Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Merhaba 3 numara neyiniz oldu

Selamlar herkeseee kiz bebis deneyen kalmadi herhalde, topik cok sessiz..

Bu ay ovulasyon testlerine baslamak istiyorum, dikkat etmem gerekenler nedir acaba? Bilen yardimci olabilirmi

Slmlar 35 yaşındayım. 8 ve 5 yaşında iki oğlum oldu. Siteyi tam çözemedim. Hep kızımız olsun istedik inşallah 3 ye. Kız için neler yapmalıyım yardım edecek kız anası aranıyooooorrrr
Merhaba arkadaslar bende bu siteyi okuyup denedim rabbimin hikmetiyle 2. Evladım kız oldu bşr hafta enam süresi okudum’yason hatmi 40 tane meryem süresi 40 tane okudum nu nıyetle’ sonra buradaki arkadaşım tabsiye etmiştim sık ilişki iki kere hatta biri dısına diğeri içine olacak şekilde. Bir de beyaz sirke kullandım

Beyaz sirke derken nasıl kullandiniz

Herkese merhaba naparsiniz. Pandemi.kirdi geçti herkesi. Pandemi bitiyor bugün eşimle acaba 4. Denesek mi diyoruz ne yapacağım hiç bilmiyorum denediklerim tutmadı nasıl yapicam bir yardımcı olun

Herkese merhaba naparsiniz. Pandemi.kirdi geçti herkesi. Pandemi bitiyor bugün eşimle acaba 4. Denesek mi diyoruz ne yapacağım hiç bilmiyorum denediklerim tutmadı nasıl yapicam bir yardımcı olun
çin takvimini denediniz mi acaba? ben de ctesi kontrole gittim kadın doğuma. Acaba kız için ihtimalleri arttıracak bir şey var mı diye sordum. Dr kelin ilacı olsa başına sürerdi benim de 2 oğlum var dedi. Ben yazın istiyorum hamile kalmayı mayıstan sonra. su shettles yöntemini deneyeceğim bana mantıklı gelen bir tek o oldu. yumurtlama öncesi sık ilişki ve 2 gün önce bırakmak.

Merhaba çin takvimine göre iki kız bir oğlum olmalı ama üç oğlum var.
Ben adet öncesinden başlayacağım her gün ilişkiye tabi başta korunmalı adet sonu korunmasız. Çünkü spermler uzun süre kalitesiz olmalı. 14. Gün yum oluyor. En son 12. Gün iki dışarı bir içeri ile birakicam. Şimdilik bana da mantıklı gelen bu. Bakalım yine de araştırma içindeyim. Doktorlar bilemiyor yada mantığını çalışmıyor bmiyprum. Yada yeminleri içerisinde bu yasak bir durum da olabilir.

Şu instagramda planlama yapan sayfalar var hiç görüştünüz mü

Merhaba canim , Çattan sonra denemeyi düşündünmü ihtimal sanki daha yüksek gibi lh testi ilemi yol alacaksin

anladım arkadaşlar. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben oğluma ovülasyon testi ile hamile kaldım tek ilişkiyle. Şimdi yine ovülasyon testiyle mi denesem bilemiyorum ya. Ovülasyon testi sanki erkek bebek isteyenler için daha uygun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…