Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kız çocuğunuzun olması için son 3 aylık adet tarihlerinizi önce bir kağıda yazın -14 gün çıkarın garanti olsun diye -3 gün daha çıkarın o gün son ilişkiniz olacak.
Ancak onun öncesinde adetiniz bittikten 2 gün sonra ilişkiye başlayacaksınız ve 2 ilişki yaşayacaksınız ilk ilişkide eşiniz dışarı boşalacak sonra 2. De içinize boşalacak.(amaç yorgun sperm) Ertesi gün yine çift ilişki ister biri sabah diğeri akşam olabilir ama ilk ilişkiler dışarı yaşayacaksınız sonraki içeri olacak diğer gün tek ilişki içeri olacak sonraki gün boş geçin son günkü ilişkiniz yine çift olacak ama ilki mutlaka dışarı ikincisi içeri tecrübeyle sabittir.
Uyarı: adetten 2 gün sonraki ve son gün yaşanacak olan ilişkiler mutlaka ve mutlaka çift ilişki olmalı ilki dışarı ikinci içeri olacak. İlk İlişkileri de kaçak olmaması için garanti olması için siz ilişkiye girmeyin eşiniz kendi dışarı boşalsın.

Merhaba, siz bu yöntemimi denediniz acaba?

Merhaba, siz bu yöntemimi denediniz acaba?
Bi kaç arkadaşım bu şekilde kızına hamile kaldı ve kucaklarına aldılar. Kız bebekte sık ilişki önemli ancak çift boşalım olmalı ilki dışarı ikinci ilişki yaşayarak içeri olmalı ve dediğim gibi mutlaka yumurtlama günlerine yaklaşmadan ilişki günü sonlandırılmalı yumurtlamaya 3 gün kala tehlikeli çünkü spermler 48 saat desenlerde 72 saat canlı kalan var bu yüzden son 3 aylık adet prediyodu dikkate alınmalı.

Benim arkadaşım 31. Günde adet oluyor, 9. Gün korunmalı olmuş, 14. Gün korunmasız. Yani 14. Gün c ve t eşit olmadan 2 saat öncesi..eşitlikten sonra çatlaması da 36 saat sonrasıymis

ANLAMADIM BEN BU OLAYI :) BEN ÇIKARDIGIMDA 6 YAPIYOR BU 6 HANGİ TARİH YANİ

Mesela son 3 aylık adet tarihlerinizi yazar mısınız burdan birlikte hesap yapalım hem örnek olmuş olur
Ben anlamadım ama benim hesaplar mısınız 26 Ocak kürtaj oldum o tarih adet tarihim sayılıyor sonra 22 şubatta oldum bugün adet olmam gerekiyor ama henüz olmadım

Ben anlamadım ama benim hesaplar mısınız 26 Ocak kürtaj oldum o tarih adet tarihim sayılıyor sonra 22 şubatta oldum bugün adet olmam gerekiyor ama henüz olmadım
Kürtaj olduğunuz için adetiniz ve yumurtlamanız düzenli değil 2 adet dönemi daha geçmeli çünkü doğru hesap için 26 Ocak kürtaj tarihiniz sayılmaz, 22 Şubatı1. adet olarak sayalım 2 ve 3. Adetinize de bakalım sonra ilişki yaşayın hem rahim toplarlanmış olur hemde yumurtlamanız kesin olarak belli olur.

Tamam teşekkür ederim

Ben rahat anlayabilmeniz için size örnek hesap yapayım kızlar:
Farz edelim bi bayan 28 günde bir düzenli adet oluyor ( düzensiz olsa da buluruz bi şekilde)

3 aylık adet perdiyodu:
7 Ocak 2023
4 Şubat 2023
4 Mart 2023 olsun

Bu kadın nisan adetinde deneme yapmak istiyor farz edelim 1 nisan 2023 te adet olması gerek 28 günde bir için

️1 nisan 2023 adet başladı kaç gün sürüyor örneğin 5 gün sürüyor ( herkeste farklı olabilir)
️ 5 nisan da adeti bitti temizlendi
️6-7 nisan da ilişki olmayacak ( sizin kaç gün sürüyorsa bittikten 2 gün daha bekleyin rahim ağzı açık)

️8 nisan da çift ilişki olacak ( 1. Dışarı 2.içeri)
️9 nisanda çift ilişki olacak (1.dışarı 2.içeri)
️10 nisan ister dinlenin ister tek ilişki :))
️11 nisan da mutlaka çift ilişki (1. Dışarı 2.içeri olacak son ilişki olacağı için ard arda olsun sabah akşam olmasın yani)

Bundan sonra hiç ilişki olmayacak çünkü
15 Nisan yumurtlama gününüz 3 gün önceden bırakmış oluyorsunuz ilişkiyi
eğer hamile kaldıysanız 29 nisanda bat olmaz.

Uyarı: ilk boşalımları eşiniz kendi yaşasın ve temizlesin ucunda dahi kalmamış olsun kaza vs olmasın diye diyorum.
Ayrıca o gün ay takvimine bakın özellikle dişil burçlara da denk getirirseniz bu çift ilişkileri süper olur.
Diğer hiç bir takvime inanmıyorum sadece gezegenlerin bu durumu gerçekten etkilediğini düşünüyorum.

bu arada beslenme vs gibi şeylere takılmayın çevrem bu durumu çok fazlasıyla çürüttü en son bu yöntemle sülalede herkesin çift çift oğlu varken hatta eşi 3 erkek kardeşken en yakın arkadaşımın kızı oldu tüm sülale şokta kız geldiği için evet onlarda bıktı hergün böyle ilişkiden hatta saya söve zorunlu ilişki oldu dediler ama sonu bal tatlısı kızları oldu darısı sizlere canlar

Canım x ler daha uzun yaşadığı için yumurtlamadan 3 gün önce ilişkinin bırakılmasını anladım ama neden çift ilişki diyorsun y ler ilkte daha fazla olacağı için mi? Bir de ay takvimine nasıl bakacağım:) ben Çin takvimine bakıyordum Nisanda denemek istiyordum hatta Çin takvimi kız dediği için

Şimdi adetle birlikte ilişkiye ara veriliyor ve eş istekli oluyor ilk giden y kazanır çünkü dingin ve güçlü ayrıca hızlı da bize yorgun lazım inanın arkadaşım bu yöntemle kıza sahip oldu. Çin takvimine yine bakabilirsin. Google ay takvimi yazın hangi ay istiyorsanız ordan çıkar.

Sağlık ve güzellik için ay takvimi 2023

Burdan da bakabilirsin dişil burçlar:
Boğa,yengeç,başak,akrep,oğlak,balık
Ay bir burçta yaklaşık 2.5 gün kalıyor.

Şart değil ama yine de şansınız artar.

Hatta 28 günde bir adet olan varsa düzenli olan direk adetin 14.15. Gününden uzak durup -3 gün öncesi ilişkiyi kessin sadece adet bitiminin 2 gün sonrası başlayarak yine 3-4 gün çift çalışıp sonra bütün ay bıraksın. Hesap kolay yani.

İsaretledigim linkten sayfaya üye olun, sonra doğum tarihi doğum yeri ve yaşadığıniz il ilçeye göre size bulunduğunuz ayı cikaracaktir.
Sizde ovulasyon testinde çatlama olan tarih saate bakın hangi evrede ise işaret,cinsiyet o dur.
Burası yabancıların sitesidir

Eklentiler

• IMG_20230323_190307.webp
    20 KB · Görüntüleme: 99
  • Screenshot_2023-03-23-19-02-14-393_com.android.chrome.webp
    28 KB · Görüntüleme: 104
  • Screenshot_2023-03-23-19-06-29-394_com.facebook.orca.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 103
Selamlar herkese grubun eski bilgilerine bakarsanız ben ve birkaç arkadaşım daha ovulasyon testi yaparken de kızımız oldu. Mantığını bulmak zor tabi işin ama şöyle deneyin iki günde bir ilişki. Yorgun sperm kıza yatkın oluyor. Allah gönlünüze göre versin. Ben grubu kurdum üçüncü de oğlan oldu. O da 5 yaşında çok şükür. Artık çocuk düşünmüyoruz Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah.

Merhaba topiğinize fena düştüm sayfalarca okudum aslında günde 2 defa ilişki bi içeri bi dışarı denmiş ama ben bu ay iki günde bir ilişki denedim adet sonrası başladım yumurtlamaya 2 gün kala bıraktım, eşimde varikosel var tutması zor ama hayırlısı, sizin kızınız oldu mu? 3. De oğlan yazmışsınız?

Herkese selam, arkadaşımın adet döngüsü 31 gün..6 gün adeti sürüyor. 9. Gün korumalı olmus, 14. Gün korunmasız..iliiskiden 3 saat sonrasi c ve t yi eşit görmüş, 16. Günde catlama olmuş,yani diyeceğim o ki her vücut bir değil, sık ilişki de kızı getirir diye bişey yok.fikir olur burda arkadaşlara

Çatlamadan 2 gün önce korunmasız ilişki olmuş sık olmasa da çatlamaya uzak bi tarih o yüzden kız olmuştur,aynen aslında matematikle olacak iş değil tamamen nasip ben de keşke biraz akışına bıraksam bu ara kız için çok heves ettim allahın takdiri

Aynen catlamadan iki gün öncesi, c ve t esitlemeden 3 saat öncesi oluyor.
9.-14. gün arası da beş gün
Herşey nasip, inşallah rabbim isteyen herkese gönlündekini sağlıkla versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…