Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bende buna benzer yaI okudum bayan istiyormuş bebek ama eşi istemiyormuş.bayanda söylemesi ayip prezervatif delmiş kızı olmuş.

...

Bwni yanlis anlamayın bende, kadın altta olduğu zaman ilişkiden hemen sonra sola döndüğünü biliyorum....bide beyaz sirke yerine değişik sirke olabilirmi tesekkurler

Bwni yanlis anlamayın bende, kadın altta olduğu zaman ilişkiden hemen sonra sola döndüğünü biliyorum....bide beyaz sirke yerine değişik sirke olabilirmi tesekkurler
Burası yanlış anlaşılacak platform değil canim rahat ol istemek en doğal hakkı insanoğlunun,Allah'tan geliyor herşey amenna,tedbir bizden takdir Allah'tan diyerek bu yola cikiliyor..erkek oldu diye millet kapının önüne koyacak değil evladını verene çok şükür elimizden geleni yapalım da sen takılma bilmiş gibi yorum yapanlara..onların bildiğini biz de herkes de biliyor zaten

Gelelim soruna ; kadının üstte olduğu pozisyon ve yüzeysel ilişki öneriliyor,yani vajina girişine boşalma olacak şekilde. Sirke elma sirkesi de kullanan oldu ama hangisini kullanmak istersen.olcusu bir litreye bir yemek kaşığı ama kimisi bir tatlı kaşığı olarak da kullanıyor.

Y yaseku kız bebeği olmuş geçmiş yillarda..sağlıkla hayırla büyütsün ins deneme zamanını ekliyorum arkadaşlar okuyun

Eklentiler

• IMG_20210320_143114.webp
    62 KB · Görüntüleme: 337
Y yaseku kız bebeği olmuş geçmiş yillarda..sağlıkla hayırla büyütsün ins deneme zamanını ekliyorum arkadaşlar okuyun

Merhabalar zuleyh hanım yazınızı yeni okudum naptiniz hamile kLdinizmi...benim de 3 oglum var yeni aRastirmalara başladım..

Bebeğiniz oldumu acaba Defne hanim

3.bebeginiz oldu mu acaba?

Selamün aleyküm kızlaaarr yaa ben 3.ye cesaret eder karar verebilirsem kız için bütün tüyoları verin bana hep bir kızım olsun istemişimdir afiyetli sağlıklı hayırlı bir şekilde. 2 oğluşum var Rabbim bağışlasın erkek çocuğu zahmetli oluyo biraz sürekli evde boğuşmalar koşturmaca yerlerinde duramıyolar sağolsunlar eşim 3.cüyü çok istiyo ama benim gözüm çok korkuyor cesaret edemiyorum kız olacağını bilsem belki cesaretim kırılır biraz ama neyse gaz verin bana kızlar yaaa

Arkadaşın denemesi kızlar fikir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…