Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Aynen öyle elimizden geleni yapalım gerisi Allahtan bnm kuzenim 8 ay uğraştı kız için hep yum.3 gün kala bırakıyordu ve hamile kalamadı 8 ay ama yılmadı 9.ay hamileydi ve gerçekten kızı oldu
Bu arada önerilen catlamadan önceki 60 saat son ilişki
Yumurta belli olgunluğa ulaşıp çatlıyor bu süreç kimi kadında 7-8 saat ya da daha da az olabiliyor,kimi kadında da 24-36 saat sürebiliyor.bunu da 3-4 ay takip ile anlayabilir insan ve tabi eş zamanlı akıntı ağrı vs belirti takibi ya da doktor da yumurta takibi ile..
Yani ornek: kız bebekte çatlama 16. Gün ise son ilişki 13. Gün bırakılmalı deniyor

Bana mantıklı geliyor kesinlikle.Bu arada ben kızımı anne karnında kaybettim 30 haftalık.2 sene sonra tekrar çocuk düşündüğüm ay bu yöntemi denedim ama tutmadı yani hamilelik oluşmadı.Biraz sabırlı olmak gerekiyor sanırım
Bir de bu ay 11 inde yumurta çatlama ağrısı yaşadım ama son ilişki 8 inde olmuştu.Yumurtlama zamanı ilişki olmadı misafir vardı.3 gün kala olan ilişkiden tutması başıma gelmiş olmasına ragmen imkansız geliyor şu an banaÇünkü yum.günlerini değerlendirdiğim halde olmuyor kaç aydır.Bu akşam da akıntımın arasında kılcal şekilde kan vardı çok afedersin acaba erken mi regl yoksa kist mi oldu bilemedim ince ince kasık ağrımda var

Kızlar oncelikle kusura bakmayın açık yazdım çünkü bilgilenmek isteyenler okusun diye..

H Hayalgozlu canım öncelikle internetten ovulasyon testi al,30-50 li adet paketli daha ekonomik olur. 3 ay kadar kendini takip et..ovu testi kullanımı içinde yazıyor

Örnek vereyim, 30 günde bir adet gören bir kadın tahmini yum 15. Gündür yani testte t çizgisi koyu çıkar bu yum anlamına gelir
Adeti de 5 gün sürüyor diyelim

Kız bebek için :
01.nisan adet oldu
05.nisan adet bitti
6-7-8 Nisan da korunmalı ilişki olabilir. Korunmasız olursa Nedeni; adet çıktığında içerde atık yum varsa dollenirse erkek olasılığı yüksek deniyor
9-10-11-12 Nisan da ilişki olacak ama yüzeysel.sen zevk alma.
13-14-15 de ilişki olmayacak

İstersen ilişki öncesi bir litre suya bir yemek kaşığı kadar beyaz sirke dok eşin ve sen taharetlen.kiz bebek asidik ortamı sever sirke asidiktir

Beslenme olarak da ; süt ve süt ürünleri yani kalsiyum ve yeşil yapraklı sebzelerle beslen,tavuk göğsü balık badem gibi..et muz kahve uzak dur internette yazıyor

Anlamadığın yer olursa sorabilirsin

3 gün kala bıraktı hamile kalamadı demişsiniz ya ondan sordum demek ki tutmayınca hamilelik iki kala bırakmış olmalı
Yok yok inattır o 2 ye düşürmemişrir sanmam aşırı aşırı kız istiyordu.Ben hatta 8 ay olmadı bırak belki çocuğun hiç olmuyor adam gibi yum.zamanı dene şunu dedim dinlemedi ve anne tarafı kuzenleri ile beraber hepsi aynı yöntemi denedi kimin 5 kiminin 8 kiminin 6 ay sonra oldu ama yılmadılar hepsinin kızı oldu

Bı doktors gorunmende fayda var canım onu bilemedim.bebegin için de başın sağolsun
3 günde tutmazsa 2 ya da 2.5 günde bırak ilişkiyi bide öyle dene

Nasipte varmış ama olasilik yüksek tabi ne mutlu saat olarak 60 saat diyorlar belki o 65. Saatte deneyip saat olarak zamanlama farkı yapmıştır çünkü her ay yum ve çatlama aynı gün saatte olmaz

Bende erkeği tutturamadimm

Hep yumurtlamadan önce ilişki oldu hep üstüne adet oldum.
Erkek tam yumurtlama zamanı aslında çatlamayı görünce ilişki ertesi gün ilişki.Kız daha komplike gibi geliyor bana çok değişken var çünkü
Ya herşey bir yana kız erkek farketmez gönlümüzden geçen olsa çok güzel olr tabi ki ama sağlıklı olması en önemlisi.Hayırla kucağınıza alın inşAllah❤

Erkek bebekte ince çizgi var işte yukarda bahsettiğim gibi kimi erken kimi geç çatlar
Mesela kimi doktorların makalesinde catlamadan 12 saat öncesi diyor ama kimisi catladiktan sonra deniyor erkek bebek için iyi takip gerek.

Kızlar burda tutturan arkadaşlar var ama aktif değiller isimlerinden aratın geçmiş çıkar

Bende erkeği tutturamadimm

Hep yumurtlamadan önce ilişki oldu hep üstüne adet oldum.
Instagram'da birgebeningunlugu var ebru eskiden burda da bulundu ama kullanıcı adını hatırlamıyorum.o da ovu testi kullandı t koyu çıktığı gün ve ertesi iki günü değerlendirmis toplam üç gün..iki oğlu var
Tabi onun yum ve çatlama süresi ne kadar sürdü bilemiyorum işine yararsa bu bilgi

İlginiz için çok teşekkür ederim saolun. Cok anlayislisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…