Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Biz 3 erkekten sonra çok tedirginiz artık eşim hiç oralı değil... bilsek kız olacak hiç beklemicez ama güvenemiyoruz işte
Ya insan hiç olmayacak sanıyor. Benim mesela kız bebeğim oldu ama 5 aylıkken kaybettim. Kan pıhtılaşması sebebi ile. Şimdi ben o yüzden kız istiyorum onu kaybettim diye ama hiç olmayacak sanıyorum.. yoksa önemi yoktu hiçbir zaman cinsiyetin bende. Rabbim hayırlısı sağlıklısını versin önce.. Acısı daha zor emin ol.. Öyle düşün.

Haklısın canım Rabbim bizi imtihan etmesin hayırlısıyla gönlümüzdekinin daha güzelini nasip etsin inşallah biz yine O ndan istiyoruz

Bida sakın benden böyle şeyler isteme dedi. Bu ay oldu oldu. Olmadı artık naparım bilmem
Yani şunu söyleyim benim buralara yazdığımı da bilmiyor benim eşim artık bi de bunları görse iyice diyecek bu iflah olmayacak diye kendimce birtakım araştırmalar okuyorum diyerek geçiştiriyorum. Bakalım nasip

Aynen herşeyi de söylememek lazım boşver.. Sen beni dinle gerisine karışma de. Valla ben oyle dedim

Canım sence pik mi yeni yaptım

Eklentiler

• IMG_20210219_020013.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 64
Bende öyle demistm ama kndsi aşılama yaptrdgi icn 3 gün sonra gel bakalm demiş dktru kan tahlili yapmış ckmis kendi sylemisti
Demek ki olabiliyormuş.

sorudan bağımsız,
Korunmayı bırakınca adet döngünüzde değişiklik oldu mu sizin?
Benim hep değişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…