- 13 Ekim 2017
- 127
- 43
- 48
- 34
- Konu Sahibi yenigelinolmus
kızlar konuyu bile nasıl açacağımı bilemedim. Gerçekten çok yoruldum. 1,5 yıldır evliyim. Kaynana kayınpeder hala uğraşıyorum. En son kayınpeder kendince iyi niyetli ama oldukça ağır sözler söyledi. Üstümdeki kıyafet için “niye bizim aldıklarımızı giymiyorsun üstündekiler güzel mi bunlar mı güzel” gibi beni ezici dalga geçerek konuştu. Çok bozuldum. Kendimi savundum. Yüzüm düştü. Sonra da kalkıp eve döndük. Üzerinden bir hafta geçti ama üzüntüsünü hala atamıyorum. Geçmişte de kaynanam 2 sefer yüzün gülmüyor buz gibisin gibi laflar etmişti. Artık demiyor ama kafasına estikçe Trip atıp laf spkuyor. Üstünü kapatıyorum. Bunlar için eşimle çok kavga ettik. Ailesini aramıyorum ama görüşmelerime, sohbetime devam ediyordum ta ki son olaya kadar. Bugün eşimle konuştum. Ailenle konuş, bir daha benim kişiliğime tipime laf söyleyecek olurlarsa onlara gitmeyeceğim dedim. Sen gidebilirsin dedim. Celallendi tabi. Ben zaten konuştum onlarla. Onlar da üzülmüş o bizi yanlış anladı diyorlar babam zaten öyle demek istemedi sen haklısın ama babamın niyetini biliyorum ben , ama görüşmemek felan olmaz boşanırız dedi. Ben onlarla konuştum ama bir daha demeyecekler diyemem insanlık hali ağızlarından kaçabilir dedi çocuk olunca çocuğa böyle yapma yanlış yapıyorsun vs diyebilirler dedi. Ben bunu kabullenemem sen alışmışsın ben kaldıramıyorum dedim basit şeylerin üstünü kapatıyorum kişiliğime laf söylendiği takdirde diyorum dedim. O da biraz daha bakalım çocuk olmadan boşanalım dedi. Şimdi küsüz. Eski konularıma da bakıp yorum yapar mısınız. Çok büyük bir laf mı etmişim... ben arada kalmaktan sıkıldım diyor eşim anlıyorum onu da ama ben bunlara katlanmak zorunda mıyım. Kesin bir dille söylese onlarda bir daha yapmaz ama ara bulur gibi konuştuğunu düşünüyorum. Lütfen yorum yapın.