Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372

Merhabalar acaba Dr. Kontrolünde mi hamile kaldınız adetten 2 gün sonra sonra hiç mi korunmadiniz. Biraz daha detaylı anlatırsanız sevinirim

Merhabalar acaba Dr. Kontrolünde mi hamile kaldınız adetten 2 gün sonra sonra hiç mi korunmadiniz. Biraz daha detaylı anlatırsanız sevinirim
Yumurtlama günümü ögrenmek için test aldım önce. Doktor kontrolüm olmadı hiç. İlişkiyi erkek biraz uzaktan olarak tam anlatamıyorum. Sonra soluma yattım beslenmeyi kendim ayarladım

Bilgiler için çok teşekkür ederim ben de kızım olsun diye denemeye başladım. Yumurtlamadan 2 gün önce en son ilişki olmuştu inşallah tutar. Sizin 3 ay erken zamanda olmuş ne güzel darısı bize

Arkadaşlar test yaptırdım pozitif, eğer her şey yolunda sağlıkla ilerlerse ve cinsiyeti eğer kızsa, neler yaptığımı anlatıcam tek tek burada

Selam kızlar oğlumda ovulasyon testi kullanmıştım tam yumurtladığım gün hamile kalmıştım
Bu sefer kullanmadım ama tahminen yumurtlama gününden iki üç gün önce tek ilişki oldu bebek kız

Nsil anldnz pki öncesi oldgunu hayrlı olsun buarada
Benim döngüm 35,adet gününden 21 gün sonra yumurtluyorum 19. gün tek ilişki oldu başka da olmadı o ay muhtemelen 2 gün sonra yumurtlama oldu o şekilde biliyorum cnm ama planlı değildi sonradan hesapladığımda anladım hatta cinsiyeti muhtemelen kız olcak bu durumda demiştim kendime

Son düzenleme:
Hayrlı olsun inşaallah bizede nasip olur ama heray aynı olmuyor yum szde degsmiyimuydu

Hayrlı olsun inşaallah bizede nasip olur ama heray aynı olmuyor yum szde degsmiyimuydu
Yani önemli olan ovulasyon testi çizgileşmeye başlayınca ilişkiyi kesmek diye biliyorum yanlışım varsa düzeltsinler ben bu ay dediğim gibi test kullanmamıştım cinsiyet belirleyeyim diye de düşünmedim ama düşünseydim yumurtlamaya yakın ilişki olur sonra testi takip eder keserdim ben tamamen on beş tatile şehir dışına çıktığım için yumurtlama gününde olmamış
Ya da en garantisi doktor takibi

Bnde aynı dedginiz gbi koyulasnca bırakmayı dsunuyorm nasip baklm herşey

Oğlunuz da test nsilkn olmuştu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…