- 7 Şubat 2014
- 2.008
- 2.862
- 333
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.361
Merhaba, siz bu yöntemimi denediniz acaba?Kız çocuğunuzun olması için son 3 aylık adet tarihlerinizi önce bir kağıda yazın -14 gün çıkarın garanti olsun diye -3 gün daha çıkarın o gün son ilişkiniz olacak.
Ancak onun öncesinde adetiniz bittikten 2 gün sonra ilişkiye başlayacaksınız ve 2 ilişki yaşayacaksınız ilk ilişkide eşiniz dışarı boşalacak sonra 2. De içinize boşalacak.(amaç yorgun sperm) Ertesi gün yine çift ilişki ister biri sabah diğeri akşam olabilir ama ilk ilişkiler dışarı yaşayacaksınız sonraki içeri olacak diğer gün tek ilişki içeri olacak sonraki gün boş geçin son günkü ilişkiniz yine çift olacak ama ilki mutlaka dışarı ikincisi içeri tecrübeyle sabittir.
Uyarı: adetten 2 gün sonraki ve son gün yaşanacak olan ilişkiler mutlaka ve mutlaka çift ilişki olmalı ilki dışarı ikinci içeri olacak. İlk İlişkileri de kaçak olmaması için garanti olması için siz ilişkiye girmeyin eşiniz kendi dışarı boşalsın.
Bi kaç arkadaşım bu şekilde kızına hamile kaldı ve kucaklarına aldılar. Kız bebekte sık ilişki önemli ancak çift boşalım olmalı ilki dışarı ikinci ilişki yaşayarak içeri olmalı ve dediğim gibi mutlaka yumurtlama günlerine yaklaşmadan ilişki günü sonlandırılmalı yumurtlamaya 3 gün kala tehlikeli çünkü spermler 48 saat desenlerde 72 saat canlı kalan var bu yüzden son 3 aylık adet prediyodu dikkate alınmalı.Merhaba, siz bu yöntemimi denediniz acaba?
Benim arkadaşım 31. Günde adet oluyor, 9. Gün korunmalı olmuş, 14. Gün korunmasız. Yani 14. Gün c ve t eşit olmadan 2 saat öncesi..eşitlikten sonra çatlaması da 36 saat sonrasıymisBi kaç arkadaşım bu şekilde kızına hamile kaldı ve kucaklarına aldılar. Kız bebekte sık ilişki önemli ancak çift boşalım olmalı ilki dışarı ikinci ilişki yaşayarak içeri olmalı ve dediğim gibi mutlaka yumurtlama günlerine yaklaşmadan ilişki günü sonlandırılmalı yumurtlamaya 3 gün kala tehlikeli çünkü spermler 48 saat desenlerde 72 saat canlı kalan var bu yüzden son 3 aylık adet prediyodu dikkate alınmalı.
ANLAMADIM BEN BU OLAYI :) BEN ÇIKARDIGIMDA 6 YAPIYOR BU 6 HANGİ TARİH YANİKız çocuğunuzun olması için son 3 aylık adet tarihlerinizi önce bir kağıda yazın -14 gün çıkarın garanti olsun diye -3 gün daha çıkarın o gün son ilişkiniz olacak.
Ancak onun öncesinde adetiniz bittikten 2 gün sonra ilişkiye başlayacaksınız ve 2 ilişki yaşayacaksınız ilk ilişkide eşiniz dışarı boşalacak sonra 2. De içinize boşalacak.(amaç yorgun sperm) Ertesi gün yine çift ilişki ister biri sabah diğeri akşam olabilir ama ilk ilişkiler dışarı yaşayacaksınız sonraki içeri olacak diğer gün tek ilişki içeri olacak sonraki gün boş geçin son günkü ilişkiniz yine çift olacak ama ilki mutlaka dışarı ikincisi içeri tecrübeyle sabittir.
Uyarı: adetten 2 gün sonraki ve son gün yaşanacak olan ilişkiler mutlaka ve mutlaka çift ilişki olmalı ilki dışarı ikinci içeri olacak. İlk İlişkileri de kaçak olmaması için garanti olması için siz ilişkiye girmeyin eşiniz kendi dışarı boşalsın.
Mesela son 3 aylık adet tarihlerinizi yazar mısınız burdan birlikte hesap yapalım hem örnek olmuş olurANLAMADIM BEN BU OLAYI :) BEN ÇIKARDIGIMDA 6 YAPIYOR BU 6 HANGİ TARİH YANİ
Ben anlamadım ama benim hesaplar mısınız 26 Ocak kürtaj oldum o tarih adet tarihim sayılıyor sonra 22 şubatta oldum bugün adet olmam gerekiyor ama henüz olmadımMesela son 3 aylık adet tarihlerinizi yazar mısınız burdan birlikte hesap yapalım hem örnek olmuş olur
Kürtaj olduğunuz için adetiniz ve yumurtlamanız düzenli değil 2 adet dönemi daha geçmeli çünkü doğru hesap için 26 Ocak kürtaj tarihiniz sayılmaz, 22 Şubatı1. adet olarak sayalım 2 ve 3. Adetinize de bakalım sonra ilişki yaşayın hem rahim toplarlanmış olur hemde yumurtlamanız kesin olarak belli olur.Ben anlamadım ama benim hesaplar mısınız 26 Ocak kürtaj oldum o tarih adet tarihim sayılıyor sonra 22 şubatta oldum bugün adet olmam gerekiyor ama henüz olmadım
Tamam teşekkür ederimKürtaj olduğunuz için adetiniz ve yumurtlamanız düzenli değil 2 adet dönemi daha geçmeli çünkü doğru hesap için 26 Ocak kürtaj tarihiniz sayılmaz, 22 Şubatı1. adet olarak sayalım 2 ve 3. Adetinize de bakalım sonra ilişki yaşayın hem rahim toplarlanmış olur hemde yumurtlamanız kesin olarak belli olur.
Canım x ler daha uzun yaşadığı için yumurtlamadan 3 gün önce ilişkinin bırakılmasını anladım ama neden çift ilişki diyorsun y ler ilkte daha fazla olacağı için mi? Bir de ay takvimine nasıl bakacağım:) ben Çin takvimine bakıyordum Nisanda denemek istiyordum hatta Çin takvimi kız dediği içinBen rahat anlayabilmeniz için size örnek hesap yapayım kızlar:
Farz edelim bi bayan 28 günde bir düzenli adet oluyor ( düzensiz olsa da buluruz bi şekilde)
3 aylık adet perdiyodu:
7 Ocak 2023
4 Şubat 2023
4 Mart 2023 olsun
Bu kadın nisan adetinde deneme yapmak istiyor farz edelim 1 nisan 2023 te adet olması gerek 28 günde bir için
️1 nisan 2023 adet başladı kaç gün sürüyor örneğin 5 gün sürüyor ( herkeste farklı olabilir)
️ 5 nisan da adeti bitti temizlendi
️6-7 nisan da ilişki olmayacak ( sizin kaç gün sürüyorsa bittikten 2 gün daha bekleyin rahim ağzı açık)
️8 nisan da çift ilişki olacak ( 1. Dışarı 2.içeri)
️9 nisanda çift ilişki olacak (1.dışarı 2.içeri)
️10 nisan ister dinlenin ister tek ilişki :))
️11 nisan da mutlaka çift ilişki (1. Dışarı 2.içeri olacak son ilişki olacağı için ard arda olsun sabah akşam olmasın yani)
Bundan sonra hiç ilişki olmayacak çünkü
15 Nisan yumurtlama gününüz 3 gün önceden bırakmış oluyorsunuz ilişkiyi
eğer hamile kaldıysanız 29 nisanda bat olmaz.
Uyarı: ilk boşalımları eşiniz kendi yaşasın ve temizlesin ucunda dahi kalmamış olsun kaza vs olmasın diye diyorum.
Ayrıca o gün ay takvimine bakın özellikle dişil burçlara da denk getirirseniz bu çift ilişkileri süper olur.
Diğer hiç bir takvime inanmıyorum sadece gezegenlerin bu durumu gerçekten etkilediğini düşünüyorum.
Şimdi adetle birlikte ilişkiye ara veriliyor ve eş istekli oluyor ilk giden y kazanır çünkü dingin ve güçlü ayrıca hızlı da bize yorgun lazımCanım x ler daha uzun yaşadığı için yumurtlamadan 3 gün önce ilişkinin bırakılmasını anladım ama neden çift ilişki diyorsun y ler ilkte daha fazla olacağı için mi? Bir de ay takvimine nasıl bakacağım:) ben Çin takvimine bakıyordum Nisanda denemek istiyordum hatta Çin takvimi kız dediği için
İsaretledigim linkten sayfaya üye olun, sonra doğum tarihi doğum yeri ve yaşadığıniz il ilçeye göre size bulunduğunuz ayı cikaracaktir.Şimdi adetle birlikte ilişkiye ara veriliyor ve eş istekli oluyor ilk giden y kazanır çünkü dingin ve güçlü ayrıca hızlı da bize yorgun lazıminanın arkadaşım bu yöntemle kıza sahip oldu. Çin takvimine yine bakabilirsin. Google ay takvimi yazın hangi ay istiyorsanız ordan çıkar.
Sağlık ve güzellik için ay takvimi 2023
Burdan da bakabilirsin dişil burçlar:
Boğa,yengeç,başak,akrep,oğlak,balık
Ay bir burçta yaklaşık 2.5 gün kalıyor.
Şart değil ama yine de şansınız artar.
Merhaba topiğinize fena düştüm sayfalarca okudumSelamlar herkese grubun eski bilgilerine bakarsanız ben ve birkaç arkadaşım daha ovulasyon testi yaparken de kızımız oldu. Mantığını bulmak zor tabi işin ama şöyle deneyin iki günde bir ilişki. Yorgun sperm kıza yatkın oluyor. Allah gönlünüze göre versin. Ben grubu kurdum üçüncü de oğlan oldu. O da 5 yaşında çok şükür. Artık çocuk düşünmüyoruz Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah.
Çatlamadan 2 gün önce korunmasız ilişki olmuş sık olmasa da çatlamaya uzak bi tarih o yüzden kız olmuştur,aynen aslında matematikle olacak iş değil tamamen nasip ben de keşke biraz akışına bıraksam bu ara kız için çok heves ettim allahın takdiriHerkese selam, arkadaşımın adet döngüsü 31 gün..6 gün adeti sürüyor. 9. Gün korumalı olmus, 14. Gün korunmasız..iliiskiden 3 saat sonrasi c ve t yi eşit görmüş, 16. Günde catlama olmuş,yani diyeceğim o ki her vücut bir değil, sık ilişki de kızı getirir diye bişey yok.fikir olur burda arkadaşlara
Aynen catlamadan iki gün öncesi, c ve t esitlemeden 3 saat öncesi oluyor.Çatlamadan 2 gün önce korunmasız ilişki olmuş sık olmasa da çatlamaya uzak bi tarih o yüzden kız olmuştur,aynen aslında matematikle olacak iş değil tamamen nasip ben de keşke biraz akışına bıraksam bu ara kız için çok heves ettim allahın takdiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?