- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.961
BilgiCanım benim test ovulasyon hala negatifti ertesi gün birden pozitif olur diye korktum riske girmeyim dedim vajinanın tam üstüne boşalma oldu içeri hiç girmedi ben elimle alt tarafa sıvadım benim son ilişki bu oldu sonra o gün aferdersin öle pis uyudum sıvamayı yapan arkadaş yumurtlama gününde yapmış kızı tuturmuş defne öyle demişti yani o spermlerin yürüyüp yaşayıp gitmesi mucize gibi
.Evet canım ertesi g
evet ertesi gün çift çizgi sonra ertesi gün yine çift öğlen akşam 11 de yaptığımda çizgi silikti bu durumda ben kaç gün önce bırakmiş oluyorum en son yaptığımda da vajina sıvama oldu riske girmeyim dedim
.Canım benm senin hemen silikleşiyorsa riske atma bildiğini yap benim çift çizgi iki gün sürdü ben tek çizgideyken son ilişki olmuştu
Buralardamisin Acaba ???Bu arada yumurta catladıktan sonra t cizgisi siliklesiyor söyle önce t ve c cizgisi esit koyuluğa ulasıyor (kız icin en gec ozamana kadar iliski olmasi sart gerisi cok tehlikeli)daha sonra t cizgisi c den daha koyu oluyor buna pik diyoruz sonra tekrar t ve c esit koyuluga ulasiyor bu yumurta catlamaya basladi demek sonra t cizgisi siliklesmeye basliyor erkek bebek isteyenler bu zamanda iliski deniyor yumurta catlamis oluyor
Yok canım uzun süredir girmiyor bulutBuralardamisin Acaba ???
Size ozel yazdim yardimci olursaniz sevinirimYok canım uzun süredir girmiyor bulut
Cevapladım canımSize ozel yazdim yardimci olursaniz sevinirim
Karından ise erkek vajinalsa kiz en iyi tahmin nub için 11 12 13 haftalar olmalıMerhabaIkra meyra arkadaşımın bebeği 7 haftalık sizce cinsiyeti nedir ramziye göre erkek gibi geldi bana ama ilerki haftalarda tekrar atarım
Karındanmış. O haftalarda tekrar bakalım teşekkür ederizKarından ise erkek vajinalsa kiz en iyi tahmin nub için 11 12 13 haftalar olmalı
Emin olamadım başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar
BennArkadaslar bana ovulasyonla hamile kalip cinsiyetini ogrenmis arkadaslar lazim yardimci olur musunuz cinsiyeti hemen soylemeyin ama ogrenilmis olsun
Tarih verebilir misin canim
12 mayis son adetTarih verebilir misin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?