- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.201
Merhaba hamilelik oluştu muKızlar çatlamış mı bu ya, dün gece ilişki oldu 11. Gün yani
Merhaba hamilelik var miYaa çok mutlu oldum şimdi bana da nasip olur insallah hayırlısıylaçok teşekkür ederim yazdığınız için. 3. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın gönlünüzdeki neyse o olsun inşallah
Merhaba 3 numara neyiniz olduCnm cok tesadufen gordum mesajinizi ve yazmak istedim... ben ilk oglumu 23 haftalikken erken dogumla kaybetmistim sonra 1 hafta sonra ruyamda beyaz bi makas gormustum ve anlami 2 kiz cocuk demekmis... ve ard arda saglikli bi sekilde kiz cocuklarim oldu:) suan tekrar hamileyim ve nasip bekliyorum
Merhaba arkadaslar bende bu siteyi okuyup denedim rabbimin hikmetiyle 2. Evladım kız oldu bşr hafta enam süresi okudum’yason hatmi 40 tane meryem süresi 40 tane okudum nu nıyetle’ sonra buradaki arkadaşım tabsiye etmiştim sık ilişki iki kere hatta biri dısına diğeri içine olacak şekilde. Bir de beyaz sirke kullandımSlmlar 35 yaşındayım. 8 ve 5 yaşında iki oğlum oldu. Siteyi tam çözemedim. Hep kızımız olsun istedik inşallah 3 ye. Kız için neler yapmalıyım yardım edecek kız anası aranıyooooorrrr
Beyaz sirke derken nasıl kullandinizMerhaba arkadaslar bende bu siteyi okuyup denedim rabbimin hikmetiyle 2. Evladım kız oldu bşr hafta enam süresi okudum’yason hatmi 40 tane meryem süresi 40 tane okudum nu nıyetle’ sonra buradaki arkadaşım tabsiye etmiştim sık ilişki iki kere hatta biri dısına diğeri içine olacak şekilde. Bir de beyaz sirke kullandım
çin takvimini denediniz mi acaba? ben de ctesi kontrole gittim kadın doğuma. Acaba kız için ihtimalleri arttıracak bir şey var mı diye sordum. Dr kelin ilacı olsa başına sürerdi benim de 2 oğlum var dedi. Ben yazın istiyorum hamile kalmayı mayıstan sonra. su shettles yöntemini deneyeceğim bana mantıklı gelen bir tek o oldu. yumurtlama öncesi sık ilişki ve 2 gün önce bırakmak.Herkese merhaba naparsiniz. Pandemi.kirdi geçti herkesi. Pandemi bitiyor bugün eşimle acaba 4. Denesek mi diyoruz ne yapacağım hiç bilmiyorum denediklerim tutmadı nasıl yapicam bir yardımcı olun
Ben adet öncesinden başlayacağım her gün ilişkiye tabi başta korunmalı adet sonu korunmasız. Çünkü spermler uzun süre kalitesiz olmalı. 14. Gün yum oluyor. En son 12. Gün iki dışarı bir içeri ile birakicam. Şimdilik bana da mantıklı gelen bu. Bakalım yine de araştırma içindeyim. Doktorlar bilemiyor yada mantığını çalışmıyor bmiyprum. Yada yeminleri içerisinde bu yasak bir durum da olabilir.çin takvimini denediniz mi acaba? ben de ctesi kontrole gittim kadın doğuma. Acaba kız için ihtimalleri arttıracak bir şey var mı diye sordum. Dr kelin ilacı olsa başına sürerdi benim de 2 oğlum var dedi. Ben yazın istiyorum hamile kalmayı mayıstan sonra. su shettles yöntemini deneyeceğim bana mantıklı gelen bir tek o oldu. yumurtlama öncesi sık ilişki ve 2 gün önce bırakmak.
Şu instagramda planlama yapan sayfalar var hiç görüştünüz müMerhaba çin takvimine göre iki kız bir oğlum olmalı ama üç oğlum var.
Ben adet öncesinden başlayacağım her gün ilişkiye tabi başta korunmalı adet sonu korunmasız. Çünkü spermler uzun süre kalitesiz olmalı. 14. Gün yum oluyor. En son 12. Gün iki dışarı bir içeri ile birakicam. Şimdilik bana da mantıklı gelen bu. Bakalım yine de araştırma içindeyim. Doktorlar bilemiyor yada mantığını çalışmıyor bmiyprum. Yada yeminleri içerisinde bu yasak bir durum da olabilir.
Merhaba canim , Çattan sonra denemeyi düşündünmü ihtimal sanki daha yüksek gibi lh testi ilemi yol alacaksinHerkese merhaba naparsiniz. Pandemi.kirdi geçti herkesi. Pandemi bitiyor bugün eşimle acaba 4. Denesek mi diyoruz ne yapacağım hiç bilmiyorum denediklerim tutmadı nasıl yapicam bir yardımcı olun
Yani yumurta çatlıyor belli bir saat sonra mesela 14 15 saatçattan sonra deneme nasıl oluyor çat nedir tam olarak acabaElifAsel54
Süper annelerde deneyen olmuş ama tutmamisŞu instagramda planlama yapan sayfalar var hiç görüştünüz mü
Henüz karar vermedim araştırma aşamasındayım dahaMerhaba canim , Çattan sonra denemeyi düşündünmü ihtimal sanki daha yüksek gibi lh testi ilemi yol alacaksin
Son oğlan 14. Gün Cat oldu 15. Gün korunmasız ilişki oldu ve erkek oldu.Yani yumurta çatlıyor belli bir saat sonra mesela 14 15 saat
Ben oncesi diye hatırlıyorum ole kalmış aklımdaSon oğlan 14. Gün Cat oldu 15. Gün korunmasız ilişki oldu ve erkek oldu.
Merhaba Instagram üzerinden cinsiyet planlaması yaptırdım sonuç hüsran gebelik bile oluşmadı bilginizeŞu instagramda planlama yapan sayfalar var hiç görüştünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?