- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.941
Anladim canım tekrar ne zaman kontrol öğrenince yazarsin netBende sormak istedim ama istediği haftalar da usg yok 10-11-12de yok maalesef ya
Teşekkür ederim canımmmAnladim canım tekrar ne zaman kontrol öğrenince yazarsin net
Ayyy Çok sevindim canım sağlıkla gelsin hayırlı olsun darısı basıma demek isterdim ama 4 . Yü asla düşünmüyorum tebriklerBen bugün gttim canlar Dr vekucuk prensesim geliyor binlerce şükür rabbim e isteyen herkese versiin kurban olduğum sağlıkla hayırlısından inşaallah dua edenlerden de rabbim razı olsun
Ayy çok sevindim ya Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin eminim çok güzel bir duygudur Allah isteyen herkese ve bana da nasip eder insallahBen bugün gttim canlar Dr vekucuk prensesim geliyor binlerce şükür rabbim e isteyen herkese versiin kurban olduğum sağlıkla hayırlısından inşaallah dua edenlerden de rabbim razı olsun
Demek net belki oldu çok sukur sağlıkla kavuş bizlerede duani esirgemeBen bugün gttim canlar Dr vekucuk prensesim geliyor binlerce şükür rabbim e isteyen herkese versiin kurban olduğum sağlıkla hayırlısından inşaallah dua edenlerden de rabbim razı olsun
Çok şükür canim eksik etmesin Rabbim dilimizden gönlümüzdenAmin güzel dilekleriniz için herkese nasip olsun dua edin bol bol kuran okuyun Allah tan isteyin dilerim nasiip olsun herkeese
Cnm cok tesadufen gordum mesajinizi ve yazmak istedim... ben ilk oglumu 23 haftalikken erken dogumla kaybetmistim sonra 1 hafta sonra ruyamda beyaz bi makas gormustum ve anlami 2 kiz cocuk demekmis... ve ard arda saglikli bi sekilde kiz cocuklarim oldu:) suan tekrar hamileyim ve nasip bekliyorumGeçen akşam dua ederek uyudum hayırlısıyla olsun istiyorum ve olacaksa bana bir işaret gönder Allahım dedim saçmaladım mı bilmiyorum amaiçimden öyle demek geldi.. Sonra rüyamda makas gördüm bir yer kız evlat hatta ikiz kız diyor başka bir yerde erkek evlat diyor duyan bilen var mı anlamını kızlar
Yaa çok mutlu oldum şimdi bana da nasip olur insallah hayırlısıylaCnm cok tesadufen gordum mesajinizi ve yazmak istedim... ben ilk oglumu 23 haftalikken erken dogumla kaybetmistim sonra 1 hafta sonra ruyamda beyaz bi makas gormustum ve anlami 2 kiz cocuk demekmis... ve ard arda saglikli bi sekilde kiz cocuklarim oldu:) suan tekrar hamileyim ve nasip bekliyorum
Siz herhangi bir şey uygulamış mıydınızAmin güzel dilekleriniz için herkese nasip olsun dua edin bol bol kuran okuyun Allah tan isteyin dilerim nasiip olsun herkeese
Hayir dua ve kurandan başka. Bir şey yapmadimSiz herhangi bir şey uygulamış mıydınız
Siz Enam süresi okumamızı mı söylemiştiniz karıştırdım mı acabaHayir dua ve kurandan başka. Bir şey yapmadim
Ben hergun Meryem suresi de okudum enamda okudum fetih de kurandaki diğer sureleride surekkli okudum Kenzül arş duası da okudum ama yöntem denemedimSiz Enam süresi okumamızı mı söylemiştiniz karıştırdım mı acaba
Hayirli olsun bebegin. Çok sevindim tekrar hamile olmama rabbim ınş bu sefer sağlıklı hayırlısıyla kucağına alırsın. 2020 ağustos annelerinden hatırlıyorum seniCnm cok tesadufen gordum mesajinizi ve yazmak istedim... ben ilk oglumu 23 haftalikken erken dogumla kaybetmistim sonra 1 hafta sonra ruyamda beyaz bi makas gormustum ve anlami 2 kiz cocuk demekmis... ve ard arda saglikli bi sekilde kiz cocuklarim oldu:) suan tekrar hamileyim ve nasip bekliyorum
Cok saol cnm dualarin icinHayirli olsun bebegin. Çok sevindim tekrar hamile olmama rabbim ınş bu sefer sağlıklı hayırlısıyla kucağına alırsın. 2020 ağustos annelerinden hatırlıyorum seni
Çok teşekkür ederim ben de başlayacağım okumaya Allah büyük insallah sağ salim sağlıklı bir kız evlat nasip eder isteyen herkese ve banaBen hergun Meryem suresi de okudum enamda okudum fetih de kurandaki diğer sureleride surekkli okudum Kenzül arş duası da okudum ama yöntem denemedim
BilgiBu arada yumurta catladıktan sonra t cizgisi siliklesiyor söyle önce t ve c cizgisi esit koyuluğa ulasıyor (kız icin en gec ozamana kadar iliski olmasi sart gerisi cok tehlikeli)daha sonra t cizgisi c den daha koyu oluyor buna pik diyoruz sonra tekrar t ve c esit koyuluga ulasiyor bu yumurta catlamaya basladi demek sonra t cizgisi siliklesmeye basliyor erkek bebek isteyenler bu zamanda iliski deniyor yumurta catlamis oluyor
Kız bebek denemesi yapacak arkadaşlara Bilgi olsunMerhaba arkadaşlar ben ovulasyon testiyle t cizgisi koyulasmaya baslayinca son iliski oldu ve biraktim cunku benim yumurtam erken catliyor bunu anlamaniz icin onceden 1,2 ay testle deneme yapin benim iliskiden 1gun sonra yumurtam catladi ben 2gunu bulur zannediyordum ama tahminimdende once catladi,adetim bitti ve birgun sonra iliskiye basladik gun asırı iliski oldu benim, iliski olurken hic zevk almamaya calistim iliskilerden sonra yarim saat bacaklarimi baza basligina dayadim sonrada hep sola donup yattim yaptiklarim bu kadar ve bol bol dua insallah rabbim sizlerinde gönlüne göre versin muhakkak ovulasyon testiyle takip yapin cunku her ay farkli zamanda yumurta catlayabiliyor bazen erken bazen gec catliyor ve sık iliski olsunki iceride hep x ler bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?