- 10 Şubat 2021
- 77
- 43
- 18
- 48
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.081
Kızlar burda tutturan arkadaşlar var ama aktif değiller isimlerinden aratın
Aynen öyle elimizden geleni yapalım gerisi Allahtan bnm kuzenim 8 ay uğraştı kız için hep yum.3 gün kala bırakıyordu ve hamile kalamadı 8 ay ama yılmadı 9.ay hamileydi ve gerçekten
Bende buna benzer yaI okudum bayan istiyormuş bebek ama eşi istemiyormuş.bayanda söylemesi ayip prezervatif delmiş kızı olmuş.Ya bir de hangi sayfada okudum bilemiyorum ama yüzeysel boşalma da mantıklı geliyor bana yani dışarıdaki spermleri içeri eliyle koyan bi arkadaş vardı ve kız bebeğe hamileydi valla açık açık yazmıştı
Bende buna göre hesaplamLrim kismet bakalimMerhaba herkese folio nun yumurtlama takip sitesinden sat a göre takvim oluşturdum kız erkek günlerini de veriyor ne kadar doğru bilmiyorum ama yumurtlamadan 3-4 gün öncesine kız demişYumurtlamadan önce ve yumurtalama günü erkek
...benim prolaktin yüksekliğim vardı bir senedir uğraşıyordum 6 mayıs regl başlangıcım 12 bitiş reglı 10,(gün 2 defa)11,12 günlerini değerlendirdim kızlar sirke yapmadım çünkü sirkeli ve eşime duş aldırdığım aylar olmadı bu sefer zaten olursa olsun modundaydım rabbim nasip etti
canım eski mesajlarımdan buldum tarihi
..adet döngüm 30, 35 gün arasıydı
Bwni yanlis anlamayın bende, kadın altta olduğu zaman ilişkiden hemen sonra sola döndüğünü biliyorum....bide beyaz sirke yerine değişik sirke olabilirmi tesekkurler
- ALİNTİ
- Op. Dr. Yoldemir, "Vücut ısı çizelgesi, servikal mukus miktarı veya LH idrar kitleri ile yumurtlama zamanının tayini yapılabilir. Kız çocuğu için muhtemel yumurtlama gününden 2-4 gün önce ilişkiye girilmeli, servikal mukusun en bol olduğu dönemde seks yapılmamalıdır. Erkek bebek için yumurtlamadan 12 saat önce cinsel ilişkiye girilmelidir. Bunun tesbiti için servikal mukus ve vücut ısı tayini kullanılabilir. Vücut ısınındaki düşüşün olduğu gün veya ertesi gün birliktelik olabilir. Servikal mukus daha berraktan daha beyaza ve kıvamlı olmaya başladığında cinsel birliktelik olmalıdır. Cinsel birleşme yumurtlamaya mümkün olduğu kadar yakın olmalıdır. Cinsel perhiz durumu da kız veya erkek çocuk için farklı olmalıdır. Kız çocuk için prezervatif kullanılmamalı, adet sonrası cinsel ilişki her gün belirlenen güne kadar olmalı, sonrasında yumurtlamadan 2-3 gün sonrasına kadar ilişki olmamalı ve ardından prezervatif kullanılmalıdır. Erkek bebek için adet sonrasından belirlenen ilişki gününe kadar cinsel perhiz olmalıdır veya yumurtlamadan 4-5 gün öncesine kadar cinsel ilişki prezervatif ile olmalıdır. Zamanlı ilişkiden öncesi ve sonrası tüm birlikteliklerde prezervatif kullanılmalıdır. Eğer yumurtlamadan 3 veya daha fazla gün öncesinden ilişkiye girerseniz kız bebek olma olasılığı yüksektir. Yumurtlama zamanına daha yakın dönemde ilişki sonrası erkek bebek olma olasılığı daha fazladır" dedi.
Isı cinsiyeti etkiliyor
Hayalardaki ısının da önemli olduğunu belirten Op. Dr. Tevfik Yoldemir, kız bebek için erkeğin ilişkiden önce sıcak banyo yapmasının uygun olabileceğini, erkek bebek için ise hayaların serin tutulması gerektiğini, sauna, sıcak banyo, scuba dalış yapılmaması gerektiğini belirtti. Erkek iç giyimi de cinsiyet belirlemede farklılık gösterdiğini dile getiren Op. Dr. Tevfik Yoldemir, kız bebek için slip veya sıkı iç çamaşırı giymek etkili iken, Boxer giymenin y-spermlerine x-spermlerinden daha fazla faydalı olduğunu kaydetti.
Ne yediğiniz ve nasıl yaşadığınız önemli
Op. Dr. Tevfik Yoldemir, "Kafein alımı da cinsiyet belirlemede farklılık göstermektedir. Kız bebek için çiftlerin her ikisinin de uzun süre kafein içeren içeceklerden uzak durması gerekirken erkek bebek için erkeğin ilişkiden 30 dakika önce sert kafeinli kahve içmesi doğru olur. Stressiz ve rahat olmak size kız bebek getirirken sıkıntılı ve stresli olanlarda gelecek bebek erkektir. Cinsel birlikteliğin şekli de bebeğinizin cinsiyetini etkileyebilir. Öğleden sonra, ayın tek sayılı gününde, ay dörtte bir doluyken, rahat bir ortamda, ilişkiden hemen önce asidik bir doche (vajenin içinin yıkanması) yapılınca, seksi kadın başlattığında ve kadın sevişirken üstte olduğunda ve her gün birlikte olduğunuzda kız bebek gelecektir. Gece, dolunay varken, ayın çift sayılı günlerinde, ilişkiden önce alkali douche yapılınca, gergin ortamda, ayakta seks yaptıktan ve kadın seks sonrası soluna yatıp uzandığında ve günaşırı seks yapıldığında beklenen bebek erkek olacaktır. Asidik douche için beyaz sirke yumurtlamadan 2-2.5 gün önce uygulanmalıdır. Bazik douche için ilişkiden önce kabartma tozu uygulanmalıdır. İlişki sırasında pozisyon ve giriş derinliği de cinsiyetler arasında fark gösterir. Kız bebek için erkek boşalırken penis vajenin dış bölümüne yakın olmalı ve misyoner pozisyonunda yüzyüze birleşme olmalıdır. Erkek bebek için penis vajenin derininde olmalı ve vajene arkadan giriş pozisyonununda seks yapılmalıdır. Kadının orgazmı da bebeğin cinsiyeti ile ilişkili bulunmuştur. Kız bebek için kadın orgazm olmamalı, erkek bebek için ise orgazm faydalı hatta birden fazla orgazm etkili olmaktadır" diye konuştu.
Burası yanlış anlaşılacak platform değil canim rahat ol istemek en doğal hakkı insanoğlunun,Allah'tan geliyor herşey amenna,tedbir bizden takdir Allah'tan diyerek bu yola cikiliyor..erkek oldu diye millet kapının önüne koyacak değil evladını verene çok şükürBwni yanlis anlamayın bende, kadın altta olduğu zaman ilişkiden hemen sonra sola döndüğünü biliyorum....bide beyaz sirke yerine değişik sirke olabilirmi tesekkurler
Merhabalar zuleyh hanım yazınızı yeni okudum naptiniz hamile kLdinizmi...benim de 3 oglum var yeni aRastirmalara başladım..Su ana kadar en mantikli gelen ve yumurta takibini yapanlar iliskiyi yum'dan 3-4 gun oncesine kadar sık ilişki ile Tytturanlar var diye okudum bi kac yerde .. bende bu sekilde denemeye niyetlendim .
Bu arada 3 oglum var , ilkini hatilamiyotum ama ikinci ve uc numara hep yumurtlama gunumu denk geldiler ..
Bebeğiniz oldumu acaba Defne hanimMerhaba kızlar ben defne3506, diğer topikte yanlış anlasildim.şoyle ki;
Benim cevabım Züleyha arkadaşıma idi kendisi de hatırlar.kaynanasindan birseyler yazmış ona istinaden aklıma geldi kaynanamda bunları gördüm dedim..Ben kız evlat duskunu mu olmadim,eltime iki kızı var benim oğlum var diye hava atmayan mı olmadım laf çarpmayan mı olmadim,yazımda noktalama işareti kullanmadigimdan yanlış anladığını söyleyen bile oldu..Yanlış algılanıp birkaç arkadaşımız yargısız infaz yaptı.konuyla hiç alakaları yoktu oysaki.muhattabim onlar değildi.hem şaşırdım hem üzüldüm.diger topikte geçmişe bakın ne zaman illaki kız da kız demisim..Ne zaman eltime iki kızı var diye hava atmışım oglumdan dolayı.ne zaman oğlum var diye ortalıkta gezmisim böbürlenerek..Madem ben kız diyorum illaki sizler için evlat evlatsa kk de işiniz ne öyle değil mı? (Size değil bu söylem,bana yazılanlara) neden kız arama derdindeniz yada erkek..Ben bunu söyledim o da yanlış algılandı.sonucta kullar ister,Allah bilir.yeter ki sağlıklı olsun..Bende daha fazla polemik yaratmasin diye aynı gün yönetime mesaj attım pasiflestirdim uyeligimi..kisiligime aykiri.tanimadigim insanlarla tartisicam..Ben arkadaşlara hamileler diye düşündüm ama kimse benim hassas donemimi düşünmedi nedense (oğlumu sütten ayirma dönemim)
@zuleyha83 sende biliyorsun sana verdiğim cevabı.en birincil kişisin şahit olan..Neyse canlar konu bu..
Bu yeni rumuzum, @hayatsn teşekkür ediyorum canım.beni bu topige cagirdiginiz içinde diğer arkadaşlarıma da teşekkür ederim.
Ankara da ikamet ediyorum 2 yaşında bir oğlum var.burda bir amaç için bulunan her kadın gibi bende değişik tat tatmak isterim.oncelikle sağlıklı tabi,bir kızım olmasını temenni ediyorum.ilk önce sizlere sonra bana..Ben 2018 nisan gibi hamilelik düşünüyorum.suanda ovu takibindeyim..
Sat 19 Şubat..6 gün sürüyor..24 Şubat bitiş.
27 Şubat ovu testine başlama ama halen yumurtlama yok.sanirim bende geç yumurtluyorum..Eğer öyleyse benim oglumdaki teori tutuyor.
Adetin ilk günü ilişki olmuştu tek ilişki.(ilk gün leke olarak belirti gelir)
Hakkımızda hayirlisi olsun ınsallah
Cnm disari bosalma olup senin elinle rahim duvarina surmenmis..whiteandblue sagolsun aciklamisti sperme zarar verirmi acaba bu yontem
3.bebeginiz oldu mu acaba?Merhaba arkadaşlarWhiteandblue arkadaşıma Cok tesekkur ediyorum bu gruptan beni bilgilendirdigi için.benim de iki oğlum var,bu ay adet bitiminin 2 .Günü birliktelik oldu sadece, kiz bebek için de adetten hemen sonraki 2-3 gunde ilişkinin olması gerekiyormuş sanırım.bakalim.hakkimizda hayırlısı olsun.rabbim gönlümden geçeni biliyor ama en hayırlısı neyse olsun diorum.bu sekilde deneyip kızı olan olcak olan hamisler var mı merak ediyorum.onceki sayfaların tamamını okuyamadım.
Bu sirkeli su ilişkiden oncemi sonramı kusura bakmayın bilmiuorumCanim.iliski sonu sirkeli su yap bari. ,1 lt suya 2 corba kasigi elma sirkesi dok karistir. Vajinal dus yap. Bu yontem de erkek spermleri oldururmus. Birde sen zevk almadin insallah
Bu sirkeli su ilişkiden oncemi sonramı kusura bakmayın bilmiuorum
Arkadaşın denemesi kızlar fikir olsunKizlar benim
son adet tarihim 29 nisan
Iliski gunlerim 3 5 7gecesi mayis
Teste cift cizgiyi 8 9 mayis gunu gordum 2 gunde siliklesmedi
10 mayisda catladi
Iliski oncesi ve sirkeli su yaptim yuzeysel oldu iliski ve 1 saat soluma donup yattim
12 haftada doktor kiz dedi
14 haftada %99kiz dedi suan 15+4 gunluk hamileyim daha gitmedim ama.ultrasonda hic bir cikinti yoktu bayaca bakti yani kiz bebek istteyenler mutlaka test kullansin ve iyice takip etsin ben aksamdan sabaha cift cizgiyi gordum insallah herkesin gonlune gore olsun
Sirkeli su ile denemeTesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsin ben ped siseye azicik sirke su ekleyip siringayla iliski oncesi vajina iicine siktim ortami asidik yapiyo kiz bbebeklerde asitli ortami severmis o yuzden
Arkadaşın deneme asamasiBenim reglim 7 sinde bitti 9-11-13 unde iliski oldu 14 unde de yumurta catladi benimki riskliydi 15 saat filan var catlama ile iliski arasinda.. süt ictim son gunler bol bol... bir de dua ettim bol bol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?