- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.101
Merhaba canım ikisine ovulasyon test ile hamile kaldım ilk kızıma adetimin 19.gunu pozitif vermişti ve 20.gun siliklesti pikin akşamı ve siliklesti akşam.birlikte olduk adetime 4 gün kala HCG idrarda pozitif verdi yani yumurtlamadan sonra 10.gunde.POWERHACK merhaba canım kızlarına nasıl hamile kaldın paylaşırsan arkadaşlara da yardımcı olursun belki
Sağol canım sağlıkla huzurla buyusunlerMerhaba canım ikisine ovulasyon test ile hamile kaldım ilk kızıma adetimin 19.gunu pozitif vermişti ve 20.gun siliklesti pikin akşamı ve siliklesti akşam.birlikte olduk adetime 4 gün kala HCG idrarda pozitif verdi yani yumurtlamadan sonra 10.gunde.
İkinci kızıma adetimin 4.gunu ovulasyon test pozitif verdi o ara son kahve lekeleri yaşıyordum sasirdim tabi bu kadar erken beklemiyordum 5.gun siliklesti leke gider gitmez birliktelik oldu pko olduğum için dengesiz bir adet yapısı vardı bende o yüzden erken yumurtlama olmuş adetin 15.gunu test pozitif verdi kan verdim pozitif adetimin 20.gunu kese gördüm adet günü kalp atışını duydum
Amin canım Allah razı olsun rabbim isteyen herkese tez vakitte sağlıklı sihaatli evlatlar nasip etsin insallah 37 kilo verince pko kalmadı bende şükür atlattım onudaSağol canım sağlıkla huzurla buyusunler
Arkadaşın denemesiCanım benim ikinci bebeğim 11 yaşında oglum var ikinci evliligimi yaptım esimin de 11 yaşında oğlu var O yüzden kızımız olsn çok istedik 18 nisanda son adet 3 gün sürüyor ilk ilişki 23 sonra 25 27 28 inde oldu ilk ay tuttu inş kızımız tutunmustur
A Angelgirlll Bu nedir bana da yardımcı olurmusuniz acaba teşekkürler bende Rabbim izin verirse yakın zamanda istiyorum bebis5-12 mayis
29-31 mayıs
Wvet bende görüştüm 7 aylık periyot hazırlıyor...100 TL... baya kişiyi bilmiş ama ben burayı bulunca bayana dönüş yapmadimYa arkadaşlar instgrmda bir bayan var ücretli cinsiyet hesabı yapıyor diyorki sen yumurtlamaya ne kadar dikkat etsen de baZen olmaz .cunku yumurtlama günü kız günü mü yoksa erkek günü mü ona bakıyorum mesela son adet tarihini söylüyorsun yumurtlama gününü söylüyorsun atıyorum bu ay %70 kız olur diyor Eğer sende yumurtlamadan sonra 5 gün ilişki olcak diyo.bi bilginizvar mı bunlarla ilgili Doğru mudur
Bu yazıyı hangi siteden bulabilirim acaba bilen varmi?Ben sirke ile yaptım burda yapıp olumlu sonuç olanları gördüm
Tutanlar var evetOvulasyon takibi yapıp yumurtlama gününden 2 gün öncesinde yapıp kız olan varmı geçmiş senelerdeki arkadaşların tuttumu
Ovulasyon testi alıp takip yapın, çünkü her ay yum aynı gün saatte olmuyorSiz denediniz mi benim son adet tarihim 16 Mart 30 günde bir oluyorum 1 Mayıs yumurtlama günüm bir oğlum var ikinciyi Allah izin verirse kız istiyorum ne zman ilişkiye girmem gerek
Pazartesi gelicek ovulasyon testi inslah tutarOvulasyon testi alıp takip yapın, çünkü her ay yum aynı gün saatte olmuyor
yum ve çatlama araaindaki saat uzun mu kısa mi bu da önemli.catlamadan üç gün öncesi ilişkiyi kesin.
16. Gün çatlama ise 13. Gün son ilişki olsun
Adetten sonraki 2-3 gün korunmalı ilişki olsun diğer günler deneme şeklinde
Gönlünce olsun canimPazartesi gelicek ovulasyon testi inslah tutar
Evet varUygulayanlar varmı acaba geçmiş zamanlarda
Alttaki pic durumdaTekrar yaptım doğrumu diye
Pic olunca yumurtlama oluyorPic olunca ne oluyor ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?