- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.021
İnşallah rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeAy inşallah olur canım yaaa bunu can o gönülden diliyorum inşallah ben de senden cesaret alır denerim inşallah
Ya onu, ben yapamam kive eşimde kabul etmez zaten adamı da strese soktum. 2 kere ilişki yok şöyle yok, böyle. Yok Ogün olmaz yok bugun sık olacak adam da artık şaştı
Ya insan hiç olmayacak sanıyor. Benim mesela kız bebeğim oldu ama 5 aylıkken kaybettim. Kan pıhtılaşması sebebi ile. Şimdi ben o yüzden kız istiyorum onu kaybettim diye ama hiç olmayacak sanıyorum.. yoksa önemi yoktu hiçbir zaman cinsiyetin bende. Rabbim hayırlısı sağlıklısını versin önce.. Acısı daha zor emin ol.. Öyle düşün.Biz 3 erkekten sonra çok tedirginiz artık eşim hiç oralı değil... bilsek kız olacak hiç beklemicez ama güvenemiyoruz işte
Bida sakın benden böyle şeyler isteme dedi. Bu ay oldu oldu. Olmadı artık naparım bilmemYa gece gece çok güldüm valla benim eşim de öyle yakında kırmızı odaya konu olacaksın diyecek kadar oldu
Ya insan hiç olmayacak sanıyor. Benim mesela kız bebeğim oldu ama 5 aylıkken kaybettim. Kan pıhtılaşması sebebi ile. Şimdi ben o yüzden kız istiyorum onu kaybettim diye ama hiç olmayacak sanıyorum.. yoksa önemi yoktu hiçbir zaman cinsiyetin bende. Rabbim hayırlısı sağlıklısını versin önce.. Acısı daha zor emin ol.. Öyle düşün.
Aynen öyle rabbim hayırlısını versin. Gönlümüzde kini de bize hayırlı kılsın inşallahHaklısın canım Rabbim bizi imtihan etmesin hayırlısıyla gönlümüzdekinin daha güzelini nasip etsin inşallah biz yine O ndan istiyoruz
Yani şunu söyleyim benim buralara yazdığımı da bilmiyor benim eşim artık bi de bunları görse iyice diyecek bu iflah olmayacak diyeBida sakın benden böyle şeyler isteme dedi. Bu ay oldu oldu. Olmadı artık naparım bilmem
Aynen herşeyi de söylememek lazım boşver.. Sen beni dinle gerisine karışma de. Valla ben oyle dedimYani şunu söyleyim benim buralara yazdığımı da bilmiyor benim eşim artık bi de bunları görse iyice diyecek bu iflah olmayacak diyekendimce birtakım araştırmalar okuyorum diyerek geçiştiriyorum. Bakalım nasip
Canım sence pik mi yeni yaptımYani şunu söyleyim benim buralara yazdığımı da bilmiyor benim eşim artık bi de bunları görse iyice diyecek bu iflah olmayacak diyekendimce birtakım araştırmalar okuyorum diyerek geçiştiriyorum. Bakalım nasip
Yok canım hala pik değil iki çizginin de koyu olması gerekiyorCanım sence pik mi yeni yaptım
Yumurtlamadan en az 10 gün sonra gidiyorlar.Hanımlar soruma yardımcı olur musunuz, kanda gebelik ilişkiden kaç gün sonra çıkar?
Kanda bı tanidga doktor 3 gün snra ckar demiş ve daha 3 günlük asılma ckmistiHanımlar soruma yardımcı olur musunuz, kanda gebelik ilişkiden kaç gün sonra çıkar?
Ne kadar erken di mi 3 gün?Kanda bı tanidga doktor 3 gün snra ckar demiş ve daha 3 günlük asılma ckmisti
Yerleşme kanaması yaşadınız mı?Yumurtlamadan en az 10 gün sonra gidiyorlar.
Canım korunmayı bırakınca adet döngünüzde değişiklik oldu mu hiç? Bende oldu da.Ne kadar erken di mi 3 gün?
3 kere hamilelik yaşadım 3 ünde de yaşamadımYerleşme kanaması yaşadınız mı?
Bende öyle demistm ama kndsi aşılama yaptrdgi icn 3 gün sonra gel bakalm demiş dktru kan tahlili yapmış ckmis kendi sylemistiNe kadar erken di mi 3 gün?
Demek ki olabiliyormuş.Bende öyle demistm ama kndsi aşılama yaptrdgi icn 3 gün sonra gel bakalm demiş dktru kan tahlili yapmış ckmis kendi sylemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?