- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 683
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.301
Hayırlısı diyelimUmmadiginiz anda bir mucize olur insistememe sebebi nedir ki? Özel degilse
çok teşekkür ederim. Hepimiz için en hayırlısı olsun inşallahOğlunuza da sağlıklı ve hayırlı bir ömür versin inşallah
Belli olmaz belki eşinizin fikri değişir, belki de Allahın bir mucizesi olur bir bakmışsınız bir de kızınız olmuş
Cokda anlamadım ama kız gibi geldiMerhaba 12 haftalık usg den nub yorumlayabilir misiniz?
Kaç haftalık oldun canım, erkek mi yaBunu videodan kestim daha net sanki tahmin edebilcek olan var mı grup çok sessiz
Sen bana bakma çok anlamam,sağlıkla gonul muradın olsun ins kaç haftalık oldunBunu videodan kestim daha net sanki tahmin edebilcek olan var mı grup çok sessiz
İnşallah teşekkür ederimSen bana bakma çok anlamam,sağlıkla gonul muradın olsun ins kaç haftalık oldun
Evet olabilir bak yatay gibi de sankiŞu şekle göre kız mı acaba dedim amaben de çok anlayamıyorum
burdaki nuba göre kız gibi duruyor. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahBunu videodan kestim daha net sanki tahmin edebilcek olan var mı grup çok sessiz
Çok teşekkür ederim yorumunuz için inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımburdaki nuba göre kız gibi duruyor. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Testleriniz duruyorsa bakabilirmiyimKızlar yumurtlamadan 2 gün önce ovulasyon testi kullanıp hamile kaldım şu an 5 haftalik hamileyim eğer tutarsa size tüm detaylarıyla anlatacam
Oyyy minicik ayağı minnoşunBunu videodan kestim daha net sanki tahmin edebilcek olan var mı grup çok sessiz
Testleriniz duruyorsa bakabilirmiyim
Testleriniz duruyorsa bakabilirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?