Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Ben bugün gttim canlar Dr ve kucuk prensesim geliyor binlerce şükür rabbim e isteyen herkese versiin kurban olduğum sağlıkla hayırlısından inşaallah dua edenlerden de rabbim razı olsun
Ayyy Çok sevindim canım sağlıkla gelsin hayırlı olsun darısı basıma demek isterdim ama 4 . Yü asla düşünmüyorum tebrikler

Ben bugün gttim canlar Dr ve kucuk prensesim geliyor binlerce şükür rabbim e isteyen herkese versiin kurban olduğum sağlıkla hayırlısından inşaallah dua edenlerden de rabbim razı olsun
Ayy çok sevindim ya Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin eminim çok güzel bir duygudur Allah isteyen herkese ve bana da nasip eder insallah

Demek net belki oldu çok sukur sağlıkla kavuş bizlerede duani esirgeme

Cnm cok tesadufen gordum mesajinizi ve yazmak istedim... ben ilk oglumu 23 haftalikken erken dogumla kaybetmistim sonra 1 hafta sonra ruyamda beyaz bi makas gormustum ve anlami 2 kiz cocuk demekmis... ve ard arda saglikli bi sekilde kiz cocuklarim oldu:) suan tekrar hamileyim ve nasip bekliyorum

Yaa çok mutlu oldum şimdi bana da nasip olur insallah hayırlısıyla çok teşekkür ederim yazdığınız için. 3. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın gönlünüzdeki neyse o olsun inşallah

Hayirli olsun bebegin. Çok sevindim tekrar hamile olmama rabbim ınş bu sefer sağlıklı hayırlısıyla kucağına alırsın. 2020 ağustos annelerinden hatırlıyorum seni

Hayirli olsun bebegin. Çok sevindim tekrar hamile olmama rabbim ınş bu sefer sağlıklı hayırlısıyla kucağına alırsın. 2020 ağustos annelerinden hatırlıyorum seni
Cok saol cnm dualarin icin Insallah saglikla alabilirim kucagima bu sefer

Ben hergun Meryem suresi de okudum enamda okudum fetih de kurandaki diğer sureleride surekkli okudum Kenzül arş duası da okudum ama yöntem denemedim
Çok teşekkür ederim ben de başlayacağım okumaya Allah büyük insallah sağ salim sağlıklı bir kız evlat nasip eder isteyen herkese ve bana Siz de sağ salim kavuşun inşallah minik kızınıza Bizlere de dua edin olur mu

Bilgi

Kız bebek denemesi yapacak arkadaşlara Bilgi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…