Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kızlar topiğe giren yok sanırım ama bakan gören varsa yardımcı olur musunuz. Bende bu 11 yazan testi bugun yaptım.. Sizce yarın pik olur mu ilişkiyi bugun kesmelimiyim yoksa bugunu de değerlendireyim mi?
Merhaba kız bebek için pik yapmadan önce mi bırakmak gerekiyor tabii herşey öncelikle nasip

Sizler için de inşallah kısmet olur :)

Kizlar erkk bebk için 12 saat önce en fazla oda ilişki Denyor kız bebek için ozamn 12 den fazla zaman olsa yetrli deglmi yanı illa 48 olmalı bn erkk bebk topiginde mesele bugün pik yapmış testleri ertesi akşam silinmiş yada ertesi gün akşam üstü kız olanı ck dydum kafam. Karıştı brde 60 saat öncesi braktm oğlum oldu dyende var bı plan Tkvminde okumuştum 60 saati baz aliyo 3 günü gcen ilişkide erkek 3 günden assa kız yum günü kız erkk blli saatten sonra da erkk gosteryordu

Yaaaa çok sevindim canım benim inşallah hamilesin o zaman... çizgi varsa büyük bir ihtimalle kesin hamilelik vardır . Bir de çatlamadan 3gün önce birlikteliği bırakmıştın değil mi . Ay inşallah güzel haberlerle dolar şu topik ben de cesaret bulurum

Canım bugun test yaptım silik çıktı hayalet çizgi yani beklemedeymm

Evet 3 gün önce bıraktım ama sanırım erken oldu bu ay tutmadı sanırım

Kesin bilemezsin canım silik bir çizgi varsa gebelik olabilir.. benim bildiğim kadarıyla gebelik testi hamiyleysen bazen çizgi göstermeyebilir ama eğer testte çizgi varsa büyük bir ihtimalle hamilesindir çünkü gebelik hormonları salgılandığı için çizgi çıkıyor
Evet 3 gün önce bıraktım ama sanırım erken oldu bu ay tutmadı sanırım

A Adesadra deneyen arkadaşlar var sonuçta bu sayfa da evet herşey Allah'tan,kul ister nasipteki gelir yüzde elli zaten olasilik
Aynen öyle elimizden geleni yapalım gerisi Allahtan bnm kuzenim 8 ay uğraştı kız için hep yum.3 gün kala bırakıyordu ve hamile kalamadı 8 ay ama yılmadı 9.ay hamileydi ve gerçekten kızı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…