Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Hayırlısı olsun inşallah yas kaç ki geç mi.olur diye düşünüyorsunuz merak ettim.
37-41 yaşlarımız. Bir yaştan sonra insanda enerji ve sabır azalıyor, yetememekten dolayısıyla depresyona girmekten korkuyorum. Lohusalık çok sıkıntılı bir dönem, yardım edenim yok, o süreçte bir çocuk ve bir bebeğe nasıl bakabilirim, e çalışıyorum da, günümüz şartlarında ücretsiz izin şansım da yok maddi açıdan.

Allah gönlünüze göre versin. Çok zor gerçekten. Arkadaşım 4. oğlandan sonra tansiyon hastası oldu. Eşi asker, uzun süreli görevlere gidiyor, dolayısıyla çocukların her derdine kendisi koşturdu yıllarca. Siz kendinizde o enerjiyi ve sabrı görüyorsanız neden olmasın. Tabi bir de yine oğlan olursa hüsran olmayacaksa sizin için.

Işte öncelikle buna alışmak lazım sanırım erkek olursa diye. Çünkü 3. oğlanda hamilelik tansiyonundan tütün şeker vitamin eksikliği kolesterol herşeyim oynadı. Çok şükür toparladık 6 ay 1 sene içinde. En küçük seneye anaokuluna gidecek. Büyükler de okula gidiyor bende 84 luyumo gücüm enerjim var mı bilmiyorum ama istemiyorum desem yalan olur

Asiniz normal aslında. Tabi yine sizin bileceğiniz şey. Yasa takılmayın Allah sabrını veriyor. Benim eşim çok yardımcı saolsun. Aslında o yüzüden istiorum çünkü eşim çok istiyor bir kızı olsun. Hayırlısı hakkımızda bakalım.

Eşim temizlik ve yemek yapar ama bebek anneye yapışık sürekli ilk aylarda. Banyonu yapamıyorsun özgürce. İlk ay alarm kurup iki saatte bir emzir, alt değiştir, sonra uzunca bir süre gece bez değiştir, besle. Gece vakti bunları yapmak beni psikolojik olarak yormuştu, uykusuzluğu ayrı, tedirginliği ayrı, ilk bebek acemiliği belki de. İlki bir yıl sonra oldu, ikinci olur mu bilmiyorum zaten. Ama sanırım deneyeceğiz. Hepimizin gönlüne göre ve kolaylıkla olur inşallah.

Merhaba hanımlar oğlumun alnının ortasında burnunun üstünde mavi damar var hafif bi şekilde gören diyor arkası erkek sonra diyorlar kız güzelliği var kız olur arkası bunlar hurafedir dimi

Ne yaparsak yapalım Allah’ın dediği oluyo üç erkek annesi olarak bir kızım olsun çok istedim ama nasip olmadı mutlaka var bir hayır bekleyip görcez bakalım

Merhabalar benimde bir oğlum var 3.5 yaşında şimdi ona kardeş düşünüyoruz tabi öncelikle sağlıklı hayırlısı olsun dileğim ama kız bebek çok istiyorum rabbimin zoruna gitmesin ama kız bebek hastasıyım bende inşallah diyor ve tavsiyelerinizi bende bekliyorum

Seni yeniden gordugume cok sevindim sayfanin en basindan okuyanlardanim senin sonuncu nasil erkek oldu hala saskinim yumurtadan cok onceydi cunku

Tezler derken neler yaptınız acaba. Bide kadın dogumcuya gidip yumurtanın 15mm olduğu zaman kız diye okudim .yani Dr kontrol altında deneyin derim

Canım yontemımı yazmıstımda yıne yazayım sık ilişki ıle sperm gucsuzlestırme yaptım ben.. Sperm gucsuz olunca kız oluyo her gun veya gun asırı ılıskı oldu ve ılıskıden sonra sola yattım ve 4444 duası var onun tesbıhatını cektim kıza nıyet edip cok sukur 2 oglandan sonra kızım oldu şükür

Benim ilk çocuk, sık ilişki ile erkek oldu.

Arkadaşlar sık ilişki bile olacaksa bence ovulasyon testi ile takip edilip t nin silik zamanları degerlendirilmeli, yani yum dan 2 gün öncesine kadar catlamadan bir gün sonrası devam edilmeli bence.. hiii tabi bir de erkekten gelen sperm de etken,baskınlık yani, bir de vajinanın asidik olup olmaması ile de alakalı

Benim hergun ilişkiyle kızım oldu şükürler olsun onu verene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…