Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Merhaba. Hanımlar eskiyskilerdwnim beni bilen bilir 12 yaşında oğlum var 2.deneme olmadı benimde uzunca bir süre ara verdim bat beklenenden wpeycce geçti 36. Gundeyim herzaman ki gibi silik testler ama farklı olarak regl aralığın 27 28 gün hatta geçen ay 25 günde oldum buay yaklaşık gecikme 10 gün kadar acaba ihtimal vermeliyim buarada korumasiz ilişki reglden 1 gün sonra öldü digerleri geri cekilme

Eklentiler

• IMG_20210513_194332.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_20210513-184836~2.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 93
Bakın kızlar ovülasyon testi ile kız tutturmak çok zor. Bi anda yumurtlama olabilir. Ben bu hataya düştüm. Ve ilişkinin ertesi günü yumurtladım. Oğlum oldu. 19 mm iken ilişki yaşadım. Bu topiği baştan sona okumuş ve deneyimlemiş olarak şunu belirteyim ki kesinlikle doktor kontrolünde yapın. Ben en yakın arkadaşıma yaptırdım. 17 mm ikenn ilişki oldu başka da olmadı yani ovülasyondan 2 gün öncesinde oldu. Şimdi kızı doğacak inşallah. Bende yine hamile kalacağım zaman doktora gidip yumurtamı takip ettirip gebe kalacağım. Bu arada sağ sol takılmayın ben takıldım illa soldan olsun diye soldan oğlum oldu. Vajşnal duşta yaptım sirkeli o bile etki etmedi. Hatta ilişkide üstte oldum derin olmadı en ince ayrıtılara dikkat ettim, süt ürünlerine resmen asıldım kilo kilo süt içtim badem yedim. Bunlar fasa fiso. Tek gerçek 16mm de ilişki ve bekle. Bilimsel olan tek yöntem bu. İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur.

Bence de haklısın en iyisi doktor kontrolü tşk bilgi içininşallah bir de kızınız olur

Merhaba ovulasyon testleriniz duruyorsa atarmisiniz buraya

Kızlar başlığı görünce sizlere yardım amaçlı yazmak istedim.
Ben kıbrıslıyım Eşim iranlı, buraya (İran - Tahran) hem aileyi ziyaret, hem şimdi iş güç yokken tüp tedavisi görmek için birkaç aylığına geldik.
Bugün opu işlemim vardı. Gittiğim merkezde şunu duyum;
"4 erkek 2 kız embriyo oluştu erkekleri imha mı edelim diye soruyordu" hemşire.
Konuyu merak ettim sordum, istediğimiz cinsiyeti koyabiliyormusunuz diye. Hayır sizin hiç çocuğunuz yok olmaz, prosedüre uygun değilsiniz dediler. Meğer bu işlmemi yaptırmak için çocuk sahibi olmanız şartmış.
Yani bazı kişiler belki kız yada erkek çocuğu için elinden geleni yapıyordur, belki bu tarafa yolunuz düşerse bilin diye yazmak istedim.
İranda Tahran şehrinde bu işlem yapılıyor kızlar, fiyatı bence çok uygundur. Fiyatını sormadım tabii ama tüp bebek t.c ye oranla çok uygun fiyat. Burası Ambargolu bir ülke olduğu halde İlaçlar çok ucuz (devlet doları ilaç sektöründe çok ucuz veriyor, kısaca kendi cebinden veriyor).
1 kişinin bile işine yararsa ne mutlu bana

Son düzenleme:
Merhaba bildirimime düştünüz sizi orada gördüm. bende yumurtlamadan 1 gün önce tek ilişki oldu, 26 gün adet döngüm 12. Ci gece deneme oldu, 13 gün ultra pik ve çat oldu çünkü benim pikten hemen sonra çat olur şuan 9 haftalık hamileyim cinsiyeti merakla bekliyoruz bu arada bizim çalışmalar erkek yönündeydi. Allah gönüllerimiz deki evladı kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah

Yüzde doksan erkektir canım. Benim ikinci oğlum bu şekilde olmuştu. Peki kızların nasıl oldu önereceğin bişey var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…