- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.261
Hayrlisi olsn 2.5gun önce ölmüş o halde kız olasilgi yüksek tabi rabbm bilir bnde öyle denicm fakat tutmaz dyrm ama cgu kisinin tutuyor testleriniz druyormuKızlar merhaba, bnmde 3.5 yasinda bi oglum var, uzun süredir kız çocuk için araştırma içindeyim tabi Allah nasip ederse, neyse bnm annem hemşire yıllar önce olan bi araştırma sonucunu vermişti eski bi gazete yazısı, tamamen bilimsel olarak orda kız çocuk için son bir yılda en erken adet tarihinizden 15 gün çıkarın bi de 2 gün daha çıkarın son ilişki günü o gün olmalı yaziyordu, ve tutma oranı baya yüksek 80 lerde yaziyordu, bn de ona göre bu ay bi deneyim dedim en erken 33. Gün adet olmuşum son bir yılda 15 çıkardım 18.gun oldu 2 daha çıkardım 16.gunde son ilişki oldu, ovulasyonla da takip ettim 18.gun pik oldu 19.gun çatladı, ayrica yüzeysel ilişki oldu veee hamile kaldım ilk aydan çokk sasirdim daha çok yeni ama eğer kız olursa söylerim size insallah
O ay başka ilişki oldumu pekiBenim döngüm 35,adet gününden 21 gün sonra yumurtluyorum 19. gün tek ilişki oldu başka da olmadı o ay muhtemelen 2 gün sonra yumurtlama oldu o şekilde biliyorum cnm ama planlı değildi sonradan hesapladığımda anladım hatta cinsiyeti muhtemelen kız olcak bu durumda demiştim kendime
Hayır aramız kötüydü eşimle ondan biliyorumO ay başka ilişki oldumu peki
Sağlıkla gelsin evladınızHayır aramız kötüydü eşimle ondan biliyorum
Hangi sayfadan yaptirdiniz acaba burdan yazmazsaniz ozelden rica etsem bende denemek istiyorum bi sayfayi gozume kestirdim gibi hemsireanne yaziyorMerhaba Instagram üzerinden cinsiyet planlaması yaptırdım sonuç hüsran gebelik bile oluşmadı bilginize
Gözünüz aydın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Herkese merhaba, daha önce hamile olduğumu yazmıştım cinsiyeti kızmış inşallah hayırlı bir evlat olur ve sağ salim kucağımıza almayı Rabbim nasip eder. Ben diyet vs özel bir şey yiyip içmedim ama hep şey derler tuz ve muz yiyenin kızı olmazmış diye. Normalde de çok muz tüketirim sadece muz yemedim gebelik planlarken ve ben kendimi bildim bileli yemekleri az tuzlu yerim. Ovülasyon takibi yaptım. 28 günde bir adet olurum ve yum günü çok kasık ağrım olur. Test silikken denedim 2 gün kala bıraktım ilişkiyi.İlişki öncesi abdest alıp dua edip namaz kıldım . Sürekli hayırlı ve sağlıklı bir kız evlat diledim. Çin takvimi Rus takvimi kan yenileme hepsine baktım kız gösteriyordu ama tabi tutmayan çok oluyor. Ben oğluma da tam yum günü hamile kalmıştım kıza da yum öncesi ilişkiyle oldu. Tek gerçek bu diyordum dua ve yum gününden önce bırakmak ama bir arkadaşım 3 gün önce bırakmasına rağmen erkek bebek bekliyormuş bundan sonra da devreye kader kısmet giriyor sanırım. Yazacağım demiştim o yüzden yazdım Rabbim herkese gönlündekini en hayırlı şekilde nasip etsin.
Tam yumurtlama gününde ilişki olmalı. Bunu ovulasyon testleriyle de takip edebilirsiniz, bedeninizi takip ederek de. Yumurtlama günlerinde kasık ağrısı, akıntı, isteklilik yaşarsınız.Erkek cocuk icin bana da yardimci olur musunuz bu ay klomen ve catlatma igmesi kullandim ama olmadi malesef
Tesekkur ederim amin insallahGözünüz aydın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Hayırlı olsun bebeginiz sağlıkla kucağınıza alin inşallah arkadaşınız ovulasyon testi kullandimi yoksa kendı tahminiyle mi yumrutlama gününü tahmin etti acaba?Herkese merhaba, daha önce hamile olduğumu yazmıştım cinsiyeti kızmış inşallah hayırlı bir evlat olur ve sağ salim kucağımıza almayı Rabbim nasip eder. Ben diyet vs özel bir şey yiyip içmedim ama hep şey derler tuz ve muz yiyenin kızı olmazmış diye. Normalde de çok muz tüketirim sadece muz yemedim gebelik planlarken ve ben kendimi bildim bileli yemekleri az tuzlu yerim. Ovülasyon takibi yaptım. 28 günde bir adet olurum ve yum günü çok kasık ağrım olur. Test silikken denedim 2 gün kala bıraktım ilişkiyi.İlişki öncesi abdest alıp dua edip namaz kıldım . Sürekli hayırlı ve sağlıklı bir kız evlat diledim. Çin takvimi Rus takvimi kan yenileme hepsine baktım kız gösteriyordu ama tabi tutmayan çok oluyor. Ben oğluma da tam yum günü hamile kalmıştım kıza da yum öncesi ilişkiyle oldu. Tek gerçek bu diyordum dua ve yum gününden önce bırakmak ama bir arkadaşım 3 gün önce bırakmasına rağmen erkek bebek bekliyormuş bundan sonra da devreye kader kısmet giriyor sanırım. Yazacağım demiştim o yüzden yazdım Rabbim herkese gönlündekini en hayırlı şekilde nasip etsin.
çok teşekkür ederim amin inşallah. Evet ovülasyon testi kullanmışHayırlı olsun bebeginiz sağlıkla kucağınıza alin inşallah arkadaşınız ovulasyon testi kullandimi yoksa kendı tahminiyle mi yumrutlama gününü tahmin etti acaba?
yok tüm testlerini atmıştı bana, tarihten de emin. Düşük ihtimal ama yine de imkansız değilmiş, olabiliyormuş. Hatta bu sitede biri daha vardı 3 günle erkek oldu diye yazan. O da ovülasyon testi kullanmış. Sizin ailenizde çok kız var mı ya da eşinizin? Onlar da etkiliyor olabilir. Ben çok bilgi sahibi değilim ama bana mantıklı gelen tek şey shettles yöntemiydi onu denedim yani 2-3 gün önce ilişkiyi bırakma ama tabi siz yine de iyice araştırın erkek olabilme ihtimali bu yöntemde düşük, ama kız da kesin değil yani.Aa hadi ya şaşırdım genelde yumurtlamadan önce kiz olur derler ama o acaba yanlış fakan mi yaptı yada 1 gün öncesine mi denk geldi acaba ona güveniyordum oda demek ki kesin değil :/kahveseverlerden
Eşimin ailesi 2 erkek 3 kız bizdede kiz ve erkek sayisi eşit ben o yöntemle güvenmiştim acaba bazı ovulasyon testlerimi yanlış çıkıyor ki dr da kontrol etmek daha mi iyi acaba?yok tüm testlerini atmıştı bana, tarihten de emin. Düşük ihtimal ama yine de imkansız değilmiş, olabiliyormuş. Hatta bu sitede biri daha vardı 3 günle erkek oldu diye yazan. O da ovülasyon testi kullanmış. Sizin ailenizde çok kız var mı ya da eşinizin? Onlar da etkiliyor olabilir. Ben çok bilgi sahibi değilim ama bana mantıklı gelen tek şey shettles yöntemiydi onu denedim yani 2-3 gün önce ilişkiyi bırakma ama tabi siz yine de iyice araştırın erkek olabilme ihtimali bu yöntemde düşük, ama kız da kesin değil yani.
ben innovita marka kullandım tavsiye ederim aşırı hassas.Eşimin ailesi 2 erkek 3 kız bizdede kiz ve erkek sayisi eşit ben o yöntemle güvenmiştim acaba bazı ovulasyon testlerimi yanlış çıkıyor ki dr da kontrol etmek daha mi iyi acaba?
Aklımda kalsın o zaman bu dediğiniz marka ben daha önce hiç kullanmadım nasıl kullanıldığını bilmiyorum tam olarak ama duymuştum çok pişman oldum ikincide denemedigime ilk cocugumda bilmiyordum ikinci de de bildiğim duyduğum şeylerin hiç birini yapmadımben innovita marka kullandım tavsiye ederim aşırı hassas.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?