Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Valla bende cok istedim ama nasip olmadı Rabbim üç erkek evlat nasip etti nasip te kısmette ne varsa o geliyo ötesi yok

İnşallah nasip olur size

Merhaba

kizlar bi hesaplama yapiliyor ovulasyon testiyle hamile kalanlar ve bebeginizin cinsiyetini eger ogrendiyseniz bana ozelden cat tarihi ve saatini yazarmisiniz bi hesap yapilacak cinsiyetle alakali bakalim dogru cikacakmi

Merhaba

kizlar bi hesaplama yapiliyor ovulasyon testiyle hamile kalanlar ve bebeginizin cinsiyetini eger ogrendiyseniz bana ozelden cat tarihi ve saatini yazarmisiniz bi hesap yapilacak cinsiyetle alakali bakalim dogru cikacakmi
Erkek bebek topiginde sor canım etiketleyim seni

Aradan bi kac sene gecmis oldumu acaba kiziniz??

Kızlar topiğe giren yok sanırım ama bakan gören varsa yardımcı olur musunuz. Bende bu 11 yazan testi bugun yaptım.. Sizce yarın pik olur mu ilişkiyi bugun kesmelimiyim yoksa bugunu de değerlendireyim mi?

Eklentiler

• IMG-20210218-WA0002.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 66
Buraya kimse neden yazmıyor yaaa artık ya herkes ümidi kesti ya da gebelikten vazgeçti. Ben çok anlamıyorum canım ama çatlama zamanına göre birliktelik olmalı galiba. Yani pik süren 3 gün mü ya da daha mı az önce onu bilmelisin. Pik de tamamen iki çizgi kopkoyu olunca oluyor benim anladığım ama yumurtan pikten bir gün sonra çatlıyorsa sıkıntı çünkü y spermleri hala yaşıyor olur ama pik 3gün sürüyorsa o zaman da tam pik olunca birliktelik mantıklıdır

Uzun yazdım ama anlaşılmışımdır umarım
Anladım canım çok teşekkür ederim. Ama benim pik 1 gün, değil 3 gün hiç değil, 36 saat sürüyor benim tahminime göre. En son ilişki dün gece oldu. Birazdan tekrar test yapıcam eğer pikse. Çatlamaya kadar 60saat geçmiş olacak zamanlama iyi. Ama pik, çıkmazsa bu ay tutmaya bilir.. kimse bişe yazmayınca benimde kafam karıştı bugun ilişki olmadı. Hayırlısı olsun

Evet kimse yazmıyor erkek bebek topiği aktif buraya girseler bile kimse bakmıyor. Hemde yeni hamile kalmak isteyen kişiler de yazabilir.. Ama sayfaya yazılmıyor ki ana sayfalarda çıkmaz o yüzden..

Bana da akıntı zamanı mantıklı geliyor yani bu yumurta kıvamı akıntı pikten ya çok az önce ya da pik olduğu vakit oluyor galiba yorumlardan onu anladım çünkü akıntıdan 2-3 gün sonra da çatlama olabiliyormuş tabi yine takip etmek lazım ama testler de çok yanıltıyormuş teste göre çatladı zannedip doktorda çatlamadığını görenler var çünkü ve ben hiç test kullanmadım sağlıklı kullanabileceğimi de düşünmüyorum strese girerim çünkü

Aslında benim öğleden sonra başlayan kasık ağrım oldu. Ve dediğin gibi yumurta akı gibi akıntım geldi şeffaf gibi.. Bende test yaptım ama pik çıkmadı belki de erken yaptım. Lh hormonu idrara geçmedimi henüz diye düşündüm. Çünkü kasık ağrım ve akıntıyı az da olsa görünce süphelendm testte koyulaştıya iyice ona da dayanarak şimdi yine yapıcamm

Ya bir de hangi sayfada okudum bilemiyorum ama yüzeysel boşalma da mantıklı geliyor bana yani dışarıdaki spermleri içeri eliyle koyan bi arkadaş vardı ve kız bebeğe hamileydi valla açık açık yazmıştı

Ya onu, ben yapamam ki ve eşimde kabul etmez zaten adamı da strese soktum. 2 kere ilişki yok şöyle yok, böyle. Yok Ogün olmaz yok bugun sık olacak adam da artık şaştı

Hah işte canım bence bu akıntı zamanı mantıklı geliyor bana ve 2ilişki birincisi dışarı ikincisi içeri ya da bu dediğim dışarı boşalma

Zaten kız bebekte sık ilişki olmalı o yüzden 2ilişki diyorum ikrameyra diye bir arkadaş yazmıştı o da ikiz kızlarına böyle hamile kalmış
Valla çok sık oldu yıldık artık artık bugun de olmadı gerisi de nasip bakalım inşallah tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…