- 20 Eylül 2018
- 608
- 418
- 103
- 34
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.041
Demek ki olabiliyormuş.
sorudan bağımsız,
Korunmayı bırakınca adet döngünüzde değişiklik oldu mu sizin?
Benim hep değiştievt 31
Evt 31 33 arası olyrdm 40 günde oldm biayDemek ki olabiliyormuş.
sorudan bağımsız,
Korunmayı bırakınca adet döngünüzde değişiklik oldu mu sizin?
Benim hep değişti.
Benimde erken gelmeye başlamıştı, bu ay 6 gün gecikti.Evt 31 33 arası olyrdm 40 günde oldm biay
Merhaba kız bebek için pik yapmadan önce mi bırakmak gerekiyor tabii herşey öncelikle nasipKızlar topiğe giren yok sanırım ama bakan gören varsa yardımcı olur musunuz. Bende bu 11 yazan testi bugun yaptım.. Sizce yarın pik olur mu ilişkiyi bugun kesmelimiyim yoksa bugunu de değerlendireyim mi?
Evet öyle deniliyor hayırlısı olsunMerhaba kız bebek için pik yapmadan önce mi bırakmak gerekiyor tabii herşey öncelikle nasip
Sizler için de inşallah kısmet olur :)
Sen ne yaptın canım var mı bir şeylerEvet öyle deniliyor hayırlısı olsun
Canım bugun test yaptım silik çıktı hayalet çizgi yani beklemedeymmSen ne yaptın canım var mı bir şeyler
Canım bugun test yaptım silik çıktı hayalet çizgi yani beklemedeymm
Yaaaa çok sevindim canım benim inşallah hamilesin o zaman... çizgi varsa büyük bir ihtimalle kesin hamilelik vardır . Bir de çatlamadan 3gün önce birlikteliği bırakmıştın değil mi . Ay inşallah güzel haberlerle dolar şu topik ben de cesaret bulurum
Oğullarına nsil klmistn pkiBiz 3 erkekten sonra çok tedirginiz artık eşim hiç oralı değil... bilsek kız olacak hiç beklemicez ama güvenemiyoruz işte
Yumurtlama takibi yapmadığım için hiçbir fikrim yokOğullarına nsil klmistn pki
Evet 3 gün önce bıraktım ama sanırım erken oldu bu ay tutmadı sanırım
Cinsiyeti ne bebeğinizin :)Merhabalar bende kız bebek istiyorum 11 haftalık hamileyimsizce nedir cinsiyeti ilk gebelik
Aynen öyle elimizden geleni yapalım gerisi Allahtan bnm kuzenim 8 ay uğraştı kız için hep yum.3 gün kala bırakıyordu ve hamile kalamadı 8 ay ama yılmadı 9.ay hamileydi ve gerçekten kızı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?