- 20 Mart 2023
- 982
- 593
- 33
- 29
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.561
İnşallahÇatlama gününü değerlendirdim cuma günü. Birdaha ilişki olmadi bendede inşallah tutar
Kusura bakmayın daha yeni gebelik plandigimiz için bazı şeyleri merak ediyorum hamilelik için yumurtlama günlerinde tek ilişki yeterlimi acaba öyle degrlendirdimdeİnşallah
Ben gün aşırı değerlendirdim hep. Açıkçası günü gününe takip edince olmadı. Hani sonuçta sperm 3 gün yaşıyor. O gün tutmayıp ertesi gün yumurta çatladığında bile gebelik ihtimali var. Bence önemli olan yumurtama öncesi ve yumurtlama zamanı. Ama her ihtimale karşı 1-2 gün sonrasını da değerlendirmek fayda varKusura bakmayın daha yeni gebelik plandigimiz için bazı şeyleri merak ediyorum hamilelik için yumurtlama günlerinde tek ilişki yeterlimi acaba öyle degrlendirdimde
Çok kafaya takıyorum ya günde yüzde defa forumda insanların yazdıklarına bakıp acabami demekkten stres oldumBen gün aşırı değerlendirdim hep. Açıkçası günü gününe takip edince olmadı. Hani sonuçta sperm 3 gün yaşıyor. O gün tutmayıp ertesi gün yumurta çatladığında bile gebelik ihtimali var. Bence önemli olan yumurtama öncesi ve yumurtlama zamanı. Ama her ihtimale karşı 1-2 gün sonrasını da değerlendirmek fayda var
Bence bu seyehat planı coo güzel en azından kafanı dagitirsin sonra bı bakmissin hamilesin keşke bizimde öyle bi frdatimiz olsa sabahtan akşama kadar evde bunları düşünmekten kafayı yicemAy ben ovulasyon kullanmıyorum henüz stres olacak gibi geldiCinsiyet denemesini düşünmüyorsan değerlendirin bugünü de bence Bizim gelecek ay bi seyahat planımız var da gebelik olursa tam o tarihlere denk geliyor tehlikeli olur mu olmaz mı bilemediğimden bu ay akışına bıraktım ama gönlümden de kız geçtiği için bari yumurtlamadan önce bırakayım dedim kısmet olursa da
Şöyle ki ben hiç bir problem olmamasına rağmen gittim doktorla. Konuştum hormon ilacı kullanıp çatlatma iğnesine kadar denedim noldu her ay kendiliğinden çatlayan yumurtam çatlamayıp kiste dönüştü 1 ay korunmak zorunda kaldım sonra akışına bıraktım umursamadım eğer olmazsa Ocak ayında aşılama denerim çokta önemli değil kasmaya gerek yok dedim kendime. Hamile olduğumu öğrendim. Stres gerçekten çok etkiliyo bunu bizzat yaşayıp deneyimlemiş oldumÇok kafaya takıyorum ya günde yüzde defa forumda insanların yazdıklarına bakıp acabami demekkten stres oldum
Çok geçmiş olsun insan durduk yere kuruyor kendisini dinliyor oran sgriyor buram ağrıyor kaç gündürŞöyle ki ben hiç bir problem olmamasına rağmen gittim doktorla. Konuştum hormon ilacı kullanıp çatlatma iğnesine kadar denedim noldu her ay kendiliğinden çatlayan yumurtam çatlamayıp kiste dönüştü 1 ay korunmak zorunda kaldım sonra akışına bıraktım umursamadım eğer olmazsa Ocak ayında aşılama denerim çokta önemli değil kasmaya gerek yok dedim kendime. Hamile olduğumu öğrendim. Stres gerçekten çok etkiliyo bunu bizzat yaşayıp deneyimlemiş oldum
Aynen öyle her ay şey diyodum mesela ay göğüs uclarım koyulaştı yok ağrıyo sızlıyor falan. Kararma olmuyordu mesela ama ben öyle görmek istiyodumÇok geçmiş olsun insan durduk yere kuruyor kendisini dinliyor oran sgriyor buram ağrıyor kaç gündür
Haklısın seyahatten dönünce iyice odaklancam ben de bakalım ama sen de çok düşünmeyip akışına bırakmaya çalış stres en büyük etken inşallah doğru zamanda sağlıkla gelir bebişinBence bu seyehat planı coo güzel en azından kafanı dagitirsin sonra bı bakmissin hamilesin keşke bizimde öyle bi frdatimiz olsa sabahtan akşama kadar evde bunları düşünmekten kafayı yicem
Doktor kontrolüne gittin mi hiç bu arada? Ben geziden döndüğümde hormon testi yaptırmayı düşünüyorum geçen sene gebelik için değil ama rutin bir kontrole gitmiştim ultrasonda bir sorun yoktu. Acaba planlamadan önce bir görünmek iyi mi olurBence bu seyehat planı coo güzel en azından kafanı dagitirsin sonra bı bakmissin hamilesin keşke bizimde öyle bi frdatimiz olsa sabahtan akşama kadar evde bunları düşünmekten kafayı yicem
Yok gitmedim evlendigim ilk zaman kadın doğuma muayene gitmiştim sadece korunmayı yeni bıraktıkDoktor kontrolüne gittin mi hiç bu arada? Ben geziden döndüğümde hormon testi yaptırmayı düşünüyorum geçen sene gebelik için değil ama rutin bir kontrole gitmiştim ultrasonda bir sorun yoktu. Acaba planlamadan önce bir görünmek iyi mi olur
Aynenn kasıklarım agriyormus gibi geliyor banada goguslerime bakıyorum değişiklik varmı diyeAynen öyle her ay şey diyodum mesela ay göğüs uclarım koyulaştı yok ağrıyo sızlıyor falan. Kararma olmuyordu mesela ama ben öyle görmek istiyodum
Buraları okudukça her şeyi düşünüyor insanYok gitmedim evlendigim ilk zaman kadın doğuma muayene gitmiştim sadece korunmayı yeni bıraktık
Psikolojik mis benimki aralık 7 de adet olurum
Merhaba cinsiyet tahmini yapildimi sizeBen denedim. Şu an 7haftalık hamileyim ama oğlum olacakmış gibi hissediyorum
sonrasında hiç değerlendirme olmadı mı canım yada regldan sonra felan rabbim gönlündekini versin sağlıkla bende de iki tane oğlan var bende bir kızım olsun çok istiyorumSadece bir günü,o da çatlamadan yaklaşık 48 saat öncesini değerlendirdim. Erkek olma ihtimalini minimuma indirmek için. Ama eğer gebelik olsun da nasıl olursa olsun diye düşünseydim çatlama günü de dahil test pike yaklaştıktan sonraki her günü değerlendirirdim
Evet doktor kıza benzetti, kız gibi duruyor dedi ancak bir sonraki kontrolde netleşecekMerhaba cinsiyet tahmini yapildimi size
Yaklaşık 48 saat, 1,5 gün de olabilir. Çatlamadan öncesi.. Adet sonrası ilişkinin çatlamaya yakın değilse eğer hamileliğe bir etkisi yok. Bu sebeple risk almamak için ovulasyon testi kullandım ben. Kız ihtimalini yüksek tutmak için daha doğrusu. Allah gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallahsonrasında hiç değerlendirme olmadı mı canım yada regldan sonra felan rabbim gönlündekini versin sağlıkla bende de iki tane oğlan var bende bir kızım olsun çok istiyorumama önce sağlık tabi
Yaklaşık 48 saat, 1,5 gün de olabilir. Çatlamadan öncesi.. Adet sonrası ilişkinin çatlamaya yakın değilse eğer hamileliğe bir etkisi yok. Bu sebeple risk almamak için ovulasyon testi kullandım ben. Kız ihtimalini yüksek tutmak için daha doğrusu. Allah gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah
Çatlamadan sonrasını kesinlikle değerlendirmedim. Çatlamadan hemen öncesini de değerlendirmedim. Arada minimum 1,5 gün olsun derim..sonrasında hiç değerlendirme olmadı mı canım yada regldan sonra felan rabbim gönlündekini versin sağlıkla bende de iki tane oğlan var bende bir kızım olsun çok istiyorumama önce sağlık tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?