Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Yüzde doksan erkektir canım. Benim ikinci oğlum bu şekilde olmuştu. Peki kızların nasıl oldu önereceğin bişey var mı ?
Amin inşallah kuzum ağzın bal yesin ben şöyle söyleyeyim kızlara hep sık ilişki yaşadım ilk kızım neredeyse her gün ilişki oldu ikinci kızımda soğan kürü kullanmıştım kist vardı vajina duvarında o sebepten, o ay kalmışım 2 ci kızıma, o yüzden onu nasıl oldu hiç anlamadım ama iyikide oldu diyorum şimdi birde faydası olurmu bilmem YouTube de bir video izlemiştim yumurta çatladıktan 12 yada 24 saat sonra asidikleşir adet görmeye hazırlanır. Bazıları erkek bebek için çatlamayı bekliyor kız oluyor belki bununla ilgisi olabilir çünkü X kromozom asidikte yaşıyor ölmüyor sonra adete yakın tekrar yumurtlayanlar var belki de öyle tutuyor XX kromozom. Rabbim dualarınızın karşılığını verir inşallah sizler içinde dua ederim inşallah rabbim sizleride kız evlatlarınızla müjdelesin ben burda birbirimiz için yaptığımız duaya sonsuz inanıyorum olacak inşallah

İnşallah bende çok dua ediyorum böyle okuduğum herkese. İki nimeti de yaşayanlar belki anlayamıyor ama çok içim burkuluyor. Hele iğneleyici laf söyleyenlere daha da üzülüyorum. Bi elbise görüp kız olsa alırdın, kız evlat başka oluyor vs vs sözleri çok incitiyor. Rabbim nasib etsin inşallah herkese dilediğini

Güzel Allah'ım nasip edecekte olacak canım bunun bilincinde olmak en güzel ilaç, ne yaparsak yapalım rabbim ol derse olacak o yüzden herşeyden önce hayırlısını sonra sağlıklı Salih ve Saliha olanı istemek lazım o bizim için hayırlı olanı verecek inşallah gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı eyler burada dua edelim birbirimize müminin mümine yaptığı dua daha çabuk kabul olur. Allah kız evlat için heves ettiğiniz herşeyi size tattırsın inşallah

Sağol canım benim.. Allah dualarını sana da en hayırlı şekilde yaşatsın, oğulların olsun sağlıklı sıhhatli..

Teşekkür ederim bilginiz için. Keşke kızları olan ve ilişki günleri bilen herkes yazsa da bize fikir olsa
Ben yazabilirim 18 haftalık kız bebeğe hamileyim.Benim yumurtlama dahil hergun oldu ilişki.Yardimci olur mu bilmem ama söyleyim dedim

Kızlar ensm sğresşni okuyun bende bu sitede okumuştum bol bol ensm ve meryem süresini okuyun

Belli oldu mu cinsiyet

Bilgi paylasirsaniz cok sevinirim burdan oraya gidis hakkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…