- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.141
Teşekkür ederim bilginiz için. Keşke kızları olan ve ilişki günleri bilen herkes yazsa da bize fikir olsaRegl bitişinden sonra yani yumurtlamaya yaklaşık 3-4 gün varken tek ilişki oldu. Şu an kızım kucağımda yatıyor çok şükür
Amin inşallah kuzum ağzın bal yesinYüzde doksan erkektir canım. Benim ikinci oğlum bu şekilde olmuştu. Peki kızların nasıl oldu önereceğin bişey var mı ?
İnşallah bende çok dua ediyorum böyle okuduğum herkese. İki nimeti de yaşayanlar belki anlayamıyor ama çok içim burkuluyor. Hele iğneleyici laf söyleyenlere daha da üzülüyorum. Bi elbise görüp kız olsa alırdın, kız evlat başka oluyor vs vs sözleri çok incitiyor. Rabbim nasib etsin inşallah herkese dilediğiniAmin inşallah kuzum ağzın bal yesinben şöyle söyleyeyim kızlara hep sık ilişki yaşadım ilk kızım neredeyse her gün ilişki oldu ikinci kızımda soğan kürü kullanmıştım kist vardı vajina duvarında o sebepten, o ay kalmışım 2 ci kızıma, o yüzden onu nasıl oldu hiç anlamadım ama iyikide oldu diyorum şimdi birde faydası olurmu bilmem YouTube de bir video izlemiştim yumurta çatladıktan 12 yada 24 saat sonra asidikleşir adet görmeye hazırlanır. Bazıları erkek bebek için çatlamayı bekliyor kız oluyor belki bununla ilgisi olabilir çünkü X kromozom asidikte yaşıyor ölmüyor sonra adete yakın tekrar yumurtlayanlar var belki de öyle tutuyor XX kromozom. Rabbim dualarınızın karşılığını verir inşallah sizler içinde dua ederim inşallah rabbim sizleride kız evlatlarınızla müjdelesin ben burda birbirimiz için yaptığımız duaya sonsuz inanıyorum olacak inşallah
Güzel Allah'ım nasip edecekte olacak canım bunun bilincinde olmak en güzel ilaç, ne yaparsak yapalım rabbim ol derse olacak o yüzden herşeyden önce hayırlısını sonra sağlıklı Salih ve Saliha olanı istemek lazım o bizim için hayırlı olanı verecek inşallah gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı eyler burada dua edelim birbirimize müminin mümine yaptığı dua daha çabuk kabul olur. Allah kız evlat için heves ettiğiniz herşeyi size tattırsın inşallahİnşallah bende çok dua ediyorum böyle okuduğum herkese. İki nimeti de yaşayanlar belki anlayamıyor ama çok içim burkuluyor. Hele iğneleyici laf söyleyenlere daha da üzülüyorum. Bi elbise görüp kız olsa alırdın, kız evlat başka oluyor vs vs sözleri çok incitiyor. Rabbim nasib etsin inşallah herkese dilediğini
Sağol canım benim.. Allah dualarını sana da en hayırlı şekilde yaşatsın, oğulların olsun sağlıklı sıhhatli..Güzel Allah'ım nasip edecekte olacak canım bunun bilincinde olmak en güzel ilaç, ne yaparsak yapalım rabbim ol derse olacak o yüzden herşeyden önce hayırlısını sonra sağlıklı Salih ve Saliha olanı istemek lazım o bizim için hayırlı olanı verecek inşallah gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı eyler burada dua edelim birbirimize müminin mümine yaptığı dua daha çabuk kabul olur. Allah kız evlat için heves ettiğiniz herşeyi size tattırsın inşallah
Ben yazabilirimTeşekkür ederim bilginiz için. Keşke kızları olan ve ilişki günleri bilen herkes yazsa da bize fikir olsa
Sağolun tabi ki önemseyip yazmanız bile yeter.. sık ilişki elbette kız için önemli çoğu kişi de denk geldimBen yazabilirim18 haftalık kız bebeğe hamileyim.Benim yumurtlama dahil hergun oldu ilişki.Yardimci olur mu bilmem ama söyleyim dedim
Kızlar ensm sğresşni okuyun bende bu sitede okumuştum bol bol ensm ve meryem süresini okuyunİnşallah bende çok dua ediyorum böyle okuduğum herkese. İki nimeti de yaşayanlar belki anlayamıyor ama çok içim burkuluyor. Hele iğneleyici laf söyleyenlere daha da üzülüyorum. Bi elbise görüp kız olsa alırdın, kız evlat başka oluyor vs vs sözleri çok incitiyor. Rabbim nasib etsin inşallah herkese dilediğini
Belli oldu mu cinsiyetMerhaba bildirimime düştünüz sizi orada gördüm. bende yumurtlamadan 1 gün önce tek ilişki oldu, 26 gün adet döngüm 12. Ci gece deneme oldu, 13 gün ultra pik ve çat oldu çünkü benim pikten hemen sonra çat olur şuan 9 haftalık hamileyim cinsiyeti merakla bekliyoruz bu arada bizim çalışmalar erkek yönündeydi. Allah gönüllerimiz deki evladı kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah
Bilgi paylasirsaniz cok sevinirim burdan oraya gidis hakkindaKızlar başlığı görünce sizlere yardım amaçlı yazmak istedim.
Ben kıbrıslıyım Eşim iranlı, buraya (İran - Tahran) hem aileyi ziyaret, hem şimdi iş güç yokken tüp tedavisi görmek için birkaç aylığına geldik.
Bugün opu işlemim vardı. Gittiğim merkezde şunu duyum;
"4 erkek 2 kız embriyo oluştu erkekleri imha mı edelim diye soruyordu" hemşire.
Konuyu merak ettim sordum, istediğimiz cinsiyeti koyabiliyormusunuz diye. Hayır sizin hiç çocuğunuz yok olmaz, prosedüre uygun değilsiniz dediler. Meğer bu işlmemi yaptırmak için çocuk sahibi olmanız şartmış.
Yani bazı kişiler belki kız yada erkek çocuğu için elinden geleni yapıyordur, belki bu tarafa yolunuz düşerse bilin diye yazmak istedim.
İranda Tahran şehrinde bu işlem yapılıyor kızlar, fiyatı bence çok uygundur. Fiyatını sormadım tabii ama tüp bebek t.c ye oranla çok uygun fiyat. Burası Ambargolu bir ülke olduğu halde İlaçlar çok ucuz (devlet doları ilaç sektöründe çok ucuz veriyor, kısaca kendi cebinden veriyor).
1 kişinin bile işine yararsa ne mutlu bana
Hayır, haftaya gidicem kısmetse gösterir inşallahBelli oldu mu cinsiyet
Gidiş olarak t.c pasaportu yeterli, vize gerekmiyor, 90 günlük süre veriyorlar. cinsiyet seçimi ücreti yaklaşık 30 bin TL imiş onu öğrendim.Bilgi paylasirsaniz cok sevinirim burdan oraya gidis hakkinda
Tamam canim sağolEceCigdem canım bu postu incele
Test yok mu canım yap bi bakalmKızlar benim adetim 2 gun geçikti acabına hamilemiyim yardımcı olur musunuz
YokTest yok mu canım yap bi bakalm
Mide bulantısı hissizlik var biraz karınım ağrıyor du oda geçti kafamda dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?