- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.981
Gerçekten topik baya pasifleşmiş. Hiç aktif değil başka topikte yok sanırım kız bebekle ilgili hiç denk gelmedimCanim benim bildigim kadariyla yok bi sayfa cok aktif olmadigi icin tam bilemiyoruz
Canim benim bildigim kadariyla da yok denk gelmedim hicGerçekten topik baya pasifleşmiş. Hiç aktif değil başka topikte yok sanırım kız bebekle ilgili hiç denk gelmedim
Eee nasilsiniz hanimlar Hala Kiz bebek istegimiz duruyormu benim 3 oglum var Hala kiz diyorum aralik ayinda denedim tutmadi calismaya baslandimi neler yapiyosunuz birbirimize fikir olsun Hadi paylasin bakalim ben sunu sunu yaptim kizim oldu diyenleri bi gorelim
Adet bittikten sonra diger adete kadar hergunmu iliski oldu acaba ovulasyon testi felan kullanmismiydin Hani derler ya yumirtlamadan once iliski olsun sonra birak ben aralik ayinda oyle yaptim ama gebelik olusmadi 17-18-19 iliski olmustu 21-22 yumurtlama 23 catlama olmustu testlerim bitti tekrar siparis verdim gelsin bu ayi kaciririm galiba diger ay yine deniycem bakalim hayirlisi insallah cok istiyorum rabbim nasip eder insallah hayirli eyler gonlumdekiniMerhaba erkek bebek topiğinden geliyorumöncelikle nasip olsun inşaallah gönlünüzdeki kız bebek Ben aşırı tatlı süt peynir yoğurt tüketen biriydim ve çok sık hatta her gün ilişki olmuştu o ay hatta ben dikkat ettiğimi sanıyordum sürpriz bir şekilde hamile kalmışım kızıma demem o ki asidik beslenmeye çalışın ve bir de sık ilişki
Adet bittikten sonra diger adete kadar hergunmu iliski oldu acaba ovulasyon testi felan kullanmismiydin Hani derler ya yumirtlamadan once iliski olsun sonra birak ben aralik ayinda oyle yaptim ama gebelik olusmadi 17-18-19 iliski olmustu 21-22 yumurtlama 23 catlama olmustu testlerim bitti tekrar siparis verdim gelsin bu ayi kaciririm galiba diger ay yine deniycem bakalim hayirlisi insallah cok istiyorum rabbim nasip eder insallah hayirli eyler gonlumdekini
Valla bende adet bitti esim yurt disindaydi 3 haftaligina gelmisti bizdede ozaman hergun oldu uygulamadan baktim yumirtlama gunume ayin 27 olmasin felan filan dedim 27simiydi yoksa 28simiydi sadece bi gun olmadi iliski diger gunler hep oldu yine oglan yani senin yontem gibiydi iste aman anlamadim ben bu isi nasip kismet vallaİnşaallah canım test kullanmadım zaten hamilelik düşünmüyordum dikkat ettiğimi sanıyordum ama edememişiz nasibi varmış kımızınadet bitiminden diğer adete kadar hergün oldu diyebilirim yeni evliydim zaten
Valla bende adet bitti esim yurt disindaydi 3 haftaligina gelmisti bizdede ozaman hergun oldu uygulamadan baktim yumirtlama gunume ayin 27 olmasin felan filan dedim 27simiydi yoksa 28simiydi sadece bi gun olmadi iliski diger gunler hep oldu yine oglan yani senin yontem gibiydi iste aman anlamadim ben bu isi nasip kismet valla
Insallah kuzum insallahHaklısın canım nasibimizde yazılıdır inşaallah senin kız bizimde erkek
Adet bitiminden 5 ile 8.günler arası kız diyor bazı kitaplarda. Sola yatmak duymuştum. Astrolojiden bahsedenler var.Ama herşey bir yana dua dua dua.Iliskiden önce hacet namazı kılın dua edin.Insallah kuzum insallah
Canim cat lazim@gumusservi burası canm
Yanlış etiket galibaCanim cat lazim
Cok pardon canimYanlış etiket galiba
Cat tarihin nedir canim12 mayis son adet
25-26 mayıs yumurtlama ve iliski
25 mayis cnmCat tarihin nedir canim
Sayfanın başlarında deneyen arkadaşlar var bakabilirsinŞunu şunu yaptım oldu inanıyorum diyenler var mı varsa da yazabilir mi lütfenbir oğlum var rabbime bin şükür ama eşim 4 erkek kardeş ben de kendi ailemin tek kızıyım 2 oğlan kardeşim var ve kız çocuk çok istiyorum hayırlısıyla çünkü kız evlat anneyi anlar anneye arkadaş olur çokkk istiyorum allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?