hey gidi günler heyy
Güzel olmuş istee bidaha karsilasirsaniz hafiften kafanla bi selam verirsin hafiften bi tebessum edersin. Bir sure boyle boyle olursaaa sonradan da bi günaydın denebilir diye dusunuyorum.
kişisel bilgileri tıklayacksın canım pcde isen sağdaki isim kısmnda oradan solda gizlilik var ona tıklayınca alta doğru seçeneklerNasıl değişiyor acaba mesaj ayarları bir türlü göremedim:/
Yani bizim hikayemiz otobste gelismedi tam olarak. Ben onu gormustum dikkatimi cekti cunku daha oncede ruyamda gormustum. Meger benim okula giderken aktarma yaptigim bolgede anket yapiyorlarmis. Ben bi anket sirketinde calismaya basladim aşk tesadufu sever yaa oda oradaymis. Tabi ben aynı kisi oldugunu biraz geć anladım. Ama ruyamda gordugume eminim. Hatta gorur gormez halam ve kuzenlerime tarif etmistim. :)Aaaaa gerçekten mi ne güzel ne mutlu size:) Peki sonra nasıl tekrar gördünüz eşinizi?
Çok teşekkür ederim sanırım hallettim:)kişisel bilgileri tıklayacksın canım pcde isen sağdaki isim kısmnda oradan solda gizlilik var ona tıklayınca alta doğru seçenekler
Çok güzel yaa maşallah size mutluluklar sizinle olsun:)Yani bizim hikayemiz otobste gelismedi tam olarak. Ben onu gormustum dikkatimi cekti cunku daha oncede ruyamda gormustum. Meger benim okula giderken aktarma yaptigim bolgede anket yapiyorlarmis. Ben bi anket sirketinde calismaya basladim aşk tesadufu sever yaa oda oradaymis. Tabi ben aynı kisi oldugunu biraz geć anladım. Ama ruyamda gordugume eminim. Hatta gorur gormez halam ve kuzenlerime tarif etmistim. :)
Onlarda sahitlerimdi :)
Biz birbirimize yazılmışız demek ki canım
Amin canım benim çok tesekkur ederim umarım sizin hikayeniz çok daha güzel olur siz daha mutlu olursunuz. Hakkında hayırlısı olsun inşallah kader sizide bir araya getirir :)Çok güzel yaa maşallah size mutluluklar sizinle olsun:)
Çok teşekkür ederim çok sağolun çok güzel dilekler ve dualar bunlar:) Herkesin hakkında hayırlısı olsun:)Amin canım benim çok tesekkur ederim umarım sizin hikayeniz çok daha güzel olur siz daha mutlu olursunuz. Hakkında hayırlısı olsun inşallah kader sizide bir araya getirir :)
:):)Biliyor musunuz başıma böyle bir şey geleceğini söyleseler gülüp geçerdim:) Sanırım yoktu çünkü benim yanımda da arkadaşım vardı o ince detaylara bayağı dikkat eder de:) Umarım size gelişmeleri anlatabilirim:)böyle konular okuyunca içim kıpır kıpır oluyorumarım yine karşılaşırsınız. yüzüğü filan var mı yok mu ona dikkat edin, gerisi gelir bence
Senin fac.. yazışınaaCalisma ihtimali olan fabrikalarda calisan bir tanidigin falan varsa onlarinda fac.. hesaplarinda arkdas listelerine falan bakabilirsin. Arkadaslari kapali olanlari begenenlerden falan ararsın. O fabrikalarda hic arkadasin yoksa fac.. grupları sayfaları falan var mı oralara bir bak. Ama hic sosyal medya kullanmiyor olabilir. Ise gidiyorsa yarın yine aynı saatte aynı yerden binecektir. Artık denk gelirseniz ne mutlu..
Çok teşekkür ederim çok sağolun:) hayat gerçekten keşke demek için çok kısa o yüzden denemeye değer diyorum:)Senin fac.. yazışınaa
Aman ifşa etme fac..i
Konu sahibi arkadaşım, ilerde geriye dönüp baktığında bi keşken olmasın.
Kalbini çarptırdıysa çabala bulursun umarım :)
Tabi görüşüne tutulduklarımızın içi çürük çıkabiliyor ama en azından acaba olabilir miydik demezsin :)
Ay beni banlamasinlar fac.. yuzunden dedimSenin fac.. yazışınaa
Aman ifşa etme fac..i
Konu sahibi arkadaşım, ilerde geriye dönüp baktığında bi keşken olmasın.
Kalbini çarptırdıysa çabala bulursun umarım :)
Tabi görüşüne tutulduklarımızın içi çürük çıkabiliyor ama en azından acaba olabilir miydik demezsin :)
Banlasalar ben 589864 defa banlanırdımAy beni banlamasinlar fac.. yuzunden dedim
Ayy o zaman suraya kocaman bi FACEBOOk yaziyimBanlasalar ben 589864 defa banlanırdım
Gidiyoduk zaten tam daAyy o zaman suraya kocaman bi FACEBOOk yaziyim
Belki bunun icin degil ama alakasız sohbetten kodesi boylayabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?