Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
merhaba bende topiğe katıldım 5.5 yaşında bir oğlum var Allah nasip ederse bir de kızımız olsun inşallah neler yaptınız kızlar:)

KIZLAR KEŞKE BİR UYGULAMA OLSA SAT TARİHİNİ GİRSEK VE BİZE FAYDA GÖRECEĞİMİZ GÜNLERİ BİLDİRSE NE GÜZEL OLURDU DEĞİL Mİ?

merhaba herkese, 3 buçuk yaşında oğlum var ve ben de çok kızım olsun istiyorum. 2022 için planlyorum bana önereceğiniz şeyler var mıdır? sayfaları okuyorum ama 1345 sayfa ve kaçıracağım bir şeyler olacak mutlaka. o yüzden şunları şunları yaptım kızım oldu diyen varsa lütfen yazsın :)

aynı durumdayız bende şuan araştırma aşamasındayım umarım rabbim nasip eder de 2022 de kızlarımızı kucağımıza alırız:)

merhaba bende topiğe katıldım 5.5 yaşında bir oğlum var Allah nasip ederse bir de kızımız olsun inşallah neler yaptınız kızlar:)
Merhaba, topikte eskiyim,arkadaşlardan deneyip tutturanlar var,geçmiş yazışmalarına bakabilirsiniz,genelde yumurta catlamasindan 2.5-3 gün öncesi ilişki bırakılmalı deniyor.
sarimykt, sessizcekimsesizce, semra2312, esratnc, pamuk13, muzik04 kullanıcıların geçmişine bakabilirsiniz.internetten ovulasyon testi alıp en az iki ay takiple yumurtlamayı belirleyebilirsiniz ya da doktor takibinde yumurtlama takibi ile..

Kızlar bir de ay takvimi var,ovulasyon testinde yumurtanın çatlama tarih saati ay takviminde hangi burca denk gelirse bebek kız ya da erkek olur deniyor..eril ve dişil burçlar diye ayrılmış.son zamanlarda duyduğum şeyde bu var..

çok çok teşekkür ederim umarım denemeleer başarılı olur hakkımızda hayırlısı :)

Merhaba, iki ay yumurtlamayı takip edip ondan sonraki ay mı denenmeli?

Slmlar 35 yaşındayım. 8 ve 5 yaşında iki oğlum oldu. Siteyi tam çözemedim. Hep kızımız olsun istedik inşallah 3 ye. Kız için neler yapmalıyım yardım edecek kız anası aranıyooooorrrr

Slmlar 35 yaşındayım. 8 ve 5 yaşında iki oğlum oldu. Siteyi tam çözemedim. Hep kızımız olsun istedik inşallah 3 ye. Kız için neler yapmalıyım yardım edecek kız anası aranıyooooorrrr
Allah gönlünüze göre versin. İki erkek büyütmek zor, çocuklarınız uslu muydu bilmiyorum ama ben bu riske girmezdim galiba Allah onlara can sağlığı versin. Doktorda yumurtlama takibi yaptırarak yumurtlama gününden 3 ya da 5 gün önce ilişki öneriyorlar sanırım, benim burda okuduğum ve daha önce duyduğum kadarıyla. Ben bir takvim uygulaması indirdim, ordan takip ediyorum. Zaten yumurtlama günlerinde yoğun akıntı oluyor, o günlerde erkek olma olasılığı yüksek.

Erkek cocugu ister istemez hareketli ve yorucu oluyor. 2 cocuk ta cin takvimi denedik. Ama hep kızımız olsun istedik. Aklımda hep 3 cocuk vardı Bi bakıyorum vazgeçiyorum Bi bakıyorum istiyorum.ama bu yumurtlama öncesini deniycem tabi vazgecmezsem. 2 ay önce dış gebelik yaşadım haberim yokken kalmışım ve kendim düşürdüm. Bilemiyorum yanii

Her şeyin hayırlısı. Çin takvimi bilimsel bir şey değil bildiğim kadarıyla, denemek hiç aklıma gelmedi. Biz de ikinci çocuk için kararsızız, yaşımız ilerledi geç evlendik, enerjimiz sabrımız yeter mi bilemiyoruz. Cinsiyete gelince kızımız olsun istiyoruz ama iki erkek de iyi anlaşır diyoruz.

Selam herkese. 3 oğlandan sonra 40 olmadan bir daha şansımızı desek mi diyoruz eşimle yine. Kararsizim ama gönlüm de istemiyor desem yalan olur. 3. Oğlan yoruyor yormuyor değil ama büyüdü 3 yaşını doldurdu. Seneye anaokuluna başlayacak. Ne dersiniz hatunlar 4. 'yu patlarsak mi şaka bir yana valla gönlümüz bir geçmiyor kızdan eşimin de benim de kiminki soğusa diğeri alevlendiriyor ne olacak halimiz... yalnız benim tezler tutmadı var mı başka biraz o olan. Bu ara adet de 28.günde değil 29 30 34 oluyor kafasına göre. Yeni de diyete başladım tam plan oturana kadar biraz kilo veririm pandemide yedik yattık.

Hayırlısı olsun inşallah yas kaç ki geç mi.olur diye düşünüyorsunuz merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…