Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Selamlar kızlar süper annelerden geldim siz kız bebek bekleyenler olarak Rabbim gönlünüze göre versin bizlerede yardımcı olabilir misiniz ? Erkek bebekleriniz için neler yaptınız ? Bizlerde rabbim iki meyveden tattırsın istiyoruz yeme içme ? Ovulasyon testi ilişki zamanlaması? Nelere dikkat etmiştiniz

Selamlarr benim o ay tek iliski olmuştu ovulasyon testinde iki cizgi de cok koyuydu takvim uygulamamda da yum. Günüydü sonrasinda bacaklarimi kaldirip 15 20 dk bekledim sagima dondum uyudum. Esim keciboynuzu yedi o ay ben bunlari bilerek yapmadim ama hep erkek bebek içinmiş sonra fark ettim simdi kiz icin uğraşıyorum:) acik yazdim ama kusura bakmayın insallah allah gönlünüze gore hayirli ve saglikli bir erkek evlat nasip etsin

Instagram silindiği için hatırlamıyorum 6 ay geçti üzerinden bilmem belkide tutardı
Ben mayis gibi yaza dogru gebelik planliyordum mayıs ve sonrasina yaptirmistim, doktora gittim rutin kontrole amh değerim cok dusukmus dr korunmayi birakmam gerektigini acele etmem gerektigini soyledigi icin korunmayi bıraktım. Artik hayirlisi olsun hakkımızda

Bana test olarak hormon testi yaptırdı sonucunu almadım henüz fakat gebelik oluşmaması için bi problem olmadığını söyledi muayenede. bu ay yeniden deneyeceğiz pik günüme 2 gün var beklemedeyiz halkımızdan hayırlı olsun dediğiniz gibi.

inşallah sizde bir şey çıkmaz. Benim fsh yüksek amh çok düşük çıktı. Yumurta sayım azaldığı için öyleymiş

Allah razı olsun gönlünüzdeki kucağınıza gelsin inşAllah

Valla bende yumurtlamadan 3 4 gun once kalanlardan olabilirim adet gecikmem var bekliyorum. Belki kizdir, buraya yazarim =)

Merhablar arkadaslar benimde 1 kizim var ve super anneler sayfasindan geliyorum bende allah nasip ederse ikinciyi dusunuyorum gonlumdende birde erkek bebis geciyo kiz bebek isteyenler benimde adet bitimi sık iliski ve yum cat oncesi iliskiyle geldi kizim suan bende doktor kontrolunde dusunuyorum yumurta takipi ve cat ignesi yaptirmayi dusunuyorum bu yolla erkek bebise hamile kalanlar varmi aranizda lutfen yardimci olursaniz ne yapmam gerek

Kizlar adet tarihlerini göre bakan abla var instagramda sorabilrisiniz tutuyormu diye belki yardimci olur benim iki oglumda tuttu

hangi abla o acaba? Bir de ücret ödediniz mi acaba?
Ben iki oğlan dan sonra kıza hamile kaldım. Adetten sonra 2 gün başladım 4 gün ilişki sonra bıraktık. Beslenme olarak sütlü şeyler sebze et ürünlerinden uzak durdum. Eşimde ilişki öncesi sıcak banyo yaptı. 3 ayın sonunda kaldım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…