- 3 Ağustos 2022
- 604
- 638
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.341
Keseye göre kızBu canım
Solda olduğu için erkek diyorsunuz değil mi? Kardeşimde bu teori tutmadı mesela. İki çocuğuda kesede sağdaydı… biri erkek biri kız ama… bakalım ne çıkacak bendeKeseye göre kız
Gelişime göre kız
Kese içinde duruş yerine göre de erkek diyorum.saglikla gönüldeki olsun inşallahbelli olunca bu yazımın altına yazın olur mu
İnş kızın olur cnmBen de kız bebek istiyorumoğlum var❣
Burdabirde kizimiz olsun diyen bayanlar nerelerdesiniz....
Merhaba ben test kullanmıyorum ama düzenli adet olurum yumurtlama günüm bellidir diye düşünüyorum. Sizin kızınız mı olduKızlar gruba anladığım kadarı ile çok katılım olmuyor,eski yazılanlara baktım okudum,şuan aktif değiller sanırım.ovulasyon testi ile takip yapmak isteyenlere yardımcı olabilirim.ozelden yazabilirsiniz,bana da arkadaşım anlatmisti gerekirse ona da yollarim testleri,bakar
Hayır oyleyken anlaşılmaz, 28 günde bir adet görenin yumurtlamasi 14. Gün olabilir fakat belki testte 13. Gün ya da 15. Gün pic görülecek bunu testsiz bilemeyiz,bence takip önemli.hayir takip asamasindayimMerhaba ben test kullanmıyorum ama düzenli adet olurum yumurtlama günüm bellidir diye düşünüyorum. Sizin kızınız mı oldu
Ben de Ocak ayında düşük yaptım, ilk düşüğüm olduğu için dr genetiğe göndermemizi gerekli bulmadı, ama ben henüz kalbinin durduğunu öğrenmeden rüya gördüm, rüyamda annemin kucağında başında pembe örtü olan bebek vardı , bir mezarlıktaydık ve eşim annem ben hepimiz çok üzgündük, yani ben kız olduğunu düşünüyorum. Hala daha mental olarak toparlanamadım, aynı şeyi yaşamaktan korksam da sanırım tekrar deneyeceğim bir bebeğim daha olmasınıMerhaba kızlar benimde bir arkadaşım ovulasyon testi ile hamile kalmıştı fakat düşük oldu,bebek genetiğe gitti,cinsiyeti kızmış..onun yumurtlama döngüsü uzundu yani c ve t esitken çatlamaya kadar olan süre 36 saati buluyordu.o adeti 6 gün sürüyor, döngüsü 31. Günde adet oluyordu, 9. Gün korunmalı olmuş.14. gün c ve t esitlemeden 2 saat öncesi ilişki oluyor, 16. Gün de çatlama oluyor.denemesi bu sekildeymis.
Muhtemelen öyledir çünkü arkadaşımda rüyasında kucağında kız bebeği görüyor, yeni doğum yapmış yatağında lohusaymis.esi yanına geliyor bebeği öpüyor,arkadaşım eşinin alnının cizildigini ve çizik yerde kan görüyor,sonuç genetikte kız olduğu netleşiyor ama kan da gördüğü için demek kalbi durmasina isaretmis dedi,Allah'ın takdiri yiyecek ekmeği yokmuş demek ki, Allah küçük sınavla bitirsin inşallah bu yolda kim varsaBen de Ocak ayında düşük yaptım, ilk düşüğüm olduğu için dr genetiğe göndermemizi gerekli bulmadı, ama ben henüz kalbinin durduğunu öğrenmeden rüya gördüm, rüyamda annemin kucağında başında pembe örtü olan bebek vardı , bir mezarlıktaydık ve eşim annem ben hepimiz çok üzgündük, yani ben kız olduğunu düşünüyorum. Hala daha mental olarak toparlanamadım, aynı şeyi yaşamaktan korksam da sanırım tekrar deneyeceğim bir bebeğim daha olmasını
Muhtemelen öyledir çünkü arkadaşımda rüyasında kucağında kız bebeği görüyor, yeni doğum yapmış yatağında lohusaymis.esi yanına geliyor bebeği öpüyor,arkadaşım eşinin alnının cizildigini ve çizik yerde kan görüyor,sonuç genetikte kız olduğu netleşiyor ama kan da gördüğü için demek kalbi durmasina isaretmis dedi,Allah'ın takdiri yiyecek ekmeği yokmuş demek ki, Allah küçük sınavla bitirsin inşallah bu yolda kim varsa
Ben de test alsam mı, her ay test mi alıyorsunuz hiç kullanmadım takip testi, ben oğluma adetime çok yakın bir tarihte hamile kaldım, kaybettiğim bebeğimde adetim bitince 4. Yada 5. Gün diye tahmin ediyorum. Yabi bence doğru bu teori adetten sonraki günler denenmeli kız içinHayır oyleyken anlaşılmaz, 28 günde bir adet görenin yumurtlamasi 14. Gün olabilir fakat belki testte 13. Gün ya da 15. Gün pic görülecek bunu testsiz bilemeyiz,bence takip önemli.hayir takip asamasindayim
Bu kaç ay gidiyor hiç kullanmadığım için soruyorum kusura bakmayın, buarada bu markanın gebelik testiyle hamile olduğumu öğrenmiştimArkadaşım bana bunu önermişti bundan alıyorum hatta bugün verdim yeni siparişimi yarın elimde olur.bence alın derim, birlikte takip ederiz, özelden yazarsınız bana test gelince
Değişiyor ilk takip olacaksa bir ay da bitebilir..ben şimdi öğrendim takibi..31. gün adet olurum.testim 14. Gün eşitler, 16. Gün çatlar..o yüzden 12. Gün 1 adet, 13. Gün 1 adet, 14. Gün 1 adet, 15. Gün 2 adet olabiliyor bazen 1 de, 16. Gün 2-3 adet yapabiliyorum.o tamamen c ve t çizgisinin gidişatına bagliBu kaç ay gidiyor hiç kullanmadığım için soruyorum kusura bakmayın, buarada bu markanın gebelik testiyle hamile olduğumu öğrenmiştim
Teşekkür ederimDeğişiyor ilk takip olacaksa bir ay da bitebilir..ben şimdi öğrendim takibi..31. gün adet olurum.testim 14. Gün eşitler, 16. Gün çatlar..o yüzden 12. Gün 1 adet, 13. Gün 1 adet, 14. Gün 1 adet, 15. Gün 2 adet olabiliyor bazen 1 de, 16. Gün 2-3 adet yapabiliyorum.o tamamen c ve t çizgisinin gidişatına bagli
Hamile misinizBENDE KIZIM OLSUN İSTİYORUM İKİ OĞLUM VAR
Ovulasyon testi alın ozelden yazın banaBENDE KIZIM OLSUN İSTİYORUM İKİ OĞLUM VAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?