- 1 Şubat 2021
- 287
- 224
- 33
- 57
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.221
Kime yaptırdınız acaba? Gebelikle sonuclanmamasi uzucu olmuş tabi. Ama acaba olussa tutacak miydiMerhaba Instagram üzerinden cinsiyet planlaması yaptırdım sonuç hüsran gebelik bile oluşmadı bilginize
Selamlarr benim o ay tek iliski olmuştu ovulasyon testinde iki cizgi de cok koyuydu takvim uygulamamda da yum. Günüydü sonrasinda bacaklarimi kaldirip 15 20 dk bekledim sagima dondum uyudum. Esim keciboynuzu yedi o ay ben bunlari bilerek yapmadim ama hep erkek bebek içinmiş sonra fark ettim simdi kiz icin uğraşıyorum:) acik yazdim ama kusura bakmayın insallah allah gönlünüze gore hayirli ve saglikli bir erkek evlat nasip etsinSelamlar kızlar süper annelerden geldim siz kız bebek bekleyenler olarak Rabbim gönlünüze göre versin bizlerede yardımcı olabilir misiniz ? Erkek bebekleriniz için neler yaptınız ? Bizlerde rabbim iki meyveden tattırsın istiyoruz yeme içme ? Ovulasyon testi ilişki zamanlaması? Nelere dikkat etmiştiniz
Instagram silindiği için hatırlamıyorum 6 ay geçti üzerinden bilmem belkide tutardıKime yaptırdınız acaba? Gebelikle sonuclanmamasi uzucu olmuş tabi. Ama acaba olussa tutacak miydi
Ben mayis gibi yaza dogru gebelik planliyordum mayıs ve sonrasina yaptirmistim, doktora gittim rutin kontrole amh değerim cok dusukmus dr korunmayi birakmam gerektigini acele etmem gerektigini soyledigi icin korunmayi bıraktım. Artik hayirlisi olsun hakkımızdaInstagram silindiği için hatırlamıyorum 6 ay geçti üzerinden bilmem belkide tutardı
Bana test olarak hormon testi yaptırdı sonucunu almadım henüz fakat gebelik oluşmaması için bi problem olmadığını söyledi muayenede. bu ay yeniden deneyeceğiz pik günüme 2 gün var beklemedeyiz halkımızdan hayırlı olsun dediğiniz gibi.Ben mayis gibi yaza dogru gebelik planliyordum mayıs ve sonrasina yaptirmistim, doktora gittim rutin kontrole amh değerim cok dusukmus dr korunmayi birakmam gerektigini acele etmem gerektigini soyledigi icin korunmayi bıraktım. Artik hayirlisi olsun hakkımızda
inşallah sizde bir şey çıkmaz. Benim fsh yüksek amh çok düşük çıktı. Yumurta sayım azaldığı için öyleymişBana test olarak hormon testi yaptırdı sonucunu almadım henüz fakat gebelik oluşmaması için bi problem olmadığını söyledi muayenede. bu ay yeniden deneyeceğiz pik günüme 2 gün var beklemedeyiz halkımızdan hayırlı olsun dediğiniz gibi.
İnşallah yumurtalarimi saydi sayısı çok iyi dedi bakalım nasipinşallah sizde bir şey çıkmaz. Benim fsh yüksek amh çok düşük çıktı. Yumurta sayım azaldığı için öyleymiş
Allah razı olsun gönlünüzdeki kucağınıza gelsin inşAllahSelamlarr benim o ay tek iliski olmuştu ovulasyon testinde iki cizgi de cok koyuydu takvim uygulamamda da yum. Günüydü sonrasinda bacaklarimi kaldirip 15 20 dk bekledim sagima dondum uyudum. Esim keciboynuzu yedi o ay ben bunlari bilerek yapmadim ama hep erkek bebek içinmiş sonra fark ettim simdi kiz icin uğraşıyorum:) acik yazdim ama kusura bakmayın insallah allah gönlünüze gore hayirli ve saglikli bir erkek evlat nasip etsin
amin inşallah :)Allah razı olsun gönlünüzdeki kucağınıza gelsin inşAllah
Ovulasyonla test nasıldı pekianladım arkadaşlar. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben oğluma ovülasyon testi ile hamile kaldım tek ilişkiyle. Şimdi yine ovülasyon testiyle mi denesem bilemiyorum ya. Ovülasyon testi sanki erkek bebek isteyenler için daha uygun gibi
Merhabalar 3 oğlunuza nasıl hamile kaldınız acaba ...adet sonrasimi,yum günümü,takip ederek mi acaba biraz bilgi verirmisiniz .baktim sizin eski yazılarınızı goremedim kusura bakamyinSüper annelerde deneyen olmuş ama tutmamis
Yaniliyor olabilir misin cunku beni cok etkilemisti sizin yum. Oncesi biakma saatiniz cok fazlaydi hatta nasil kiz olmadi diye ben sasirmistimSon oğlan 14. Gün Cat oldu 15. Gün korunmasız ilişki oldu ve erkek oldu.
@Angellgirl17 .........KİZ
@sahra_89201 ........ERKEK(GELECEĞİN KIZ ANNESİ )
@utkumuz .....ERKEK
@sessizcekimsesizce ........KIZ
@muzikk04 ........KIZ
@eymenikonunannesi ........ERKEK
@esratnc30 ........KIZ
@Sarimykt ........KIZ
@hayatsn ........ERKEK
@Bursalim 123 ........KIZ
@ovuc ........KIZ
@aynap ........ERKEK

@kizimbahar ........KİZ

@Ebru5050 ........ERKEK
@ANNONA ........KİZ
@Whiteandblue ...........
@zuleyha83 ........KİZ
@Semra2312 ..........
@Kalbimdeki duam ..........
UĞURLU LİSTEMİZ
@yunus_ciklet
@Elonee
@kirpigim
Neler yaptiniz ovulasyon kullandiniz miValla bende yumurtlamadan 3 4 gun once kalanlardan olabilirim adet gecikmem var bekliyorum. Belki kizdir, buraya yazarim =)
Yok kullanmadim ben 26 gnde 1 oluyorum duzenli. Yumurtlama da anlıyorum zTen ama bu kez cok erken yumurtladim olacağı varmisssNeler yaptiniz ovulasyon kullandiniz mi
hangi abla o acaba? Bir de ücret ödediniz mi acaba?Kizlar adet tarihlerini göre bakan abla var instagramda sorabilrisiniz tutuyormu diye belki yardimci olur benim iki oglumda tuttu
Ben iki oğlan dan sonra kıza hamile kaldım. Adetten sonra 2 gün başladım 4 gün ilişki sonra bıraktık. Beslenme olarak sütlü şeyler sebze et ürünlerinden uzak durdum. Eşimde ilişki öncesi sıcak banyo yaptı. 3 ayın sonunda kaldım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhangi abla o acaba? Bir de ücret ödediniz mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?