Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
POWERHACK merhaba canım kızlarına nasıl hamile kaldın paylaşırsan arkadaşlara da yardımcı olursun belki
Merhaba canım ikisine ovulasyon test ile hamile kaldım ilk kızıma adetimin 19.gunu pozitif vermişti ve 20.gun siliklesti pikin akşamı ve siliklesti akşam.birlikte olduk adetime 4 gün kala HCG idrarda pozitif verdi yani yumurtlamadan sonra 10.gunde.
İkinci kızıma adetimin 4.gunu ovulasyon test pozitif verdi o ara son kahve lekeleri yaşıyordum sasirdim tabi bu kadar erken beklemiyordum 5.gun siliklesti leke gider gitmez birliktelik oldu pko olduğum için dengesiz bir adet yapısı vardı bende o yüzden erken yumurtlama olmuş adetin 15.gunu test pozitif verdi kan verdim pozitif adetimin 20.gunu kese gördüm adet günü kalp atışını duydum

Sağol canım sağlıkla huzurla buyusunler

Arkadaşın denemesi

5-12 mayis
29-31 mayıs
A Angelgirlll Bu nedir bana da yardımcı olurmusuniz acaba teşekkürler bende Rabbim izin verirse yakın zamanda istiyorum bebis
Wvet bende görüştüm 7 aylık periyot hazırlıyor...100 TL... baya kişiyi bilmiş ama ben burayı bulunca bayana dönüş yapmadim
Ben sirke ile yaptım burda yapıp olumlu sonuç olanları gördüm
Bu yazıyı hangi siteden bulabilirim acaba bilen varmi?

Siz denediniz mi benim son adet tarihim 16 Mart 30 günde bir oluyorum 1 Mayıs yumurtlama günüm bir oğlum var ikinciyi Allah izin verirse kız istiyorum ne zman ilişkiye girmem gerek

Siz denediniz mi benim son adet tarihim 16 Mart 30 günde bir oluyorum 1 Mayıs yumurtlama günüm bir oğlum var ikinciyi Allah izin verirse kız istiyorum ne zman ilişkiye girmem gerek
Ovulasyon testi alıp takip yapın, çünkü her ay yum aynı gün saatte olmuyor
yum ve çatlama araaindaki saat uzun mu kısa mi bu da önemli.catlamadan üç gün öncesi ilişkiyi kesin.
16. Gün çatlama ise 13. Gün son ilişki olsun
Adetten sonraki 2-3 gün korunmalı ilişki olsun diğer günler deneme şeklinde

Pazartesi gelicek ovulasyon testi inslah tutar

Merhaba bu ay erken yumurtlama oldu sanırım gün aşırı ilişkiye giriyorduk. Dünki ovulasyon da bir şey yoktu bugün baktım ovulasyon gunu gibi görünüyor sizce de olemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…