- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 39
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.281
Hayırlısı sağlıklı olsun inşallah, ins gönülden geçen olsunHerkese merhaba bu ay kaza ile hamile kaldım henüz çok yeni adetimin 28 günde bir adet oluyorum 10. Gün birliktelik olmuştu başka olmadı akıntımı takip ederim zaten sürekli 12. Gün uzayan şeffaf akıntı gelmişti kız olma olasılığı sizce nedir 2 oğlum var bir de sağlıklı ve hayırlı kızım olsun çok istiyorum dua ediyorum Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
İnşallah hepimizin gönlüne göre olsun çok teşekkür ederimHayırlısı sağlıklı olsun inşallah, ins gönülden geçen olsun
Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz size birşey sormak istiyorum benim de adetim 28 günde bir oluyor ve 7-8 gün sürüyor 10. Gün olan ilişkiden kaza ile hamile kaldım ancak 8. Gün de olmuştu yine korumalı perhizli değiliz .Adetten sonraki 5 günde erkek olabilir deniliyor bunu anlayamadım sizin kaçıncı günde olmuştu hatırlıyor msunuz acabaHerkese merhaba, daha önce hamile olduğumu yazmıştım cinsiyeti kızmış inşallah hayırlı bir evlat olur ve sağ salim kucağımıza almayı Rabbim nasip eder. Ben diyet vs özel bir şey yiyip içmedim ama hep şey derler tuz ve muz yiyenin kızı olmazmış diye. Normalde de çok muz tüketirim sadece muz yemedim gebelik planlarken ve ben kendimi bildim bileli yemekleri az tuzlu yerim. Ovülasyon takibi yaptım. 28 günde bir adet olurum ve yum günü çok kasık ağrım olur. Test silikken denedim 2 gün kala bıraktım ilişkiyi.İlişki öncesi abdest alıp dua edip namaz kıldım . Sürekli hayırlı ve sağlıklı bir kız evlat diledim. Çin takvimi Rus takvimi kan yenileme hepsine baktım kız gösteriyordu ama tabi tutmayan çok oluyor. Ben oğluma da tam yum günü hamile kalmıştım kıza da yum öncesi ilişkiyle oldu. Tek gerçek bu diyordum dua ve yum gününden önce bırakmak ama bir arkadaşım 3 gün önce bırakmasına rağmen erkek bebek bekliyormuş bundan sonra da devreye kader kısmet giriyor sanırım. Yazacağım demiştim o yüzden yazdım Rabbim herkese gönlündekini en hayırlı şekilde nasip etsin.
Merhaba çok teşekkür ederim, benim adetten sonraki 12. günde ilişki, 14. günde çatlama olmuştu.Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz size birşey sormak istiyorum benim de adetim 28 günde bir oluyor ve 7-8 gün sürüyor 10. Gün olan ilişkiden kaza ile hamile kaldım ancak 8. Gün de olmuştu yine korumalı perhizli değiliz .Adetten sonraki 5 günde erkek olabilir deniliyor bunu anlayamadım sizin kaçıncı günde olmuştu hatırlıyor msunuz acaba
Pekala çok teşekkür ederim. Bu ay 12. Günde yumurtlama oldu sanırım akıntıdan tahmin ettim baya erkendi bakalım sonuç ne olacak daha çok yeniyiz.Merhaba çok teşekkür ederim, benim adetten sonraki 12. günde ilişki, 14. günde çatlama olmuştu.
gönlünüzdekini hayırlı bir şekilde nasip etsin Rabbim :)Pekala çok teşekkür ederim. Bu ay 12. Günde yumurtlama oldu sanırım akıntıdan tahmin ettim baya erkendi bakalım sonuç ne olacak daha çok yeniyiz.
Aminn çok teşekkür ederim cümlemizinkini inşallahgönlünüzdekini hayırlı bir şekilde nasip etsin Rabbim :)
Hamilelik var mı? Varsa cinsiyet ne olduValla bende yumurtlamadan 3 4 gun once kalanlardan olabilirim adet gecikmem var bekliyorum. Belki kizdir, buraya yazarim =)
Bebeğinizin cinsiyeti ne belli miKızlar merhaba, bnmde 3.5 yasinda bi oglum var, uzun süredir kız çocuk için araştırma içindeyim tabi Allah nasip ederse, neyse bnm annem hemşire yıllar önce olan bi araştırma sonucunu vermişti eski bi gazete yazısı, tamamen bilimsel olarak orda kız çocuk için son bir yılda en erken adet tarihinizden 15 gün çıkarın bi de 2 gün daha çıkarın son ilişki günü o gün olmalı yaziyordu, ve tutma oranı baya yüksek 80 lerde yaziyordu, bn de ona göre bu ay bi deneyim dedim en erken 33. Gün adet olmuşum son bir yılda 15 çıkardım 18.gun oldu 2 daha çıkardım 16.gunde son ilişki oldu, ovulasyonla da takip ettim 18.gun pik oldu 19.gun çatladı, ayrica yüzeysel ilişki oldu veee hamile kaldım ilk aydan çokk sasirdim daha çok yeni ama eğer kız olursa söylerim size insallah
Belli oldu mu cinsiyetinizAminn çok teşekkür ederim cümlemizinkini inşallah
Tutunamadi malesef kimyasalla bitti yine.Hamilelik var mı? Varsa cinsiyet ne oldu
10 haftalık olduk muhtemelen 1 ay sonra netleşir. 2 hafta sonra ikili teste gideceğim belki bi tahmin yapar doktorum. Hayırlı sağlıklı bir kız istiyorum herkesin gönlüne göre olsun inşallahBelli oldu mu cinsiyetiniz
Evet herkesin derdi başka. Ben de sizin gibi bir buçuk yıl uğraştıktan sonra 35 yaşımda oğluma hamile kaldım. Bu başlık dikkatimi çekmişti. Ben bir de kızım olsun isterdim ama eşim ikinci çocuğu istemiyor. Ben de okuyorum buralarda işte böyle. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.Hayat çok ilginç, 33 yaşımdayım, hiç hamile kalmadım, 1,5-2 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum olmuyor, tesadüfen başlığı görüp burada yazılanlardan şöyle 2-3 sayfa okudum da hayat gerçekten çok çok ilginç ya, benim gibiler için de takdiri ilahi ne diyebilirim ki
Kusura bakmayın yazmadan geçemedim insanın içi kahroluyor……
Herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar diliyorum…
Ummadiginiz anda bir mucize olur insEvet herkesin derdi başka. Ben de sizin gibi bir buçuk yıl uğraştıktan sonra 35 yaşımda oğluma hamile kaldım. Bu başlık dikkatimi çekmişti. Ben bir de kızım olsun isterdim ama eşim ikinci çocuğu istemiyor. Ben de okuyorum buralarda işte böyle. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Merhaba buralarda mısınız acaba usg yorumlayabilir misiniz sizin tahminleriniz doğru çıkıyorduRabbim kimin gönlünde ne varsa onu saglıkla nasip etsin kız isteyene kız erkek isteyene erkek saglıkla inşallah hiç bebegi olmayanada saglıklı evlatlar nasip etsin rabbim
Amin ,Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsinEvet herkesin derdi başka. Ben de sizin gibi bir buçuk yıl uğraştıktan sonra 35 yaşımda oğluma hamile kaldım. Bu başlık dikkatimi çekmişti. Ben bir de kızım olsun isterdim ama eşim ikinci çocuğu istemiyor. Ben de okuyorum buralarda işte böyle. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Sizin korunmasız tek ilişki öncesi, adet bitiminde olmadı mı korunmalı ilişkinizEvet pike yakın zaman da olsun pik günüde olabilir iki renk koyuya yakın oldugunda ve tam koyu oldugunda hangisi olursa olsun birini yakalayınben pik olmadan 8 saat önce ile tek korunmasız ilişki ile kızlarım oldu ovu testi silikleşene kadarda test yapın yumurta 36-38 saatte çatlıyor ama sizde ne zaman catladıgını takip edin sonraki ayda deneme yapın rabbim yeterki ol desin biz tedbiri bırakmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?