Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372

Eklentiler

• Screenshot_20221115-202002_WhatsApp.webp
    5 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_20221115-201949_WhatsApp.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20221115-201939_WhatsApp.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba hanımlar 16 haftalık olduk doktor kız yorumu yaptı ancak gelecek ayrıntılı ultrasonda netleşmiş olur dedi. Oğlanlarda pipi çok erken göründüğü için net konuşuyorlardı kız bebek de hep gelecek ay netleşir yorumu alıyorum 1 ay daha bekleyeceğim sanırım
Bu arada süpriz bebekti benimki 8. Ve 10.gün birliktelik olmuştu muhtemelen 10.günde riskli bir durum oldu ve hamile kaldım 12.gün yumurtlama olmuştu diye tahmin ediyorum. Herkesin gönlüne göre olsun

12. Gün yumurtlama diyorsunuz ya,yumurtlamadan kastınız çatlama mi yoksa pic durumu mugenelde catlamada ağrı olur kasıklarda

Çok sevindim gönlünüzce olsun inşallah

12. Gün yumurtlama diyorsunuz ya,yumurtlamadan kastınız çatlama mi yoksa pic durumu mugenelde catlamada ağrı olur kasıklarda
O gün uzayan akıntı gelmişti ben de yumurtlama oldu diye tahmin ettim pic durumunu bilmiyorum çünkü test yapmıyordum bebek düşünmediğimiz için henüz. Her ay takip ediyordum kendimi sadece kaçıncı gün adet oldum hangi gün uzayan akıntı geldi diye.

Mrhb netleşti mi

Benimde bir tane oğlum var. Kız olmasını çok istiyorum. Heyecanla bekliyorum

Merhaba kızlar benimde bir arkadaşım ovulasyon testi ile hamile kalmıştı fakat düşük oldu,bebek genetiğe gitti,cinsiyeti kızmış..onun yumurtlama döngüsü uzundu yani c ve t esitken çatlamaya kadar olan süre 36 saati buluyordu.o adeti 6 gün sürüyor, döngüsü 31. Günde adet oluyordu, 9. Gün korunmalı olmuş.14. gün c ve t esitlemeden 2 saat öncesi ilişki oluyor, 16. Gün de çatlama oluyor.denemesi bu sekildeymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…