- 24 Ağustos 2023
- 689
- 1.142
- 28
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.581
amin canım inşallahYaklaşık 48 saat, 1,5 gün de olabilir. Çatlamadan öncesi.. Adet sonrası ilişkinin çatlamaya yakın değilse eğer hamileliğe bir etkisi yok. Bu sebeple risk almamak için ovulasyon testi kullandım ben. Kız ihtimalini yüksek tutmak için daha doğrusu. Allah gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah
Doktor son kontrolde kıza benzetti, kız gibi duruyor dedi ama bir sonraki kontrolde netleştirecek. İnşallah kalbimizden geçen hakkımızda hayırlı olur,nasip oluramin canım inşallahrabbim sanada gönlündekini versin inşallah sağlıklı sıhhatli bir kızın olur bende ovülasyon aldım bu ay başlıcam şuan reglm hayırlısı olsun kızın olursa sürekli rahatsız ederim seni
ayyy hadi inşallah canımDoktor son kontrolde kıza benzetti, kız gibi duruyor dedi ama bir sonraki kontrolde netleştirecek. İnşallah kalbimizden geçen hakkımızda hayırlı olur,nasip olur
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla sihatle kucğınızq alırsınızEvet doktor kıza benzetti, kız gibi duruyor dedi ancak bir sonraki kontrolde netleşecek
Bence kızlarınız olacakMerhaba bnde buranın eski üyelerindenim 2018 yılında kız için uğraşırken ovulasyon testi ile ilk aydan ikinci oğluma hamile kaldım o zamanlar ck bilgim yoktu pikte kızım oldu demişlerdi bnde ultrapikken denedim 5-6 saat SnrA yumurta çatladı ve oğlum oldu ayrı daha öncede yazmıştım öncesinde iki gün daha ilişki vardı ama en son ilişki tuttu şuan oglum 4.5 yaşında ve bnde HC kiz sevgisi bitmedi hep istedim Şubat'ta tekrar hamile kaldım yumurtalamaya tam 48 kala olan ilişkiden ve 6 haftalıkken öğrendim tek yumurta ikizlerişuan 10+4 ve 10 haftalıklar henüz cinsiyet blli degl fakat iki oglumada yumurtalama günü kalmıştım gönlümden gcen kız ama erkek olck gibi geliyor hep hem sağlıkla kucagima alım hemde rabbim gonlumden geçeni nasip etsin bnm için dua eder misiniz herkesin gönlüne göre versin rabbim
Evet o kadar uzun aralıkta tutması imkansız olmasa da çok çok zor. 48 saat önce bırakın benceHayırlı olsun inşallah sağlıkla sihatle kucğınızq alırsınızbende 1 ay kendimi takip ettim çatlamadan 3 gün öncesini değerlendirelim dedim ama bu ay geç yumurtlama gördüm riskede atamadim hemen pik olur diye yani mesela Perşembeyi cumaya bağlayan gece 1-2 de ilişki oldu pazar günü akşam 21.00 da pik gördüm pazartesi çatladı pikten 68 saat öncesi catlamadanda 80 saat üzeri oldu sanırım bu şekildede zor tutar gibi. Bata 10 gün var daha
Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.Eger ikizlerde erkek olursa benim için bu olay bitmiştirMerhaba bnde buranın eski üyelerindenim 2018 yılında kız için uğraşırken ovulasyon testi ile ilk aydan ikinci oğluma hamile kaldım o zamanlar ck bilgim yoktu pikte kızım oldu demişlerdi bnde ultrapikken denedim 5-6 saat SnrA yumurta çatladı ve oğlum oldu ayrı daha öncede yazmıştım öncesinde iki gün daha ilişki vardı ama en son ilişki tuttu şuan oglum 4.5 yaşında ve bnde HC kiz sevgisi bitmedi hep istedim Şubat'ta tekrar hamile kaldım yumurtalamaya tam 48 kala olan ilişkiden ve 6 haftalıkken öğrendim tek yumurta ikizlerişuan 10+4 ve 10 haftalıklar henüz cinsiyet blli degl fakat iki oglumada yumurtalama günü kalmıştım gönlümden gcen kız ama erkek olck gibi geliyor hep hem sağlıkla kucagima alım hemde rabbim gonlumden geçeni nasip etsin bnm için dua eder misiniz herkesin gönlüne göre versin rabbim
İnşallah canım.Bence kızlarınız olacak
NedenHayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.Eger ikizlerde erkek olursa benim için bu olay bitmiştir
Teşekkür ederim buaradaHayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.Eger ikizlerde erkek olursa benim için bu olay bitmiştir
Allah size baska dert vermesin dicem de vermemiş zatenYeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. İnşallah Rabbim hepimizin gönlündeki o nasip etsin(amin).
Grubu takip edenler bilir. Bilmeyenler için grubu kurdugumda 3. Çocuğum kız olsun diye çabaladım ama Rabbim bize dünya tatlısı aşk balı bir erkek evlat daha nasip etti şükürler olsun. Şimdi ufak oğlum 5 yaşında ve son birkez daha şansımızı denemeye karar verdik. Ne deniyorum diye sorarsanız şimdilik birşey denemeden iki günde bir ilişki oluyor. Artik Rabbim ne derse o olacak tabi ki. Hepinize hayırlı doğumlar hayırlı ve sağlıklı kız evlat diliyorum.
Sevgiler...
Güncelleme: 02/06/2023...cuma
Ne demek istedinizAllah size baska dert vermesin dicem de vermemiş zaten
Allah size baska dert vermesin dicem de vermemiş zarYeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. İnşallah Rabbim hepimizin gönlündeki o nasip etsin(amin).
Grubu takip edenler bilir. Bilmeyenler için grubu kurdugumda 3. Çocuğum kız olsun diye çabaladım ama Rabbim bize dünya tatlısı aşk balı bir erkek evlat daha nasip etti şükürler olsun. Şimdi ufak oğlum 5 yaşında ve son birkez daha şansımızı denemeye karar verdik. Ne deniyorum diye sorarsanız şimdilik birşey denemeden iki günde bir ilişki oluyor. Artik Rabbim ne derse o olacak tabi ki. Hepinize hayırlı doğumlar hayırlı ve sağlıklı kız evlat diliyorum.
Sevgiler...
Güncelleme: 02/06/2023...cuma
Insanlar bir tane yapmak için neler yapiyor sizin 3 tane olmuş daha ne? Vermiş iştee biraz şükredin mesajlarinizi okuyan hiç cocugu olmamiş sanar. Kiz olsun diye cabalamak için nasıl bir yol uyguladınız acaba allah ne verirse oNe demek istediniz
Neden bu kadar costunuz HC olmayan nsil çocuğun olsun diye dua ediyor ve istiyorsa oğlu olan kız kızı olanda erkek ister neden bu sizi rahatsız ettiki bnimde iki oğlum var rabbim vermiş çok skur bı kızım olur BLKi dedim sadece dydgum şeyleri denedim ha verir yada vermez o Rabbime kalmış unutmayin Allah duanizds ısrar edin dyor biz sadece önce Rabbimden hayrlı snrada gönlümüzden geçeni istyoruz ne kötülük var burda anlayamadımAllah size baska dert vermesin dicem de vermemiş zar
Insanlar bir tane yapmak için neler yapiyor sizin 3 tane olmuş daha ne? Vermiş iştee biraz şükredin mesajlarinizi okuyan hiç cocugu olmamiş sanar. Kiz olsun diye cabalamak için nasıl bir yol uyguladınız acaba allah ne verirse o
Neden bu kadar costunuz HC olmayan nsil çocuğun olsun diye dua ediyor ve istiyorsa oğlu olan kız kızı olanda erkek ister neden bu sizi rahatsız ettiki bnimde iki oğlum var rabbim vermiş çok skur bı kızım olur BLKi dedim sadece dydgum şeyleri denedim ha verir yada vermez o Rabbime kalmış unutmayin Allah duanizds ısrar edin dyor biz sadece önce Rabbimden hayrlı snrada gönlümüzden geçeni istyoruz ne kötülük var burda anlayamadım
Bnde size sasrdim gerçekten rabbim szinde gönlünüzden geçeni versin bnada bu dyguyu tattirsin demek yerine söylediğiniz şeyler garip gldi keşke birini kınamak yerine dua isteseydniz rabbm vermeyedebilirdi banada eve afiş asmazdim yine önce dua eder SnrA yöntemleri denerdimHiç cocugu olmayanla aynı durumda olduğunuzu sanmanız bile cidden tuhaf. Sayfaya baktim oyle bir dert edinmissiniz ki konu açmalara kadar rabbim hic vermeseydi ne yapacaktınız afiş falan asardınız heralde amacım size kötü söz soylemek degil sadece sasirdim.
Dua ediyorum isteyen herkese zaten. Kinamak haddim değil kırdıysam özür dilerim mübarek günde.Bnde size sasrdim gerçekten rabbim szinde gönlünüzden geçeni versin bnada bu dyguyu tattirsin demek yerine söylediğiniz şeyler garip gldi keşke birini kınamak yerine dua isteseydniz rabbm vermeyedebilirdi banada eve afiş asmazdim yine önce dua eder SnrA yöntemleri denerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?