Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Ben hamile kalmak istedigimde ilk ayin sonrasinda baska bir sey icin dahiliye dojtora gitmistim ve o esnada da bebek dusundugumuzu soyleyince eliyle kasiklarima bastirdi tuplerin acik dedi. Sana folikasit baslatalim iyi olur dedi. O yuzden dusunenler yumurtalik muyanesinden gecerse iyi olur, ama tabi benimki tecrubeli bi doktordu, siz tabi kadin hastaliklari uzmanina gidin. Velhasil folikasit bitsin bakalim diye rahst davraniyordum hamile kalmaya odaklanmamistim ki o ay hamile kaldim.

Lutfen deneyip olmayanlar şu streslerini azaltma yollarina gitsinler evet kolay degil ama sirf stresten 10 yil cocugu olmayan akrabami biliyorum.Ne zamanki umidi kesip evlatlik edinme dusuncesine girmislerdi ve stresi birakti, inanin o ay hamile kaldi.

Her sey gonlunyzce ve hayrli sekilde olsun umarim

Herkese merhaba bu ay kaza ile hamile kaldım henüz çok yeni adetimin 28 günde bir adet oluyorum 10. Gün birliktelik olmuştu başka olmadı akıntımı takip ederim zaten sürekli 12. Gün uzayan şeffaf akıntı gelmişti kız olma olasılığı sizce nedir 2 oğlum var bir de sağlıklı ve hayırlı kızım olsun çok istiyorum dua ediyorum Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Hayırlısı sağlıklı olsun inşallah, ins gönülden geçen olsun

Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz size birşey sormak istiyorum benim de adetim 28 günde bir oluyor ve 7-8 gün sürüyor 10. Gün olan ilişkiden kaza ile hamile kaldım ancak 8. Gün de olmuştu yine korumalı perhizli değiliz .Adetten sonraki 5 günde erkek olabilir deniliyor bunu anlayamadım sizin kaçıncı günde olmuştu hatırlıyor msunuz acaba

Merhaba çok teşekkür ederim, benim adetten sonraki 12. günde ilişki, 14. günde çatlama olmuştu.

Hayat çok ilginç, 33 yaşımdayım, hiç hamile kalmadım, 1,5-2 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum olmuyor, tesadüfen başlığı görüp burada yazılanlardan şöyle 2-3 sayfa okudum da hayat gerçekten çok çok ilginç ya, benim gibiler için de takdiri ilahi ne diyebilirim ki
Kusura bakmayın yazmadan geçemedim insanın içi kahroluyor……
Herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar diliyorum…

Bebeğinizin cinsiyeti ne belli mi

Evet herkesin derdi başka. Ben de sizin gibi bir buçuk yıl uğraştıktan sonra 35 yaşımda oğluma hamile kaldım. Bu başlık dikkatimi çekmişti. Ben bir de kızım olsun isterdim ama eşim ikinci çocuğu istemiyor. Ben de okuyorum buralarda işte böyle. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Ummadiginiz anda bir mucize olur ins istememe sebebi nedir ki? Özel degilse

Rabbim kimin gönlünde ne varsa onu saglıkla nasip etsin kız isteyene kız erkek isteyene erkek saglıkla inşallah hiç bebegi olmayanada saglıklı evlatlar nasip etsin rabbim
Merhaba buralarda mısınız acaba usg yorumlayabilir misiniz sizin tahminleriniz doğru çıkıyordu

Amin ,Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin
Oğlunuza da sağlıklı ve hayırlı bir ömür versin inşallah
Belli olmaz belki eşinizin fikri değişir, belki de Allahın bir mucizesi olur bir bakmışsınız bir de kızınız olmuş

Sizin korunmasız tek ilişki öncesi, adet bitiminde olmadı mı korunmalı ilişkiniz
Yani c ve t esitken ya da picken olan tek ilişki de erkek olasılığı yüksek olur deniyor da
Yumurtlama döngüsü uzun olanlar için belki kıza uygunluk olabilir de ama kısa sürenler için bende erkek olasılığı fazla.
Sizin yumurtlama dongunuz nasıldı, yani c ve t esitlemeden ne kadar süre sonra testte silinmeyi goruyordunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…