Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Ahhhh balik hafizaaaaammm

Kusura bakma cnm yemiyorum balik iste bole oluyor
Cnm olurmu insanlık hali

Ooo o zmn riskli sen birkac daha takip et bakalim. Bu aya ozel bir durummu gec yumurtlaman bakmak lazim

Biri yumurtlamadan 14 gün sonra olursun adet demiş.
Biri bir hafta sonra demiş.bu ay stresli değildim ama üç gün öncesine kadar..

Bugun 8. Gun cnm. Benim hic yoktu ama 6. Gun hiic cizgi yoktu cizgim yeni.olustu daha :)
5-6 güne koyuluk olur herhalde canım öyle tahminimce

De silik çizgiyi gormusun ni hayet bende bi yumurtlamayi görsem bende de yumurta yok herhalde çizgi gene silik biraz daha beklerse adet olu cam zaten acaba ben adete yakın mi yumurtlucan
Halami silik canim ?? Bence bu ayi testlerle gecirsen belki yumurtladin farkinda olmadan adete kadar devam et bakalim nolacak

Bacim bende katilmak istiyorum okuma listesine benide ekleyebilirsin insallah birbirimize edilen dua en makbul olanidir. Elbette birimizden birininki kabul olur Allahin izniyle canim :)
Ekledim cnm Allah kabul etsin insAllah.

Cuma gununden sali gunune kadar cok yogunuz canim kv deye gitcem orda da yaptiramam o yuzden 28 i iyi bence yokmus gibi sanki zaten pek umitli degilim
Hakkinda hayirlisi olsun insAllah canim.
Canım senin oğlana hamile kaldigin ay neydi..
Benim 19.04.2014 dü.
Tabi geç döllenme olduğundan 01.05.2014 baz alindi
Sat 20 mayisti cnm. Haxiranin 21 inde ogrendim hamile oldugumu.

Hemen gonderiyorum dua ettim suan senin icin demetin kizi olsun dedm geldi mi bi ferahlik
Geldi bitanem gelmez mi brnde ne oldu da kiz takintim geri geldi dedim. Vallaha bavannemle konustuk hatta. Allah razi olsun canimm

Inşallah olur da bebeği m beni bekletmez aslında belirtiler oluyo gibi sonra geç iyo takibe devam
Kendini dinleyince belirti cikiyo zaten bebde iki ay oyle oldu da. İnsAllah kizcen gelmistir farkinda olmadan cnm.
L LoveMuffin canim nasilsin??
Sende uzun arastirmalar ve ugraslar sonu kizi bulanlardansin. Neler yapmistin kuzum bilgilendir bizide :)
Canim arastiriyorsun minik bebeginle bizede vakit ayiriyorsun. Hakkini helal et bitanemm seviliyosuunnn

Canim zaten iki buyuk okula gidecek kucukte krese basliyacak burda tek maasla gecim zor yani mecburum istemesemde .
Yavrum Allah yardimcin olsun insAllah. Bu zamanda zor gecim tabi. İnsAllah tez zamanda isin olur. Dua sana geldiginde istersen once is icin niyet ederiz sana cnm. Tabi insAllah o zmna kdr ise girersin. İse girince bizi ihmal etme ama

bulut29 ve Ceylin04 Merhaba arkadaslar. Rabbim saglikla kizlariniza kavustursun insAllah. Bizlere deneyimlerinizi anlatir misiniz? Nasil bir yol izlediniz? Topikteki arkadaslarimla merakla hikayenizi bekliyoruz. Cook tesekkurler.

bulut29 ve Ceylin04 Merhaba arkadaslar. Rabbim saglikla kizlariniza kavustursun insAllah. Bizlere deneyimlerinizi anlatir misiniz? Nasil bir yol izlediniz? Topikteki arkadaslarimla merakla hikayenizi bekliyoruz. Cook tesekkurler.
Merhaba arkadaşlar ben ovulasyon testiyle t cizgisi koyulasmaya baslayinca son iliski oldu ve biraktim cunku benim yumurtam erken catliyor bunu anlamaniz icin onceden 1,2 ay testle deneme yapin benim iliskiden 1gun sonra yumurtam catladi ben 2gunu bulur zannediyordum ama tahminimdende once catladi,adetim bitti ve birgun sonra iliskiye basladik gun asırı iliski oldu benim, iliski olurken hic zevk almamaya calistim iliskilerden sonra yarim saat bacaklarimi baza basligina dayadim sonrada hep sola donup yattim yaptiklarim bu kadar ve bol bol dua insallah rabbim sizlerinde gönlüne göre versin muhakkak ovulasyon testiyle takip yapin cunku her ay farkli zamanda yumurta catlayabiliyor bazen erken bazen gec catliyor ve sık iliski olsunki iceride hep x ler bulunsun

çok teşekkürler canım bilgi için. Peki bir sorum daha olacak. Ben yeni ovulasyon testi kullanmaya başladım. testik koyulaşmaya başladığı nerden belli olur? Testi kullanan arkadaşlar yumurtlamaya yakın silikleştiğini söylüyorlar. Birde vajinal duş vs denemedin sanırım dimi?

Gelincik merhaba canım. bizlerde kız bebeğimiz olmasını dileyen anneleriz. Rabbim kızına ve evlatlarına sağlılı ömürler versin. Kız bebiş için yaptığın yöntemleri ve deneyimlerini bizimle paylaşır mısın bize de umut olurmusun? Çok teşekkürler.

Canim ilk zamanlar zaten t cizgisi varla yok arasi cok silik cıkıyor ilerleyen günlerde koyulasmaya baslayacak ve c cizgisinin koyuluguna yaklasmaya basliycak ben ozaman biraktim cunku dedigim gibi erken catliyor yumurtam gec catlayanlar cift cizgi esit koyuluga ulasana kadar iliski yapiyorlar vajinal duş u gecen sene yapmistim 1kez hamile kalamadim bazi arkadaslardanda spermleri öldürdügünü hamile kalmayı zorlastırdıgını duydum birdaha yapmamıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…