Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Rabbim sizede en kısa zamanda nsip etsin kimin gönlünden ne geçiyorsa herkese nsip etsin ama inanın sz nsil istyorsaniz bnde tabiki ogllarm için şükrediyorum ama insan oğlu olmayanı istyor ve bnm hayalim hep bı kızım olması olurmu olmzmi bilemem ama keşke dememek için sadece dyduklarimi denedim her zamn sukrumu ve duamı ihmal etmedim

insallah cok guzel bir kızınız olur hayirli bir evlat olur

Kıymetli vaktinizi neden bu kadar saçma bulduğunuz bir konu üzerinde yorum yaparak, yapılan yorumları okuyarak harcıyorsunuz? Neyi merak ederek bu konu başlığına geldiniz, ben de buna şaşırdım açıkçası.

Siz de okuyup bunu sorun diye sizin yorumunuzu merak ettiğim için hanımefendiciğim. Yanlış anlamışım yazdığı şeyi sonrasında özür diledim zaten. Siz niye yükseldiniz

Siz de okuyup bunu sorun diye sizin yorumunuzu merak ettiğim için hanımefendiciğim. Yanlış anlamışım yazdığı şeyi sonrasında özür diledim zaten. Siz niye yükseldiniz

Ben de sizin yorumunuzu yanlış anlamışım, kusura bakmayın

Yumurtlama öncesi sonrası olayı ne kadar doğru emin olamiyorum.O yüzden bunlarda erkek olursa diye dedim .siz ikinci oglunuzda yumurtlama dan kaç gün önce oldu ilk ilişki sanırım yumurtlama dada olmustu
Yani syle 29 Ekim öğlen yumurtlama
27 Ekim akşam
28 Ekim akşam
29 Ekim sabh 8 de oldu
Öğlen 1-2 arası yumurtaa oldu ck ağrım vardı çünkü 5 te test yapmıştım silnmisti artk ama kaset test kesinlikle tavsiye etmiyorum innovita kullndm bunlarda 4-5 ay ck gzel yakalıyor yumurtalama bunlardada
7 Şubat akşam
9 Şubat sabh 9 da oldu
11 Şubat 10 gbi yumurtlama oldu
Yani iki gün önce olmuş oldu oglullarimda bu teori tuttu bnde bklm bunlar kiz olrsa önce nsip SnrA teori tutuyor

Yumurtlama öncesi sonrası olayı ne kadar doğru emin olamiyorum.O yüzden bunlarda erkek olursa diye dedim .siz ikinci oglunuzda yumurtlama dan kaç gün önce oldu ilk ilişki sanırım yumurtlama dada olmustu
Yumurtlamadan 36 saat öncesi birliktelik ile şu an kızıma hamileyim, bende tuttu bu teori

Yumurtlamadan 36 saat öncesi birliktelik ile şu an kızıma hamileyim, bende tuttu bu teori
Ayy çok sevindim 3 oğlunuz vardı degilmi sizin rabbim saglikla kucaginiza almayı nasip etsin bu ay bende deneyeceğim pik olmadan kaç saat oncesiydi hatırlıyormusunuz ve kaç saat sonra çatladı ben bu testleri tam çözemedim pik olduktan sonra çatlama oluyor çatlamadan 36 saat öncesimi

İnşallah tutmuştur gönlündeki sağlıkla gelsin

Merhaba kızlar,uzun süredir takipteyim bende hayırlısıyla bir kız evlat istiyorum nasipse, geçen ay neredeyse 3 gün önce kestik ilişkiyi ama tutmadı bu ay da çok verimli olamadı 2 3 günde bir ilişki oldu eşimin işinden dolayı.Yumurtam baya geç olgunlaşıyor ,testlerde attığım gibi dün geçen 23.30 da pike yakın gibiydi 12 de ilişki oldu bugün takipteydim çok değişmedi az önce 23.00 da yaptıgım pik olmuş ama şöyle de bir durum var bu pik hali bile 2 gün kalabiliyor (geçen ay öyle olmuştu)Bu gece ilişki olma durumu malesef yok eşim çalışıyor sabah olsa mı acaba?Riskli mi olur?

Eklentiler

• 20240505_232437_007.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 99
sizinle bir şey paylaşmak istiyorum kızlar belki aramızda sağlık çalışanı da varsa beni ve bizleri aydınlatırsa sevinirim eski bir hemşire bayandan duydum beta hcg değeri ilşkiden yani döllenmeden hemen ertesi gün artmaya başlıyormuş. hatta buna örnek şöyle birşey söylerdi dokturumız naptın sabah kalkıp test vermeye mi geldin dermiş bu ne kadar doğru öyleyse tüm tezler çürür bu durumda böyle birşey var mıdır

Merhaba pik günü degerlendirdinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…