- 2 Mayıs 2022
- 22
- 6
- 6
- 43
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.321
Testlerin üzerine yazmadım ama en gözükmeyen testte iliski oldu sonrasi yumurtlama zaten bakalım kısmet olursaTestleriniz duruyorsa bakabilirmiyim
Bunda mi oldu iliskiTestlerin üzerine yazmadım ama en gözükmeyen testte iliski oldu sonrasi yumurtlama zaten bakalım kısmet olursa
Aynen onda oldu 11. Gün du adetle beraber diğerleride 12. Ve 13. GunBunda mi oldu iliski
12. Gün yumurtlama diyorsunuz ya,yumurtlamadan kastınız çatlama mi yoksa pic durumu muMerhaba hanımlar 16 haftalık olduk doktor kız yorumu yaptı ancak gelecek ayrıntılı ultrasonda netleşmiş olur dedi. Oğlanlarda pipi çok erken göründüğü için net konuşuyorlardı kız bebek de hep gelecek ay netleşir yorumu alıyorum 1 ay daha bekleyeceğim sanırım
Bu arada süpriz bebekti benimki 8. Ve 10.gün birliktelik olmuştu muhtemelen 10.günde riskli bir durum oldu ve hamile kaldım 12.gün yumurtlama olmuştu diye tahmin ediyorum. Herkesin gönlüne göre olsun
Çok sevindim gönlünüzce olsun inşallahMerhaba hanımlar 16 haftalık olduk doktor kız yorumu yaptı ancak gelecek ayrıntılı ultrasonda netleşmiş olur dedi. Oğlanlarda pipi çok erken göründüğü için net konuşuyorlardı kız bebek de hep gelecek ay netleşir yorumu alıyorum 1 ay daha bekleyeceğim sanırım
Bu arada süpriz bebekti benimki 8. Ve 10.gün birliktelik olmuştu muhtemelen 10.günde riskli bir durum oldu ve hamile kaldım 12.gün yumurtlama olmuştu diye tahmin ediyorum. Herkesin gönlüne göre olsun
O gün uzayan akıntı gelmişti ben de yumurtlama oldu diye tahmin ettim pic durumunu bilmiyorum çünkü test yapmıyordum bebek düşünmediğimiz için henüz. Her ay takip ediyordum kendimi sadece kaçıncı gün adet oldum hangi gün uzayan akıntı geldi diye.12. Gün yumurtlama diyorsunuz ya,yumurtlamadan kastınız çatlama mi yoksa pic durumu mugenelde catlamada ağrı olur kasıklarda
Çok teşekkür ederim herkesin gönlüne göre olsun inşallahÇok sevindim gönlünüzce olsun inşallah
Mrhb netleşti miMerhaba hanımlar 16 haftalık olduk doktor kız yorumu yaptı ancak gelecek ayrıntılı ultrasonda netleşmiş olur dedi. Oğlanlarda pipi çok erken göründüğü için net konuşuyorlardı kız bebek de hep gelecek ay netleşir yorumu alıyorum 1 ay daha bekleyeceğim sanırım
Mrhb hamilelik var miAynen onda oldu 11. Gün du adetle beraber diğerleride 12. Ve 13. Gun
Maalesef bayagi oldu dusuk yaptimMrhb hamilelik var mi
Merhaba bana bilgi verebilirmisiniz bu doktorla ilgili rica etsemAaa evet evet hatırladım.bende defne3506
Ankara da nerdesin bilmiyorum ama Emek te bir doktor buldum cinsiyet belirleme yapıyormuş düşünürsen vereyim numarasını özelden
Sağlıkla gelsin kaç haftaliksinizBenimde bir tane oğlum var. Kız olmasını çok istiyorum. Heyecanla bekliyorum
Sağol canım. 7 haftalık olduSağlıkla gelsin kaç haftaliksiniz
Usg var mıSağol canım. 7 haftalık oldu
Bu canımUsg var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?