- 5 Ocak 2021
- 821
- 850
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.121
Mesajınıza denk geldim öncelikle merhabaMerhaba bu mesajınızı yeni gördüm son durum nedir planlama tuttu mu merak ettim ben de bi kaç sayfaya denk geldim instagramdan
28 nisanda yumurtlamışsınız. Son ilişki ne zaman olmuştu. Eğer 26 nisan da son ilişki ise kız ihtimali yüksekTekrar yaptım doğrumu diye
Bence de haklısın en iyisi doktor kontrolü tşk bilgi içinBakın kızlar ovülasyon testi ile kız tutturmak çok zor. Bi anda yumurtlama olabilir. Ben bu hataya düştüm. Ve ilişkinin ertesi günü yumurtladım. Oğlum oldu. 19 mm iken ilişki yaşadım. Bu topiği baştan sona okumuş ve deneyimlemiş olarak şunu belirteyim ki kesinlikle doktor kontrolünde yapın. Ben en yakın arkadaşıma yaptırdım. 17 mm ikenn ilişki oldu başka da olmadı yani ovülasyondan 2 gün öncesinde oldu. Şimdi kızı doğacak inşallah. Bende yine hamile kalacağım zaman doktora gidip yumurtamı takip ettirip gebe kalacağım. Bu arada sağ sol takılmayın ben takıldım illa soldan olsun diye soldan oğlum oldu. Vajşnal duşta yaptım sirkeli o bile etki etmedi. Hatta ilişkide üstte oldum derin olmadı en ince ayrıtılara dikkat ettim, süt ürünlerine resmen asıldım kilo kilo süt içtim badem yedim. Bunlar fasa fiso. Tek gerçek 16mm de ilişki ve bekle. Bilimsel olan tek yöntem bu. İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur.
Merhaba ovulasyon testleriniz duruyorsa atarmisiniz burayaBakın kızlar ovülasyon testi ile kız tutturmak çok zor. Bi anda yumurtlama olabilir. Ben bu hataya düştüm. Ve ilişkinin ertesi günü yumurtladım. Oğlum oldu. 19 mm iken ilişki yaşadım. Bu topiği baştan sona okumuş ve deneyimlemiş olarak şunu belirteyim ki kesinlikle doktor kontrolünde yapın. Ben en yakın arkadaşıma yaptırdım. 17 mm ikenn ilişki oldu başka da olmadı yani ovülasyondan 2 gün öncesinde oldu. Şimdi kızı doğacak inşallah. Bende yine hamile kalacağım zaman doktora gidip yumurtamı takip ettirip gebe kalacağım. Bu arada sağ sol takılmayın ben takıldım illa soldan olsun diye soldan oğlum oldu. Vajşnal duşta yaptım sirkeli o bile etki etmedi. Hatta ilişkide üstte oldum derin olmadı en ince ayrıtılara dikkat ettim, süt ürünlerine resmen asıldım kilo kilo süt içtim badem yedim. Bunlar fasa fiso. Tek gerçek 16mm de ilişki ve bekle. Bilimsel olan tek yöntem bu. İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur.
Merhaba ovulasyon testleriniz duruyorsa atarmisiniz buraya
Canim rica etsem 18. nolu testin tarihi nedirEki Görüntüle 2854637
Kırmızı tik ilişki saati ve günü sabah 10 da oldu ilişki ve dediğim gibi oğlan oldu.
24 ağustos neden sordunuzCanim rica etsem 18. nolu testin tarihi nedir
Bi hesabim var canim tutuyormj diye bakicaktim tesekkür ederim24 ağustos neden sordunuz
24 ağustosCanim rica etsem 18. nolu testin tarihi nedir
Tutuyor mu ?Bi hesabim var canim tutuyormj diye bakicaktim tesekkür ederim
Evet 2020 ise tutuyor erkek24 ağustos
Tutuyor mu ?
SelamBi hesabim var canim tutuyormj diye bakicaktim tesekkür ederim
SelamBi hesabim var canim tutuyormj diye bakicaktim tesekkür ederim
Merhaba ne hesabı yapıyorsunEvet 2020 ise tutuyor erkek
Bende merak ettim nasıl bi hesap acaba, kan yenileme gibi miKendimce bi hesap canim
Merhaba bildirimime düştünüz sizi orada gördüm. bende yumurtlamadan 1 gün önce tek ilişki oldu, 26 gün adet döngüm 12. Ci gece deneme oldu, 13 gün ultra pik ve çat oldu çünkü benim pikten hemen sonra çat olur şuan 9 haftalık hamileyim cinsiyeti merakla bekliyoruz bu arada bizim çalışmalar erkek yönündeydi. Allah gönüllerimiz deki evladı kucağımıza almayı nasip eylesin inşallahBakın kızlar ovülasyon testi ile kız tutturmak çok zor. Bi anda yumurtlama olabilir. Ben bu hataya düştüm. Ve ilişkinin ertesi günü yumurtladım. Oğlum oldu. 19 mm iken ilişki yaşadım. Bu topiği baştan sona okumuş ve deneyimlemiş olarak şunu belirteyim ki kesinlikle doktor kontrolünde yapın. Ben en yakın arkadaşıma yaptırdım. 17 mm ikenn ilişki oldu başka da olmadı yani ovülasyondan 2 gün öncesinde oldu. Şimdi kızı doğacak inşallah. Bende yine hamile kalacağım zaman doktora gidip yumurtamı takip ettirip gebe kalacağım. Bu arada sağ sol takılmayın ben takıldım illa soldan olsun diye soldan oğlum oldu. Vajşnal duşta yaptım sirkeli o bile etki etmedi. Hatta ilişkide üstte oldum derin olmadı en ince ayrıtılara dikkat ettim, süt ürünlerine resmen asıldım kilo kilo süt içtim badem yedim. Bunlar fasa fiso. Tek gerçek 16mm de ilişki ve bekle. Bilimsel olan tek yöntem bu. İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur.
Yüzde doksan erkektir canım. Benim ikinci oğlum bu şekilde olmuştu. Peki kızların nasıl oldu önereceğin bişey var mı ?Merhaba bildirimime düştünüz sizi orada gördüm. bende yumurtlamadan 1 gün önce tek ilişki oldu, 26 gün adet döngüm 12. Ci gece deneme oldu, 13 gün ultra pik ve çat oldu çünkü benim pikten hemen sonra çat olur şuan 9 haftalık hamileyim cinsiyeti merakla bekliyoruz bu arada bizim çalışmalar erkek yönündeydi. Allah gönüllerimiz deki evladı kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?